December 10, 200916 yr Author comment_7902 Mai frate ce ma enervez cind trebuie sa ma inscriu pe spe siteuri ca sa pot citi rapoarte. Obiectiv vorbind, bravo celor care au facut aceste siteuri din care probabil ca fac bani mai multi decit fac eu la bursa. Incerc sa gasesc un mod de a tria miscarea stocurilor fara ca sa petrec 10 ore pe zi imprastiindu-ma pe ... ia sa vad... am 10 ferestre deschise si navighez intre ele de ma ia cu ameteli. Daca are careva vreo sugestie viabila, as fi recunoscatoare, idem familia mea care ar avea sansa sa auda si altceva decit 'lasa-ma'n pace ca sunt ocupata' Report
December 11, 200916 yr comment_7944 Mai frate ce ma enervez cind trebuie sa ma inscriu pe spe siteuri ca sa pot citi rapoarte. Obiectiv vorbind, bravo celor care au facut aceste siteuri din care probabil ca fac bani mai multi decit fac eu la bursa. Incerc sa gasesc un mod de a tria miscarea stocurilor fara ca sa petrec 10 ore pe zi imprastiindu-ma pe ... ia sa vad... am 10 ferestre deschise si navighez intre ele de ma ia cu ameteli. Daca are careva vreo sugestie viabila, as fi recunoscatoare, idem familia mea care ar avea sansa sa auda si altceva decit 'lasa-ma'n pace ca sunt ocupata' cassia, am un prieten care urmareste 4 burse: sgp, hk, tokyo si seul. ma crezi ca are 4 monitoare diferite, si numa' asta ruleaza pe monitoarele alea? Report
December 11, 200916 yr Author comment_7947 Mai frate ce ma enervez cind trebuie sa ma inscriu pe spe siteuri ca sa pot citi rapoarte. Obiectiv vorbind, bravo celor care au facut aceste siteuri din care probabil ca fac bani mai multi decit fac eu la bursa. Incerc sa gasesc un mod de a tria miscarea stocurilor fara ca sa petrec 10 ore pe zi imprastiindu-ma pe ... ia sa vad... am 10 ferestre deschise si navighez intre ele de ma ia cu ameteli. Daca are careva vreo sugestie viabila, as fi recunoscatoare, idem familia mea care ar avea sansa sa auda si altceva decit 'lasa-ma'n pace ca sunt ocupata' cassia, am un prieten care urmareste 4 burse: sgp, hk, tokyo si seul. ma crezi ca are 4 monitoare diferite, si numa' asta ruleaza pe monitoarele alea? Te cred; am vazut poze trimise de un tip pe un forum- aceeasi chestie: cel putin 4 monitoare mari si late, nu frectie de laptop ce am eu.Si pomenea de niste software de care in viata vietilor mele nu am auzit si probabil ca mai pea brain nici nu ar fi in stare sa priceapa ce se intimpla acolo oricum.Dar astia sunt profi, eu super novice. Ei ruleaza probabil o lopata de bani; eu imi inmoi putin degetelele si apoi le trag repede inapoi sa nu ramin fara ele Report
December 11, 200916 yr comment_7952 Mai frate ce ma enervez cind trebuie sa ma inscriu pe spe siteuri ca sa pot citi rapoarte. Obiectiv vorbind, bravo celor care au facut aceste siteuri din care probabil ca fac bani mai multi decit fac eu la bursa. Incerc sa gasesc un mod de a tria miscarea stocurilor fara ca sa petrec 10 ore pe zi imprastiindu-ma pe ... ia sa vad... am 10 ferestre deschise si navighez intre ele de ma ia cu ameteli. Daca are careva vreo sugestie viabila, as fi recunoscatoare, idem familia mea care ar avea sansa sa auda si altceva decit 'lasa-ma'n pace ca sunt ocupata' cassia, am un prieten care urmareste 4 burse: sgp, hk, tokyo si seul. ma crezi ca are 4 monitoare diferite, si numa' asta ruleaza pe monitoarele alea? Te cred; am vazut poze trimise de un tip pe un forum- aceeasi chestie: cel putin 4 monitoare mari si late, nu frectie de laptop ce am eu.Si pomenea de niste software de care in viata vietilor mele nu am auzit si probabil ca mai pea brain nici nu ar fi in stare sa priceapa ce se intimpla acolo oricum.Dar astia sunt profi, eu super novice. Ei ruleaza probabil o lopata de bani; eu imi inmoi putin degetelele si apoi le trag repede inapoi sa nu ramin fara ele nush daca ruleaza milioane sau daca pur si simplu are si omu' o dambla Report
December 11, 200916 yr Author comment_7964 nush daca ruleaza milioane sau daca pur si simplu are si omu' o dambla Mda, este o dambla si este si cam adictiv drept sa spun.Din grupul de amici, eu joc cei mai putini bani, din motive obiective. Unii au fond de rulment $200,000 si altfel discuta.Ei se uita la stocuri de $50/share; eu la alea de maxim $10, si atunci imi tzitziie fundul si imi pierd somnul sa nu pierd banii.Dar na, ar fi culmea nesimtirii si a dobitoceniei din partea mea, dupa ce ca sunt la inceput de drum in ale bursei sa mai si arunc pe geam banii de pensie ai familiei. Asa ca incerc si eu cu bani putini sa fac bani multi zic eu ca daca nu am bani macar sa am brain, dar deocamdata si la partea asta sunt deficitara. Report
December 11, 200916 yr comment_7966 nush daca ruleaza milioane sau daca pur si simplu are si omu' o dambla Mda, este o dambla si este si cam adictiv drept sa spun.Din grupul de amici, eu joc cei mai putini bani, din motive obiective. Unii au fond de rulment $200,000 si altfel discuta.Ei se uita la stocuri de $50/share; eu la alea de maxim $10, si atunci imi tzitziie fundul si imi pierd somnul sa nu pierd banii.Dar na, ar fi culmea nesimtirii si a dobitoceniei din partea mea, dupa ce ca sunt la inceput de drum in ale bursei sa mai si arunc pe geam banii de pensie ai familiei. Asa ca incerc si eu cu bani putini sa fac bani multi zic eu ca daca nu am bani macar sa am brain, dar deocamdata si la partea asta sunt deficitara. ba io creca faci fuarte bine. era un pilot de formula 1, karl wendlinger parca, care a facut o gashca de bani din speculatii bursiere. ala a zis odata ca sfaturile expertilor nu fac doi bani. el a facut totdeauna cum l-a taiat capu'. odata a facut dupa sfaturile unui iespert si ... a pierdut Report
December 11, 200916 yr Author comment_7972 nush daca ruleaza milioane sau daca pur si simplu are si omu' o dambla Mda, este o dambla si este si cam adictiv drept sa spun.Din grupul de amici, eu joc cei mai putini bani, din motive obiective. Unii au fond de rulment $200,000 si altfel discuta.Ei se uita la stocuri de $50/share; eu la alea de maxim $10, si atunci imi tzitziie fundul si imi pierd somnul sa nu pierd banii.Dar na, ar fi culmea nesimtirii si a dobitoceniei din partea mea, dupa ce ca sunt la inceput de drum in ale bursei sa mai si arunc pe geam banii de pensie ai familiei. Asa ca incerc si eu cu bani putini sa fac bani multi zic eu ca daca nu am bani macar sa am brain, dar deocamdata si la partea asta sunt deficitara. ba io creca faci fuarte bine. era un pilot de formula 1, karl wendlinger parca, care a facut o gashca de bani din speculatii bursiere. ala a zis odata ca sfaturile expertilor nu fac doi bani. el a facut totdeauna cum l-a taiat capu'. odata a facut dupa sfaturile unui iespert si ... a pierdut Spunea si unul numit Peter Lynch ca trebuie sa asculti de instinct; acel prim instinct care te face sa vrei sa cumperi un stoc sau sa stai deoparte. Normal ca nu inseamna ca te arunci ca bizonul cu coarnele inainte, doar ca de multe ori ai un gut feeling si il ignori. Gata cu vrajeala, am stat prea mult la palavre si mai am de verificat niste charturi inainte de a merge la dodo. Este trecut de 10 la mine.Cred ca inainte de toate imi fixez o vodka tonic si apoi o sa trag niste sinapse de nu vor stii neuronii mei de la ce li se trage. Report
December 14, 200916 yr Author comment_9158 WOW! Holy Shit. Unul din stocurile mele a crescut astazi 21%!!! Si s-ar fi dus si mai mult daca nu puneau frina Market Makers :evil: Ma uit la Level II si vad ce fac tipii ca sa-l tina sub control. Report
December 15, 200916 yr comment_9226 WOW! Holy Shit. Unul din stocurile mele a crescut astazi 21%!!! Si s-ar fi dus si mai mult daca nu puneau frina Market Makers :evil: Ma uit la Level II si vad ce fac tipii ca sa-l tina sub control. daca aveai inspiratia sa cumperi alaltaieri actiuni in dubai, azi erai in verde binishor ... tocma' le-au dat "united" fro 10 miliarde sa-si plateasca dvijaniile. da' trebuia sa vinzi in 3 zile, ca iar intra in picaj de stamina viitoare. Report
December 30, 200916 yr Author comment_12801 Daca informatii utile nu prea apar pe aici, cel putin sa va pun niste umor de bursa, luat din message boards. Unul suna cam asa:"The problem with Merril, besides being a complete idiot, is that he lies and distorts the truths and research. He also uses A LOT of exclamation points--so he was either the runt of the family or has a very tiny penis" Alta: unul isi spunea intr-un message board 'pigeon_dic'; a mai aparut un nickname 'horse_dic'. Comentariul a fost 'voi doi va puteti si lua ca nu mai trebuie sa va schimbati numele de familie' Report
December 30, 200916 yr comment_12870 Cu ce companii de trading lucrati (daca nu-s indiscreta :? )? Am ceva experienta in Forex si as dori sa reiau. Pe langa posibilitatea de a negocia valuta ma intereseaza petrolul si metalele rare (commodities). Report
December 30, 200916 yr Author comment_12970 Laura- eu sint cu TD Waterhouse. Cont in dolari americani si alt cont in dolari canadieni. Asa ca pot juca la NASDAQ, AMEX si TSX inclusiv venture. Eu am stocuri la TSX Venture in gold mining, platinum, copper si molybden, si uraniu. Pina acum cel de aur si cel cu platina mi-au facut bani. Cel de cupru si molibden este in crestere iar cel de uraniu scarpina fundul (au diluat shares in primavara si nu am fost pe faza).La NASDAQ am 3 in biotehnologie. Unul este la 150% plus, restul de doua sint in pozitie relativ proasta momentan. Cred ca anul viitor imi mai fac un cont la Questrade, pentru ca este mai ieftin. TD Waterhouse ma incalta de $29 de operatiune. ceilalti ar fi la $9. Report
January 8, 201016 yr comment_14374 Mersi mult de raspuns Cassia, sa stii ca inca n-am avut vreme sa studiez firmele si ce-ai scris tu aici, asa ca n-o sa-mi dau cu parerea despre taxe. Desi daca tu zici ca exista companii care fac aceleasi servicii dar de 3 ori mai ieftin, merita sa studiezi si sa vezi care-s avantajele. Spre sfarsitul lunii sper sa am si eu timp sa ma informez si eventual sa reiau cu Forexul de unde l-am lasat. Report