April 14, 201313 yr Author comment_193976 Vrei intrebare-ncuietoare, da? Ei bine, tu ai vrut-o! Ce frisca sa mai iau, sa mai pun, sa mai fac, sa mai dreg ca sa imi stea si ea, o data macar, teapana si cu tinuta! Pe mine ma dispera frisca de-aici, sincer. Niciodata nus e bate cum trebuie, in ciuda tuturor regulilor respectate etc...frisca de aici este un cosmar. Nu se poate bate decat pana la un anumit punct, cand e inca moaaaaleee, iar daca treci de punctul ala se face branza. Cum spuneam, vineri am facut un tortulet rapid si iaca ce-am gasit dimineata: Da-l incoa, daca pentru voi nu-i bun!!!!! Report
April 14, 201313 yr Author comment_193977 La noi e doar 32% si se flescaieste toata. Mereu ma enervez pe tema asta. Multumesc de invitatie Eu luam creme fraiche de la Edeka si se intarea bine si repede. Ai incercat cu asta? Report
April 15, 201313 yr comment_193988 Foxulino...am avut ieri la pranz invitati, asa ca au mai tramas cateva.Cred ca aluatul asta ar fi grozav ca baza de tarta ..ce crezi? Report
April 15, 201313 yr comment_194039 La noi e doar 32% si se flescaieste toata. Mereu ma enervez pe tema asta. Multumesc de invitatie Eu luam creme fraiche de la Edeka si se intarea bine si repede. Ai incercat cu asta? Am incercat toata gama. Problema nu e ca nu se intareste cand o bati, dar isi pierde foarte rapid tinuta. Cum am lasat tortul in frigi o npate, a doua zi ii cazuse o parte din frisca. In Romania nu am patit-o niciodata. Mai am, vii o fuga? Report
April 18, 201313 yr Author comment_194318 Foxulino...am avut ieri la pranz invitati, asa ca au mai tramas cateva.Cred ca aluatul asta ar fi grozav ca baza de tarta ..ce crezi?Hmmmm. La ideea asta nu m-am gandit. Cred ca merge. De ce nu? Report
April 18, 201313 yr Author comment_194319 La noi e doar 32% si se flescaieste toata. Mereu ma enervez pe tema asta. Multumesc de invitatie Eu luam creme fraiche de la Edeka si se intarea bine si repede. Ai incercat cu asta? Am incercat toata gama. Problema nu e ca nu se intareste cand o bati, dar isi pierde foarte rapid tinuta. Cum am lasat tortul in frigi o npate, a doua zi ii cazuse o parte din frisca. In Romania nu am patit-o niciodata. Mai am, vii o fuga?Prea tarziu... calul fugise.... Pana deschid eu calculatorul, s-a terminat minunatia, cred.Cu frisca, sorry, dar nu stiu care-i baiul. Poate n-ar strica sa pui niste intaritor (pudra). Report
April 19, 201313 yr comment_194380 Nu-i nimic, se-ntoarce el Te-a mancat in...bombeu sa scoti topicul la suprafata. Am facut deja cinci ture pe la dulapul cu rahat. Sa le fac, sa nu le fac? Ramane de vazut cum stau cu timpul si cu sala Report
April 19, 201313 yr Author comment_194394 Nu-i nimic, se-ntoarce el Te-a mancat in...bombeu sa scoti topicul la suprafata. Am facut deja cinci ture pe la dulapul cu rahat. Sa le fac, sa nu le fac? Ramane de vazut cum stau cu timpul si cu sala Eu iti propun sa le faci! Report
April 20, 201313 yr comment_194508 'Träitz, m-am conformat: Pudrate si-arienjate: Vuala de ne cercetati:notworthy: Report
April 21, 201313 yr comment_194530 Brava fata mea. Tenchiu De crescut n-or crescut, pentru ca am avut o drojdie proaspata handicapata, dar de bune, garantat bune! Foxyy sa traiasca! Report
April 21, 201313 yr Author comment_194560 'Träitz, m-am conformat:Vuala de ne cercetati:notworthy:Asa, de la departare, par oarecum in regula.... Da'-ncoa' cateva, sa le pot verifica pe-ndelete, sa-ti zic daca chiar is bune ori ba! Report
April 21, 201313 yr Author comment_194561 Brava fata mea. Tenchiu De crescut n-or crescut, pentru ca am avut o drojdie proaspata handicapata, dar de bune, garantat bune! Foxyy sa traiasca!Si voi pe langa mine! Mie mi se par in regula, de ce zici ca nu-i bine? Doar nu vroiai sa iasa cat casa, ai facut cornulete, nu cornuri! Report
April 21, 201313 yr comment_194564 Mai deci au iesit bune, dar daca stiam ca nu o sa creasca nu le mai puneam drojdia. Nu-i nimic, s-au mancat si nici umbra nu le-a ramas in urma. Report
April 21, 201313 yr Author comment_194580 Mai deci au iesit bune, dar daca stiam ca nu o sa creasca nu le mai puneam drojdia. Nu-i nimic, s-au mancat si nici umbra nu le-a ramas in urma.Data aviatoare foloseste o drojdie mai buna, sau nu mai pune deloc.... Dar, daca s-au mancat...... inseamna ca n-au fost chiar rele. Report
April 21, 201313 yr comment_194589 Sa le fac, sa nu le fac? Ramane de vazut cum stau cu timpul si cu sala cornuletele vad ca le-ai facut, bravo! dar sala? ca la Lole n-ai avut nimic de marturisit inainte de-a se inventa amaraciunea asta de frisca vegetala , frisca moale se stabiliza cu putina gelatina. io n-am mai folosit demult, ca se tine f bine asta la kil, varsata, care se gaseste la noi, dar inainte, cand aveam moca gelatina folii, foloseam cu succes. daca nu te deranjeaza ideea, poti incerca! Report