March 1, 201214 yr comment_133411 Poti folosi cafea fara cofeina . Nu, nu merge... nu e buna nici la sanatate, si acum imi dau seama ca cea normala nu e buna nici la monti.Cred ca am sa o inlocuiesc ori cu lapte (monti) cu cacao ori cu cicoare.Gata, am gasit cu ce sa inlocuiesc cafeaua.Iti multumesc pt ajutor, Izuk! Report
March 3, 201214 yr comment_133983 Poimaine le fac si revin Le-am facuuuut si sunt extra-super-mega exceptionale! Pufoase, ciocolatoase, ti se topesc in gura. Revin maine cu o poza, dupa ce le decorez cu crema. Mersi mult de tot, Hana :D Report
March 9, 201214 yr comment_135349 Poimaine le fac si revin Le-am facuuuut si sunt extra-super-mega exceptionale! Pufoase, ciocolatoase, ti se topesc in gura. Revin maine cu o poza, dupa ce le decorez cu crema. Mersi mult de tot, Hana Siii...uite ca am venit intr-un sfarsit si cu poza Multumim again! [center][/center] Report
March 28, 201214 yr Author comment_139628 Poimaine le fac si revin Le-am facuuuut si sunt extra-super-mega exceptionale! Pufoase, ciocolatoase, ti se topesc in gura. Revin maine cu o poza, dupa ce le decorez cu crema. Mersi mult de tot, Hana :) Sa-ti fie de bine! Ti-au iesit frumoase! Report
March 28, 201214 yr Author comment_139629 Cum ma bate gandul sa le fac si pe domnisoarele, asa avea o intrebare: cafeaua se simte in produsul final?De ce va intreb, pt ca eu nu sunt o consumatoare de cafea si dupa aia nu mai dorm cu zilele si apoi din cauza de copii.Aveti idee cu ce as putea inlocui cafeaua? Sper doar sa nu sufere produsul final... Da, cafeaua se simte si completeaza gustul de ciocolata, dar daca nu vrei cafea o poti inlocui cu cacao solubilahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif Report
August 1, 201214 yr comment_159074 Le-am facut si eu aseara. Fara crema, ca nu m-au mai tinut nervii si rabdarea. Dar sunt absolut delicioase, pufoase, nu foarte dulci, iar cafeaua le da un twist extraordinar. Daca mai sunt cand ajung acasa, fac si o poza. Daca nu, data viitoare.Poze Report
November 26, 201213 yr comment_172107 tanaaaaaaa! le-am umplut cu jeleu de struguri, poate mai tarziu reusesc si o sexiune multumesc Kiken ! Report
November 26, 201213 yr comment_172117 Uuuu, bad girl, bad, bad! Marturisesc cu voce abia soptita ca le am si eu pe bombeu, scuzati, pe constiinta Excelente! Aveam si un pozeu, dar' unde? Eu nu am pus bicarbonat de sodiu si nu au iesit asa pufoase, aluatul a iesit mai "umed" dar tot bune rau! Trebuie sa le refac. Report
November 26, 201213 yr comment_172159 Bad, I know! Lapo, nu stii tu cat le-am avut eu pe bombeu! intai am cumparat bombonele alea de pe ele, ca mi s-au parut mie ca s-ar potrivi daca indraznesc sa fac cupcake-urile ... aveam ceva frici, ca de regula ce face KH e arta! si nici termometru nu am ca sa masor temperatura la bezea, am facut-o la ochi! sunt bucuroasa ca mi-au iesit! Report
November 26, 201213 yr comment_172160 Da, dar daca ai ceva experienta la facut bezele te descurci si fara termometru. Eu cu termodeshtu'. Da, retetele ei sunt absolut corecte si concrete si asa de bine explicate, e imposibil sa nu iasa! Multumesc Andrada! Edit: Acum mi-am adus aminte ca nu faptul ca nu am pus bicarbonat a fost buba ci ca nu mi s-au batut albusurile (eu nu pun nici bicarbonat nici praf de copt ca nu pot manca produsul) si de asta a iesit asa coca. Cum era miezul noptii nu am mai stat s afac alta. Dar tot buna a fost. Iar crema aia e suuuuuper! Report
November 27, 201213 yr comment_172407 revin cu sectiunea : concluzia: asa cum zice Lori, reteta e foarte bine explicata, cantitatile corecte, mi-au iesit fix 10 briose, iar buttercream-ul mi-a ajuns la fix pentru ele. Si cel mai important, ingrediente la indemana oricui, adica cand mi-am facut lista de necesar mi-am dat seama ca imi lipseste doar ciocolata amaruie incurajez pe toata lumea s-o incerce pentru ca eu sigur am s-o repet ! Report
February 1, 201313 yr comment_183374 Tura asta mi-au iesit 16 bucatiNu le-am ornat de data asta, le-am lasat natur, nici macar nu le-am umplut cu gem. Report