July 10, 201115 yr comment_95406 Incerc pana plec, sa postez toate retetele care mi-au ramas.Nu va speriati ca nu-s multe.Incep cu o alta reteta de flan. 150 gr zahar pentru caramel 1 conserva lapte condensat(375 ml)350 ml apa700 gr de mere curatate, fierte si facute pireu.Eu am avut un borcan de 400 de pireu de mere facut in casa...de Lia !8 oua Am pus zaharul la topit pentru caramel.Am tapetat bine cu el peretii tavii.Eu am folosit aceiasi cratita cu peretii grosi in care am topit zaharul. Laptele concentrat l-am dizolvat in apa. Am adaugat pireul de mere. Si ouale batute usor. Am turnat compozitia in cratita peste zaharul ars (ca la crem caramel), am acoperit cratita cu folie de aluminiu, am asezat cratita intr-o tava mai mare si am turnat apa in tava.Am copt 1 ora la 180 de grade. Se lasa la racit, se pune in frigider si se lasa minim 3-4 ore.Se feliaza. Ma gandesc ca puteti folosi si pireu de castane, as hazarda si cu un pireu de banane.Sau orice alt pireu mai consistent si nu apos. La gust, l-as defini un crem caramel cu gust de mere. Report
July 10, 201115 yr comment_95407 pai daca e crem caramel cu gust de mere inseamna ca e excelent Report
July 11, 201115 yr Author comment_95484 Excelent si usor de facut.Mai mult trebuie sa astepti sa se raceasca. Report