September 4, 201115 yr comment_101948 Este posibil ca, in lista de topicuri la care s-au scris mesaje noi, sa dau un click undeva ca sa sar direct la ultimul mesaj scris intr-unul din topicele astea? Ca cu ochelarii astia nu vaz asa ceva. Report
September 4, 201115 yr comment_101949 daca te pozitionezi pe sageata aia de la inceput, aia intrerupta, ar tb teoretic sa te duca la ultimul post necitit. dar nu prea functioneaza. asta ai vrut sa stii? Report
September 4, 201115 yr comment_101952 iar dacă apeşi pe săgeata de lîngă Astăzi, îţi arată chiar ultimul mesaj Report
September 4, 201115 yr Author comment_101955 euh... pe interfata cu dovleci... care sageata alba? Report
September 4, 201115 yr comment_101956 pe interfaţa cu dovleci nu-s săgeti ci frunze, una pe stânga şi una pe dreapta Report
September 4, 201115 yr Author comment_101958 pe interfaţa cu dovleci nu-s săgeti ci frunze, una pe stânga şi una pe dreapta Baga o poza ca io nu vaz decat alte frunze. Report
September 4, 201115 yr comment_101971 uite bre, frunza din stînga te duce la ultimul post necitit, aia din dreapta la ultimul post Report
September 4, 201115 yr comment_101972 Mishto interfata cu dovleci! Parca mi-as dori-o si eu.Merge pe IE8, ca Mozilla nu m-aranjeaza! Report
September 4, 201115 yr comment_101973 si alte variante de a ajunge la utimul post necitit : Apesi pe frunza de lînga "Astazi" pe pagina de start a forumului, la ultimul subiect al unui subform... care vrei tu sau: la un subiect anume, poti ajunge la ultima postare necitita, apasînd pe titlul subiectului respectiv: Sau daca un anumit subiect ti se deschide la prima pagina, iar tu vrei sa ajungi la ultimul post/ ultima pagina... apasa cu încredere pe butonul: "Ultima" Sau daca esti deja în subforumul în care doresti sa rasfoiesti, si vrei pe ultima pagina a unui subiect, apesi pe pagina cu ultimul numar Pe pagina de start, sus dreapta, poti vedea ultimele subiecte la care s-a postat. ...si mai sînt si alte variante Report
September 4, 201115 yr comment_101978 Pfuii, am intrat cu emotie, ca am crezut ca Dragos s-a apucat de comert cu pupeze si aici era coada cumparatorilor ! Report
September 5, 201115 yr Author comment_101992 iaca si ce vaz io! orice numai frunze nu. nici macar pupeze. Report
September 6, 201115 yr comment_102165 iaca si ce vaz io! orice numai frunze nu. nici macar pupeze. Ca nu vezi frunze e ok, dar ca nu vezi pupeze... e de rau! Report
September 7, 201115 yr comment_102242 iaca si ce vaz io! orice numai frunze nu. nici macar pupeze. Ca nu vezi frunze e ok, dar ca nu vezi pupeze... e de rau! .. cre' ca Dexter i-a suflat si frunzele si pupezele. cremenalu' ! Report
September 7, 201115 yr Author comment_102243 iaca si ce vaz io! orice numai frunze nu. nici macar pupeze. Ca nu vezi frunze e ok, dar ca nu vezi pupeze... e de rau! .. cre' ca Dexter i-a suflat si frunzele si pupezele. cremenalu' ! si-am ramas singur cuc Report
September 7, 201115 yr comment_102247 iaca si ce vaz io! orice numai frunze nu. nici macar pupeze. Ca nu vezi frunze e ok, dar ca nu vezi pupeze... e de rau! .. cre' ca Dexter i-a suflat si frunzele si pupezele. cremenalu' ! si-am ramas singur cuc nu fi trist ! important e sa scoti capul la ora eggzacta ! [center]http://www.youtube.com/watch?v=p4cP2oy4ebE[/center] Report