June 8, 201115 yr comment_91989 Am gasit ieri un sparangel din productie loco super bun, mi-a placut cum arata si l-am luat desi cand am vazut bonul am dat putin pe spate da dah, mi-a facut cu ochiul si a fost dragoste la prima vedere Salata se poate face numai cu salata sau varza creata,rosii micute(daca n-aveti le taiati mai mici) si sparanghel.Eu iarasi am facut combinatii naucitoare. Avem nevoie de 1/2 salata creata(sau varza)350 g sparanghel verde100 gr rosii cherry1 catel usturoi2 linguri seminte floarea soarelui1 lingura unt6 linguri balsamico1 lingura miere6 linguri ulei maslinezeama d ela o portocalaun varf de zaharsare, piper Pe langa asta eu am mai folosit rucola , smochine si portocala Sparanghelul se curata si se pune sa fiarba cu un strop de zahar si sare.Eu am avut rosii mai multe culori Intre timp taiem fideluta salata si rucola Sparanghelul il luam de pe foc si scurgem de apa dupa care il taiem bucatele nu foarte mici.Intr-o tigaie punem untul si cand s-a topit adaugam uturoiul tocat marunt si semintele de foarea soarelui.Le lasati cat sa se rumeneasca putin.Sucul de portocala se amesteca cu balsamico, mierea,uleiul si se condimenteaza cu sare si piper. Salata o puteti servii normal in salatiera sau in pahare.Eu am ales a doua varianat.Asadar am pus prima data salata, apoi rucola supa care rosiile taiate si sparanghelul, (eu am daugat si bucatele de portocala si smochine)dupa care se adauga dressingul si apoi amestecul de usturoi cu semintele.Ornati cu ce vreti voi eu am ornat cu frunze de menta Nu a iesit estetic cine stie ce,dar ca si gust e super buna si usoara Report
June 8, 201115 yr comment_92004 Mi-e imi place cum arata si e exact pe gustul meu. O sa o incerc cu prima ocazie. Report
June 8, 201115 yr comment_92007 Ba sa stii ca e foarte estetica si mai ales prezentata in felul asta e minunata pentru un aperitiv sau bufet. Report
June 9, 201115 yr Author comment_92109 Mi-e imi place cum arata si e exact pe gustul meu. O sa o incerc cu prima ocazie. astept, mai ales ca facuta de tine cu siguranta arata de revista Ba sa stii ca e foarte estetica si mai ales prezentata in felul asta e minunata pentru un aperitiv sau bufet. Da, ar merge si pt bufet,doar ca ar fi bine ca dresingul sa se puna seaparat ca sa nu se inmoaie foarte tare. Report
June 10, 201115 yr comment_92147 Cand am vazut salata facuta de tine chiar mi-am adus aminte ca am facut si eu candva o salata asemanatoare, ceva cu morcovi si portocale si am servit-o tot in pahare. A fost de mare succes la un party asa ca vreau neaparat sa incerc si varianta ta. Cam asa arata salata cu morcovi: Report