November 10, 201114 yr comment_110298 V-am mai pomenit de el pe ici pe colo. Este un ceai negru, afumat la cetina de conifere. http://www.tidouda.com/photos_produits/vig_tarry-2.jpg Pîna acum, l-am folosit în infuzie de smîntîna lichida, în espuma, sau pulverizat, în crusta de friptura. Mi-a tunat mai recent prin cap sa-l adaug la varza calita. Încercati, nu o sa regretati. În curînd, am sa testez combinatia varza de Bruxelles - Lapsang Souchong.Nu cred ca am sa fiu dezamagit Report
November 10, 201114 yr comment_110313 Eu am citit despre el tot ceva scris de tine pe forum si l-am incercat mai intii intr-o ceainarie, apoi mi-am luat si acasa. E excelent, baut cu lapte si zahar candel. Mi-am mai facut de citeva ori ness cu ceai de-asta afumat, e buna si combinatia aia. La mincare nu l-am folosit, inca, dar banuiesc ca merge cu multe: varza, cum zici, poate fasole, supe... Report
November 11, 201114 yr Author comment_110376 Eu am citit despre el tot ceva scris de tine pe forum si l-am incercat mai intii intr-o ceainarie, apoi mi-am luat si acasa. E excelent, baut cu lapte si zahar candel. Mi-am mai facut de citeva ori ness cu ceai de-asta afumat, e buna si combinatia aia. La mincare nu l-am folosit, inca, dar banuiesc ca merge cu multe: varza, cum zici, poate fasole, supe... Încearca o friptura la cuptor -muschi de porc de pilda- ceaiul pulverizat la mojar si amestecat cu celelalte condimente (cimbru, piper, etc). Tavalesti friptura prin acest amestec înainte sa o dai la cuptor.Am mai încercat si cu piept de rata, caruia i-a împrumutat parfumul acela suav de afumat, a iesit o poezie papilara Report
November 11, 201114 yr comment_110432 Eu am citit despre el tot ceva scris de tine pe forum si l-am incercat mai intii intr-o ceainarie, apoi mi-am luat si acasa. E excelent, baut cu lapte si zahar candel. Mi-am mai facut de citeva ori ness cu ceai de-asta afumat, e buna si combinatia aia. La mincare nu l-am folosit, inca, dar banuiesc ca merge cu multe: varza, cum zici, poate fasole, supe... Încearca o friptura la cuptor -muschi de porc de pilda- ceaiul pulverizat la mojar si amestecat cu celelalte condimente (cimbru, piper, etc). Tavalesti friptura prin acest amestec înainte sa o dai la cuptor.Am mai încercat si cu piept de rata, caruia i-a împrumutat parfumul acela suav de afumat, a iesit o poezie papilara Ajutor.. Vreau si eu ceai d 'asta..;care ofera bio gustul de afumaturaCe sa fac de unde sa l iau? S a astept sa vin in F caci oricum cind le cer cartea aia de asigirari med pt strainatate zic ca nu existII omor pe dordognieni sau pe consul care vine aici pe 21Sorry adica scuze de vorbit alaturea cu drumul dar de unde eu ..;ceaiul asta???S.V.P.!!!! Report
November 11, 201114 yr comment_110434 Carmaw, acum esti in Romania? Daca da, gasesti la librariile Carturesti. Report
November 11, 201114 yr comment_110435 Carmaw, acum esti in Romania? Daca da, gasesti la librariile Carturesti.Buna si multam!!Nu... vin in decembrie pe 12 sau 13 ca pe 17 am parastas pt mamaDeci scuza ma ...cum la librarie....??Nu e ceai?Is cam netoata nu?? Report
November 13, 201114 yr comment_110567 librariile carturesti tin si ceaiuri si daca dai un search pe net, o sa gasesti si numeroase locatii, iti alegi pe cea care iti e "in drum" Report
November 13, 201114 yr comment_110572 librariile carturesti tin si ceaiuri si daca dai un search pe net, o sa gasesti si numeroase locatii, iti alegi pe cea care iti e "in drum"aha!merçi mult. Report