December 12, 200916 yr comment_8318 In incercarea de a reconstitui niste pateuri cu ficat pe care le gasim la benzinarie, am facut un fusion intre o coaja de tarta si o umplutura la plezneala, dar am fost multumiti de rezultat! Ingrediente Pentru aluatul nisipos avem nevoie de: 200 gr faina100 gr cascaval, de preferat mai uscat 120 gr unt1 ou 1 galbenussare si piper La umplutura am pus: ficat de pui - 500 grceapa, ceapa verde sau praz 1 mina de mazare, eu pun congelata2 miini e baby carrots - congelatisare, piper1 oualbusul care ne-a ramas de la aluatbacon pentru ornare Ingredientele pentru aluat le-am pus in robot, fara o ordine particulara, si am mixat pina am obtinut un aluat cu aspect de frimituri, pe care le punem in folie de plastic, sa se odihenasca la frigider: E un aluat care se lucreaz amai greu, dar cascavalul il face cu totul deosebit! Cit se raceste aluatul, ne ocupam de umplutura. Calim ceapa: Adaugam ficatul: Apoi mazarea si morcoveii: Cind umplutura s-a racit amestecam cu oul (eu am pus si putin aluat care mi-a ramas dupa ce am intins in forma, pe care l-am ras): Apoi asezam in forma de copt, si intoarcem marginea de la aluat: Coacem in cuptorul preincalzit la 180C pentru 40 min: Ornam cu bacon si mai bagam citeva minute la cuptor, cit sa isi lase baconul aroma: Pofta buna! Report
December 12, 200916 yr comment_8338 Ooooo, m-ai prins pe nemancate Io mi-s mare mancatoare de ficat. Ce idee buna mi-ai dat cu tarta asta! Am o foaie de tarta, cumparata :oops: , in frigi si nu stiam ce sa fac cu ea. Report
December 12, 200916 yr comment_8443 Foarte interesanta, merita incercata. Raluca, in momentul in care am vazut imaginea cu moroveii am avut senzatia ca ai pus pufuleti. Report
December 14, 200916 yr comment_9178 raluca, iaca bunaciunea prestata si de mine: (eu i-am pus si porumb, la cererea populatiei ) Report
December 14, 200916 yr Author comment_9179 Cara, tare bine mai arata! Cred ca merge orice leguma dulce, imi place ideea cu porumbul, o sa incerc si eu Report