Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Carnavalul Primaverii-concurs la gradinita

Featured Replies

Impreuna cu Fineas,am pregatit niste lucrari pt. un concurs desfasurat la gradinita ,in colaborare cu www.notemari.ro.

Daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu niste voturi,as aprecia mult gestul vostru.

Ce trebuie sa faceti?

1. accesati www.notemari.ro

[b]2.[/b]click pe [b]"Carnavalul Primaverii"

3.[/b] click pe "creeaza-ti acum un cont gratuit".Nu dureaza ,mult si e instant, iar in contul dvs puteti bifa orice unitate de invatamant din orice judet.(sincer,nici mie nu imi place ca trebuie sa-ti faci cont,dar....astea sunt regulile..si dupa cum am mai spus,nu dureaza mult)

4.click pe "voteaza lucrarile participante la concursul -Carnavalul Primaverii"-editia 2011.

5.click pe "sectiunea 1-invatamant prescolar nivel 1".

6.si apoi dati click pe lucrarile nostre ,care sunt ambele pe pagina 1 ,"zana primavara" si a doua lucrare este "zi de primavara",se poate nota cu note de la 1-10.

Va multumesc anticipat,pt ca v-ati rapit din timpul vostru!

Cu cel mai mare drag si eu raspund celor care imi cer ajutorul,poate si unele dintre voi aveti lucrari cu copiii vostri la acest concurs.

Sa aveti o zi frumoasa.

PS atasez si imaginile lucrarilor pt. ca sa fie mai usor de recunoscut!

am dat edit:pt unele corecturi.

Am initiat acest topic vazand ce mult au ajutat-o voturile vostre,pe Cristinel.

post-181-13025992803543_thumb.png

post-181-13025992874438_thumb.png

Edited by Anca_B

trebuie sa avem abonament telefon in romania sau n-am inteles eu bine?

am recitit, dar acum ma intreaba judetul si scoala. ce sa pun? duda mai sant!

ai de la mine cate un vot pentru fiecare lucrare. succes https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

angel, pune aiurea orice, nu conteaza.

• Author

trebuie sa avem abonament telefon in romania sau n-am inteles eu bine?

am recitit, dar acum ma intreaba judetul si scoala. ce sa pun? duda mai sant!

Angel,nu trebuie decat sa bifezi la cont gratuit si apoi sa dai click pe inregistrare gratuita,iar la unitatea de invatamant...oricare vrei ,,nu conteaza.

Apreciez mult gestul tau.Multumesc.

Edited by Anca_B

• Author

ai de la mine cate un vot pentru fiecare lucrare. succes https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

angel, pune aiurea orice, nu conteaza.

boni iti multumesc mult-mult,ma bucur ca te-ai descurcat.

Sa ai o zi frumoasa.pa

• Author

gata, bafta

Oau...multumesc-multumesc, :D ,iata ca am primit si voturi de peste hotare!ca asta inseamna "far far away ",nu?!

Edited by Anca_B

da, australia :D...am dat 10 si eu si cred ca buzau am bifat, nici nu m-am uitat :D, am inchis ochii si am dat click, la scoala la fel :D
  • Author

Si de la mine votul 16-zi si 17-zîna,ambele de nota 10!Bafta! :D

Maya multumesc muuult!Apreciez gestul tau!Doamne ajuta!

• Author

da, australia :D...am dat 10 si eu si cred ca buzau am bifat, nici nu m-am uitat :D, am inchis ochii si am dat click, la scoala la fel :D

Australia...o ce frumos!Multumesc mult ,pt tot ceea ce ai facut pt. noi.

A dat si Maramuresul doua note de 10 .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Bafta !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

• Author

A dat si Maramuresul doua note de 10 .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Bafta !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Piscotel draga mii de multumiri!

Tulai bine miroase la tine pe blog!si tare frumos tre' sa fie in satul tau,asa dupa cum il descrii!

• Author

Succes, de doua ori 10 :)

Ramo multumim!Ce mai faceti?sper ca sunteti bine,de fapt cred ca esti tare ocupata!

mult succes

de 3 x 10

Bristena multumesc de vot,sper sa va pot returna serviciul.

inca 2x10 :)

Bonimultumesc mult,sa ai o zi frumosa!

inca 2x10 si de la mine. sper sa castigati

Angelesti tare dragutza,multumesc mult!

Am votat si eu

Bafta :) de cite ori poti vota pe zi?

sissimultumim de voturi!

Din pacate nu se poate vota decat o singura data,de pe aceeasi adresa de mail,cam ciudate regulile astea..dar...na. regulile sunt reguli,trebuie sa ne conformam!

Fetelo va multumim pt. sprijinul acordat;sper sa va pot returna si eu serviciul,sa aveti o zi frumoasa!

Buna, Anca! Am votat si eu, desi nu mai am copii asa mici, mi-am facut cont pe scoala mea generala, care inca functioneaza. Mult succes!
  • Author

Buna, Anca! Am votat si eu, desi nu mai am copii asa mici, mi-am facut cont pe scoala mea generala, care inca functioneaza. Mult succes!

Cristinel ,iti multumesc mult!Abia astept sa vad ce torturi ai mai facut!Sa ai o zi frumoasa!

• Author
[b][color=#800080]Dragele mele culinarese,va multumesc din suflet pt. ca ati fost tare dragute si ati incercat sa ne ajutati la acest concurs "Carnavalul Primaverii", sa castigam.Din pacate,am sa rog un admin sa inchida acest topic,deoarece nu mai este valabil;in sensul ca mi-am dat seama ca la acest concurs se "fura" voturile,si nu vreau sa fac acelasi lucru si eu doar din dorinta de a fi printre primii 3 !Eu am luat in serios acest concurs,am reusit sa adun aprox. 190 de voturi (insemnanad 190 de adrese de mail,de fapt) mi-am rugat toate nemurile,vecinii,cunostintele ,prietenii de pe mess si de aici de pe forum si cand am vazut ca unii au ...700 de voturi,mi-am pus intrebarea:"cum se poate asa ceva?" din moment ce se poate vota o singura data de pe o adresa de mail,si atunci mi-am gasit si raspunsul "cu adrese de mail fictive",deoarece toti cei care isi faceau cont pe acel site primeau automat aceeasi parola"0000" si nimeni nu verifica autenticitatea adreselor ,imi pare sincer,rau,dar asta e!Faza tare e ca azi am aflat si care era premiul:o diploma de participare pt. toti cei inscrisi in concurs,si...va intreb atunci care-i faza asta cu "goana dupa voturi i/reale". =)) [/color][/b].