Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crema tartinabila de fistic

Featured Replies

post-9-13025220876997_thumb.jpg

Va mai aduceti aminte de reteta de Nutella Nutella home made?

Ok!

N-am accesoriul ala smecher de la Ka, nici Thermomix.Am un robotel normal de macinat, taiat.

Crema mea e de serie B, nu-i asa ca a Mayei si a Adrianei, dar sunt o pofticioasa inraita.

In blogosfera italiana gasiti reteta de nutella de fistic facuta cu unt si ciocolata alba.

A fost un experiment.Reusit, spun eu.

Cantitati aproximative, puteti sa o faceti mai lichida sau mai consistenta.N-am testat, inca cum se comporta la copt.

post-9-13025220385562_thumb.jpg

Lapte condensat, concentrat, evaporat sau dulce de leche neterminat.Eu am pus un tub de 125 gr.

Fistic crud, nesarat.Un pumn mare.

post-9-13025219207594_thumb.jpg

Am macinat cat mai fin fisticul si am adaugat treptat laptele "stiti voi care"! :105:

post-9-13025220663923_thumb.jpg

Il am de cateva zile in frigider borcanul, inca nu si-a alterat gustul nici culoarea.

post-9-13025222004646_thumb.jpg

Vreau sa testez rezistenta la caldura si sa umplu niste minitarte cu crema respectiva.

Cred ca se poate face cu alune si cu cacao.De incercat!

post-9-13025219557891_thumb.jpg

Oh, ja! De cativa ani stau cu ochii pe crema asta, insa oarecum diferita si ma refer la pasta de fistic. Pasta asta este om-oloaga celei de marzipan, doar ca e de fistic si doar ca ... se gaseste numai in Franta, asa ca ramane sa o fac doar acasa. Taman accesoriul ala Ka ma impiedica dar uite ca intre timp am si eu un tocator din asta mic. Mmm vine vara, ii vine si ei randul. Foarte fain ca ai facut-o!

• Author

Oh, ja! De cativa ani stau cu ochii pe crema asta, insa oarecum diferita si ma refer la pasta de fistic. Pasta asta este om-oloaga celei de marzipan, doar ca e de fistic si doar ca ... se gaseste numai in Franta, asa ca ramane sa o fac doar acasa. Taman accesoriul ala Ka ma impiedica dar uite ca intre timp am si eu un tocator din asta mic. Mmm vine vara, ii vine si ei randul. Foarte fain ca ai facut-o!

Marzipan din fistic, wow!Pacat ca costa asa mult fisticul crud, ca as fi incercat si eu!

Pozele si culoarea sunt inebunitoare.

:D

Multumesc Lia!

• 1 month later...