April 12, 201115 yr comment_85361 Reteta este din carticica cu "Paharele elegante", cumparata impreuna cu o revista de bucatarie.Puteti sa faceti si cu spanac.Pentru 4 portii: 2 morcovi potriviti2 dovlecei potriviti 4-5 frunze de menta1 lingurita chimen Un iaurt gras natur 125 ml.In reteta originala au folosit smantana pentru gatit.2 oua30 ml laptesare, piper Am fiert dovleceii taiati rondele. La fel am procedat si cu morcovii. Le-am lasat la racit.Am batut bine iaurtul cu ouale, sarea si piperul. Am adaugat laptele. Am pus dovleceii in paharute.Si menta tocata. Am turnat compozitia de iaurt deasupra.Ce a ramas din compozitie am pus in blender impreuna cu morcovii fierti si am transformat-o in crema. Am turnat in paharele.Am presarat chimanul deasupra.Paharelele le-am pus intr-o tava, in tava am turnat apa calda si am bagat la cuptor.160 de grade pentru 20 de minute. Delicioase! Noi le-am servit calde, n-am verificat daca sunt bune si reci! Report