November 13, 201312 yr comment_208155 Misiune indeplinita, colet predat mosului....astept vesti.Zi frumoasa tuturor Report
November 18, 201312 yr comment_208385 Ma intalnii si eu cu Mosul azi asa ca si pachetelul meu e pe drum. Ar trebui sa ajunga in 2-3 zile ca nu e departe Report
November 18, 201312 yr comment_208400 A ajuns mosul la mine Sa traiasca si sa fie sanatos, ca tare inspirat a fost Report
November 18, 201312 yr comment_208401 Harnicut Mosul....... Si incarcat de bunataturi! Ce-mi place sa vad cadourile desfacute cu maini tremurande. Aproape la fel de tremurande sunt si cele ce le impacheteaza, sunt sigura!Tuturor - felicitari! Report
November 18, 201312 yr comment_208411 Ce bucurie, nu credeam sa fie posta romana asa expeditiva.Mosul a avut un "rudolph" istet care a soptit ce e bun pt destinatara, asa ca spun...cu drag si alta data. Cami toti avem inca un copil in interior asa ca bucurate, bucural si totul va fi bine. Report
November 18, 201312 yr comment_208413 Eeeei, d-aia nu-mi raspundea mie renul Rudolph la apel! Era pe la Arabia! Bravo lui, harnicut si Mosul!Si inspirat! Cami, sa-ti fie de folos cadourile, si bravo si Mosului! Ce repede-a ajuns... Saptamana viitoare, sper, va zbura si saniuta de la mine catre cel mai copil cuminte! Dezlantuit Mosul anul asta!Asa sa ramana, caci copiii din noi inca-l astepta seara, la gem! Eu, recunosc, asa fac! Report
November 19, 201312 yr comment_208440 Ce Mosi harnici si ce cadouri frumoase! Sunt sigura ca va bucurati de ele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Cami, dream catcher- ul e atat de vesel si viu colorat, precis o sa-ti aduca numai vise frumoase si ganduri bune. Si eu am terminat cumparaturile, ieri am gasit si cutie, sper sa ajung saptamana asta la posta. De ce mi-a fost frica n-am scapat: iar ma "bazez" pe posta romana. Sper ca de data asta ma va surprinde placut Report
November 19, 201312 yr comment_208455 Mosul a trecut si pe la mine, si i-am predat cadoul. A zis ca-l livreaza in 2 saptamani. Sper din tot sufletul sa fie asa. Ce fain, Cami, si mie imi place portocaliul. S-amiscat repede si mosul tau. Report
November 20, 201312 yr comment_208475 Am inmanat azi cadoul mosului,sper sa ajunga cu bine. Fetelor, frumoase cadouri ati primit, harnici tare mosii,sa va bucurati de cadouri. Editez sa rog copilul cuminte ce primeste pachetul, sa nu ia in considerare ambalajul, doar continutul pus cu dragoste.Oricat de mult am planuit eu sa-l imbrac frumos in hartie colorata, cand a fost vamuit pachetul a fost lipit grosolan cu scotch sa nu se mai adauge nimic ulterior, apoi imbracat in hartie maro si scotcu-uit la fel de grosolan, ambalat de cel ce a vamuit pachetul.Eu am lipit apoi doar adresele. Asta e,eu voiam sa arate bine, dar a iesit ratusca cea urata Report
November 20, 201312 yr comment_208479 Astazi am primit si eu pachetul, pe care Mos Craciun mi l-a adus de la Craciunita Olguta. Pun poza mai tarziu, ca abia am pus acumulatorii la incarcat. Olguta, multumesc pentru tot ceea ce ai pus acolo. Report
November 20, 201312 yr comment_208488 Astazi am primit si eu pachetul, pe care Mos Craciun mi l-a adus de la Craciunita Olguta. Pun poza mai tarziu, ca abia am pus acumulatorii la incarcat. Olguta, multumesc pentru tot ceea ce ai pus acolo. Am avut eu un feeling ca a ajuns astazi Ma bucur ca a ajuns. Cu mare drag l-am trimis. Sper sa-ti foloseasca tot ce am impachetat eu acolo Report
November 21, 201312 yr comment_208546 Buna seara! Azi a venit Mosul si la mine! Tocmai din Germania, de la scumpa de Ioana! Nu ma asteptam, mai ales ca ieri trecusem pe la Posta sa ridic un pachet si credeam ca au gresit si au reavizat.Si se stie ca imi place sa fac prajituri si creme cu ciocolata si cacao bruna. De unde o fi stiut Mosul ca-mi place sa ma rasfat numai cu delicatese si spuma fina in baia fierbinte? M-am bucurat enorm pentru pachet Multumesc, mi-ai facut o surpriza tare placuta! Report
November 21, 201312 yr comment_208548 Toata lumea stie ca Bobita e dulce si parfumata, asa ca si Ioana a stiut! Ioana! Si tu, dulcico, sa le folosesti cu placere! Report
November 21, 201312 yr comment_208549 Toata lumea stie ca Bobita e dulce si parfumata, asa ca si Ioana a stiut! Ioana! Si tu, dulcico, sa le folosesti cu placere! Multumesc, draga mea!Eu nu o vazusem pe lista si asa ca am fost extrem de surprinsa Tanti de la posta m-a intrebat daca nu stiu de la cine e pachetul si i-am zis ca nu am pachet ci scrisoare si ca habar n-am. Mi-a aratat cutia si a zambit. Era fericita ca oamenii mai primesc surprize Report
November 21, 201312 yr comment_208556 Toata lumea stie ca Bobita e dulce si parfumata, asa ca si Ioana a stiut! Ioana! Si tu, dulcico, sa le folosesti cu placere! Multumesc, draga mea!Eu nu o vazusem pe lista si asa ca am fost extrem de surprinsa Tanti de la posta m-a intrebat daca nu stiu de la cine e pachetul si i-am zis ca nu am pachet ci scrisoare si ca habar n-am. Mi-a aratat cutia si a zambit. Era fericita ca oamenii mai primesc surprize Pai e un Mos in afara listei.... Mosul adevarat inca n-a ajuns. Fetelor, bravo! Ioana, felicitari pentru surpriza! Bobita, sa folosesti toate cadourile cu cea mai mare placere! Report
November 22, 201312 yr comment_208560 Ce faine cadouri si ce mosi darnici, tare ma incarc cand intru pe topicul asta!Luni sper sa plece si pachetul meu... Report
November 22, 201312 yr comment_208569 Este o perioada in care aveam nevoie sa stiu ca ma sunt si lucruri frumoase in lumea asta. Asta a fost unul din ele Report
November 22, 201312 yr comment_208571 Este o perioada in care aveam nevoie sa stiu ca ma sunt si lucruri frumoase in lumea asta. Asta a fost unul din ele Pai chiar sunt, Bobito! Uite ce zice Foxy (ca poate n-ai vazut bine!): [b]Pai e un Mos in afara listei.... Mosul adevarat inca n-a ajuns[/b]. = adica bucuriile nu se opresc aici! Mai vin! Viata-i frumoasa, Bob! Bucura-te de fiecare clipa! Uite, si de la mine, OPTIMISM in cantitati vagonabile! Ufff, nu gasesc un ren!Nu stiu unde s-a pitit si-as avea mare nevoie de el sa trimit cadoul!Copilasul meu l-o fi asteptand... Report
November 22, 201312 yr comment_208573 Este o perioada in care aveam nevoie sa stiu ca ma sunt si lucruri frumoase in lumea asta. Asta a fost unul din ele Pai chiar sunt, Bobito! Uite ce zice Foxy (ca poate n-ai vazut bine!): [b]Pai e un Mos in afara listei.... Mosul adevarat inca n-a ajuns[/b]. = adica bucuriile nu se opresc aici! Mai vin! Viata-i frumoasa, Bob! Bucura-te de fiecare clipa! Uite, si de la mine, OPTIMISM in cantitati vagonabile! Ufff, nu gasesc un ren!Nu stiu unde s-a pitit si-as avea mare nevoie de el sa trimit cadoul!Copilasul meu l-o fi asteptand...Am vazut Eu imi aranjez renii pentru plecare, sa vedem cat de repede le dau drumul Report
November 22, 201312 yr comment_208576 Incet incet incepe sa se simta spiritul sarbatorilor, mai apare un mos, se raceste vremea ...toate duc catre bucuria statului la gura sobei si privitul bradului. Felicitari in ambele sensuri...cui a dat si cui a primit. frumos joc, frumoase gesturi. Report
November 23, 201312 yr comment_208589 Ce de mosi rapizi si inspirati Sper sa plece si mosul meu saptamana viitoare Report
November 25, 201312 yr comment_208703 Imi cer mii de scuze ca nu am pus poza cvu ce mi-a trimis Craciunita Olguta, careia ii multumesc inca o data. Pur si simplu nu mai reusesc sa le fac pe toate, pentru ca sunt aglomerata tare: teste de dat si corectat, pregatit bagajul pentru plecarea la Paris, ba colac peste pupaza trebuie sa-mi asigur eu suplinirea la scoala, ca asa vrea onor conducerea, de parca m-as duce la plimbare/in concediu sau la distractie. Ma rog, e pour le connaisseurs, adica pentru cei care nu sunt in gratii. Sa revenim la oile noastre. Olguta m-a surprins tare placut, mai ales cu acele chestii metalice pe care deja le-am folosit cu brio la bratarile crosetate. Mi-a placut tare mult acel colier tricotat. Olguta, tu l-ai facut? Tare m-a bucurat si saculetul pentru cadourile mosului. Nu mai zic de tava de silicon. Cand o sa-mi fac turtite dukan sub forma de inima, cine va fi ca mine? In sfarsit, mi-au placut toate. In alta dezordine de idei, am terminat de pregatit cadourile pe care trebuie sa le trimit (atentie: din partea Mosului, da?), doar ca am avut ghinionul sa nu gasesc o cutie potrivita. Sper din tot sufletul sa gasesc maine cutia si miercuri sa dau drumul la sanie, ca renii fornaie si necheaza, si tropaie,de ma aude toata comunitatea artistilor culinari. Report
November 25, 201312 yr comment_208707 Julix, ma bucur ca ti-au placut, le-am trimis cu mare drag.M-am gandit ca incuietorile de bratari ti-ar fi de mare folos cand am vazut ce minunatii faci. Din pacate, nu am gasit o felicitare de cumparat si am confectionat eu una.. imi cer scuze pentru look-ul nu tocmai profesional Da, colierul e facut de mine, impletit Report