May 18, 201115 yr comment_89462 Eu ador chili. Cu carne sau cu legume, este una din mancarurile mele preferate si imi pare rau doar ca am descoperit-o asa de tarziu. Imi tot spuneam ca e doar o mancare de fasole, ce poate fi asa de nemaipomenit, pana intr-o zi in care am fost la un concurs de chili. Cred ca in ziua aia am mancat vreo 10 feluri de chili si de atunci fasolea o fac doar cu chili. Asta e varianta vegan, cu cacao si nu f iute. fasole (a mea a fost navy, boabe albe si mici)ceapaardei gras rosumorcovtelinausturoipudra de chilicacaozaharsare, piperboia dulcebulion de rosii Am pus la calit ceapa, morcov, telina si ardeiul gras. Am adaugat usturoiul taiat felii, boia si chili. Am lasat totul la foc mic 10 min dupa care am turnat totul peste fasolea fiarta. Am adaugat si bulionul, zaharul si la sfarsit cacaoa. Am completat cu apa si am lasat la fiert, la foc mic 15 min. Se mananca cu chifle proaspete si calde Report
May 19, 201115 yr comment_89546 habar nu aveam ca se pune cacao!eu am facut cu carne de vita taiata bucatele, dar au trecut ceva ani de atunci ... pt mine cam indigesta din cauza fasolei ... insa da: foarte bun chili con carne! Report