December 10, 200916 yr comment_7851 M-am gandit sa deschid acest nou subiect pentru a veni in intampinarea si in ajutorul celor care vor sa-si confectioneze singuri anumite obiecte destinate nuntilor si nu numai!Eu incep prin a va arata marturiile facute de mine,voi pune si poze pas cu pas de la confectionare(unele dintre voi poate le stiu deja) dar sa le adun de prin calculator.Daca aveti si voi creatii de acest gen,hai sa le adunam pe toate la un loc! Report
December 11, 200916 yr Author comment_8164 Duchess,yours4ever multumesc mult de aprecieri,acum va arat cum am facut florile mov care s-au vrut a fi panselute de parma.am cumparat un material mov,un fel de piersicuta pe care l-am apretat un pic.am mai folosit ata portocalie,aracet ,malai pentru "stamine" litza un pic mai groasa,banda adeziva si hartie creponata verde,lila si alba.am facut un tipar de floare dupa care am decupat materialul mov: Report
December 11, 200916 yr Author comment_8166 nu stiu de ce pozele mi se incarca invers ,de la coada la cap;o sa incerc sa pun cate una ca sa intelegeti mai bine.Dupa ce le-am taiat,le bag putin in aracet,(nu prea mult) Report
December 11, 200916 yr Author comment_8171 Apoi in putin malai.Excesul de malai se poate scutura Report
December 11, 200916 yr Author comment_8173 am adunat staminele lipindu-le cu o bucata de banda adeziva din hartie apoi am bagat pe tija florii cele doua decupaje de flori pe care iar le-am strans si pe ele de asemenea cu banda ca sa le tina strans Report
December 11, 200916 yr Author comment_8174 am infasurat cu hartie verde creponata litza si gata! Report
December 11, 200916 yr Author comment_8181 pentru marturii am vrut sa le pun si niste perlute puse tot pe lita pe care am facut-o ca un arc,rotind lita pe un ac gros: Report
December 11, 200916 yr Author comment_8184 Astfel am facut prima marturie,mai simpla si comuna,gen traistuta.am decupat tul lila si cu pamblica aurie am strans-o.la unele am folosit si matase alba gata croita din comert.bomboanele glazurate le-am pus intr-o scoica si gata! Report
December 11, 200916 yr Author comment_8192 pentru celelalte marturii gen floare am muncit un pic mai mult,dar a meritat.am avut nevoie de un cablu subtire,tull,banda adeziva,hartie creponata lila sau alba,dupa caz.am taiat cinci bucati de cablu cam de 20 cm si le-am facut cate o bucla la unul din capete peste care am prins prin rasucire cate o bucatica de tull.excesul de material l-am taiat si am lipit cu banda adeziva,apoi am acoperit cu harie lila.am facut 5 astfel de bucati. Report
December 11, 200916 yr Author comment_8198 dupa cum se vede ,au iesit ca niste mici rachete de tenis.apoi am introdus bomboana glazurata si am inchis-o ca pe o scoica Report
December 11, 200916 yr Author comment_8203 le-am strans pe toate 5 petale intr-un mic buchet cu panseluta in mijloc Report
December 11, 200916 yr comment_8222 si acum produsul finit! Superb!!!!!! Bravo si multam de explicatii! Report
December 11, 200916 yr Author comment_8233 si acum produsul finit! Superb!!!!!! Bravo si multam de explicatii! Multumesc frumos!Astept sa vad si ceva creatii ale voastre,orice Raluca-Elena multumesc de asemenea!Ma bucur ca v-am trezit interesul pentru asa ceva iar daca tot se apropie Craciunul poate facem si ceva decoratii pentru aceasta sarbatoare sau poate le aveti deja facute si sa la aratati,poate ne inspiram din creatiile voastre,ce ziceti? Report
February 24, 201016 yr Author comment_22786 si acum produsul finit! Superb!!!!!! Bravo si multam de explicatii! Multumesc frumos,Foxyy !Foarte frumoase . Felicitari !Si tie,Doriana!Multumesc la fel!Astept si voi sa postati ceva,orice creatii facute de voi fie pentru nunti sau pentru ornarea casei.Va pup pe toate!De martisor chiar nu ati confectionat nimic? Report