October 20, 201114 yr comment_107768 [indent]Reteta cît si metoda de prezenatre, care mi se pare de altfel foarte draguta, le-am gasit pe blogul lui Anki- "D'ale coconitelor". Multumim pentru reteta. Simpla si delicioasa. Fiica-mea a fost încîntata de prînzul rapid pe care i l-am pregatit. Stiu ca asta nu este un prînz, dar ea are zile încarcate, în care nu are timp de un prînz copios, si atunci îi pregatesc ceva ce poate mînca din mers. Ceva ce nu leneveste stomacul, ceva în care nu trebuie sa sufle, sa învîrta. Manînca si pleaca mai departe [center] [/center] Ingrediente: vinete, feliate de aprox. 1 cm grosimerosii, taiate cubuletebusuioc, tocat grobbrînza de oaie/Feta, taiata cubuleteceapa violet, taiata rondelezeama de lamîieulei de maslinesare de mare [center] Vinetele feliate se pensuleaza cu ulei de masline,se sareaza si se dau sub gratarul cuptorului pîna se rumensec. Între timp se pregateste salatica, din brînza, rosii, busuioc,cîtiva stropi zeama de lamîie si eventual sare.Atentie brînza poate fi sarata destul. Vinetele rumenite se aseaza pe o farfurie, se acopera cu salatica, se stropeste cu ulei de masline,si se serveste cu mare pofta, si o bucata de pîine proaspata. Delicios! [/center] [/indent] Report
October 20, 201114 yr comment_107770 Ce simplu si ce bun, daca mai gasesc vinete simbata le incerc neaparat. Report
October 20, 201114 yr comment_107774 i love it https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifpentru mine asta e combinatia perfecta cu vinete: rosii + branza + busuioc (am ulei aromat cu tufa de busioc in sticla https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif) , chiar si fara ceapa. Report
August 13, 201214 yr comment_160151 Le-am facut/Ne-au placut/Si-mi ramane sa le refac PS: Pui pe tava ta de grilat caa tare-mi face cu ochiul. Report
August 13, 201214 yr comment_160205 Simplu si bun .Fix pe gustul meu .Vinete as manca in orice varianta .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
August 26, 201214 yr comment_161223 Demult vroiam sa fac reteta asta, am luat vinete mov deschis din cele rotunde, cintarea 1 kg una, sunt excelente facute pe gratar. Doar ca aveam computerul inchis si eu eram convinsa ca deasupra erau doar rosii, abia acu vad ca mai era si altceva Eu pe feliile de vinete am pus doar rosii micute, ulei de masline extravirgin, sale aromata cu ierburi aromatice proaspete Report
August 27, 201214 yr comment_161256 Si mie imi plac vinetele grilate, ca si alte legume, de altfel!Eu acum am vazut topicul asta...le-am facut, nu azi, cu hot chili sauce si au fost o incantare, ca si alte incantari vinetii! Dar o sa le fac cat de curand exact asa ca Maya fiindca da bine la vazul meu si mi-a miscat deja papilutele. Report
August 27, 201214 yr comment_161280 Inainte de a citi ce ai scris am crezut ca e zacusca, asa ca mi-ai dat o idee, mai am o vinata banana, o grilez si pun pe ea restul de zacusca pe care il am in frigider de mincat repede Report