Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scrisoare pentru Mos Craciun...

Featured Replies

Am crescut si noi, Daniella , deh...d-ra mare , cu fitze...( dar tot cu plushuri doarme :D )

Si chiar ca a fost inspirat cadoul. D-l Mutti a si luat un ROM dublu cu el la munca....e ciocolata lui preferata. De fapt , toate lucrurile sunt superbe!

Alpha, poate ai noroc...au sosit colete cu posta normala in cateva zile (nu cu normala ai trimis Foxyy anul trecut din Paris?), si recomandate cu intarziere. Asa ca pune-i gand sa ajunga bine si degraba si asa va fi, ca asa si este ������ :D

Confirm , eu am trimis pachet super recomandat si asigurat si a facut 3 saptamani! Sau chiar mai mult! De Paste am pus normal si a facut o saptamana!

Nici eu n-am trimis. Nici macar n-am cumparat :D , dar stiu in mare cam ce vreau sa cumpar. Azi ma sui calare pe matura, dau iama in mall-ul de langa birou, apoi la posta centrala, tot langa birou si sper sa-l trimit azi si sa ajunga la timp.

Cred ca v-am mai spus, dar de cate ori am pus recomandat, a venit inapoi. DPD au fost cei mai tari: €135! (coletul are 1.6kg) I-am spus ca o sa-i caut cand o sa trimit niste lingouri https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

L-am trimis cu tot sufletul si cu cele mai bune ganduri, daca influenteaza cu ceva, precis ajunge https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Ce frumoasa e Elena! Incet-incet se duc trasaturile de bebe (inca mai are manute pufoasehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif ) si ramame domnisorica https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Alpha, ganduri bune insotesc pachetul tau care va ajunge sigur.

135 iuroi???!!!wtf , il duc agale pe jos???

Mutti, ieeee, ce dulcica e Elena!:D Si ce mos darnic si bun a avut... Cata bucurie in ochisorii ei!Sa va fie de folos si debucurie cadoul.Si bravo si lui 2ut!

Deja incepe sa miroasa a Craciun, prin spiritul sau, revarsat aici, de noi si pentru noi! Prin cadourile facute din inima. Deja si eu incep sa am emotii.Renii mei ar trebui sa ajunga la usa destinatarei mele in prag de Mos Nicolae, adica pe vineri.Va ajunge... Nu va ajunge...

Nici eu nu l-am pus desi il am gata de vreo 4 zile...Azi am fost la stomatolog si mi-a extras o masea de minte care mi-a facut numai probleme si nu am mai avut timp si chef sa ma duc la posta. Sper ca vineri sa ajung si eu cu el :D Anul trecut i-a luat 2 saptamani sa ajunga in Canada. Acum sper ca va dura mai putin in Europa.
  • Author

Buna seara!

Azi am avut o zi grea si urata rau de tot...Si cand am ajuns acasa ma astepta Mosul ca sa-mi deseneze un zambet pe fata! Si a reusit!!! :D Nu putea sa ajunga intr-un moment mai potrivit!!

Mai dupa amiaza m-a sunat sotul sa-mi spuna ca cineva din Israel mi-a trimis un laptop Toshiba :D La cum eram de necajita nici nu l-am bagat in seama... (mosul meu a folosit o cutie de la un laptop :D )

Multumesc din suflet Redivivus draga, tare aveam nevoie de o bucurie azi! Imi place mult, mult, mult!!!!

[center] post-314-13861911554632_thumb.jpg post-314-1386191171365_thumb.jpg

post-314-13861911844941_thumb.jpg post-314-13861911971957_thumb.jpg [/center]

Sa ai Sarbatori Fericite cu bucurie si multa, multa sanatate! :D

Of, ce ma bucur ca a ajuns! Anul trecut cred ca al meu a ajuns ultimul, desi a fost pus recomandat :(

sper ca si "gusturile" israeliene iti vor place, macar ca diversitate.

Si voi sa aveti Sarbatori fermecate si minunate, pline cu tot ce va doriti si,in primul rand, cu sanatate.

LA MULTI ANI!

PS: ti-ai dat seama ca nu am gasit felicitare de Craciun, asa ca am pus una de Anul nou :))

Am mai avut inca o chestie 100% israeliana pentru pachet, dar nu ne-au admmis-o la vama, asa ca trebuie sa vii sa gusti aici, nu ai incotro! :)

• Author

Of, ce ma bucur ca a ajuns! Anul trecut cred ca al meu a ajuns ultimul, desi a fost pus recomandat :(

sper ca si "gusturile" israeliene iti vor place, macar ca diversitate.

Si voi sa aveti Sarbatori fermecate si minunate, pline cu tot ce va doriti si,in primul rand, cu sanatate.

LA MULTI ANI!

PS: ti-ai dat seama ca nu am gasit felicitare de Craciun, asa ca am pus una de Anul nou :))

Am mai avut inca o chestie 100% israeliana pentru pachet, dar nu ne-au admmis-o la vama, asa ca trebuie sa vii sa gusti aici, nu ai incotro! :)

Pentru mine toate din pachetel sunt "ceva nou" :( In afara faptului ca mi-ai desenat un zambet ai reusit sa ma faci sa mananc azi..Nu mancasem nimic toata ziua, dar acum da! :(

Tare frumoasa e cartea! Sa ma linistesc un picut si o studiez din scoarta in scoarta...cine stie, poate ma face sa ajung pe acolo.

Titiri, ce fain...lumeeeeeeeeeee a sosit si Mosul ( Moasa) mea...

De la cine credeti??? de la Zoaza nationala...merci din suflet Nico, sunt calare pe matura , plecata de dim, am facut un salt neprevazut acasa, si fug iarasi la repetitii alea alea...

poza mai incolo asa, dar iti zic deja un mare Merciiiiiiiiiiiii :) Mosule.

Uffff, deci renii au reusit! Doamne, cate emotii am avut! Cum ziceam, doar zapacenii cu renii astia! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif Acuma-s linistita!

Stellin, din tot sufetul au fost cumparate, sa-ti fie de folos si de bucurie! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifSper sa-ti si placa mica mea atentie!

In prag de Mos Nicolae, a sosit si "mosul" meu. Carmen, ai facut niste oameni fericiti de la mic la mare. Pun 2 poze nu prea reusite, ca graba era mare sa se deschida totul.

post-409-13863291625879_thumb.jpg

post-409-13863292104398_thumb.jpg

Multumim"craciunitei"Carmen si ajutoarelor, cei trei baieti ai ei. Pupici si imbratisari din Canada.

Milena bine ca a ajuns, am avut mari emotii, dar s-au miscat bine renii mosului.

Cat de frumosi sunt puii tai, fetisoarele lor dulci :wub: m-au uns la suflet.

Ma bucur ca va plac micile noastre atentii.

Carmen, "ursuletii" si i-au pus fiecare la patul patului, si mi-au spus " sa stii ca dimineata nu ne uitam in ghete. cred ca mos Nicolae ne aduce cadouri in ursuleti". asa ca, am pus dulciurile in "ursuleti".

Iar sambata, avem program de briose in familie, pt ca formele noastre nu sunt in forma de stea, si trebuie sa le incercam :wub:

CE FRUMOS! Titi, Stella, Milena ... Toate cadourile sunt super! sa va bucurati deopotriva si Mosi Craciuni si copii, mici si mari, cuminti cadorisiti de bucuria reciproca! Milena sunt scumpi foc foc foc dragii tai cei mici! ce usor si ce frumos in acelasi timp sa ii bucuri pe copii
Ooooo, si doar pentru luminitele din ochisorii aceia si-a meritat drumul Mosului! Bravo, Carmen! Tare inspirata! Milena, sa-ti traiasca puisorii cei fericiti si sa va iasa cele mai faine briose, fiindca asa cum o stiu, Carmen a pus mult suflet acolo, in cadou!:wub:

Carmen, "ursuletii" si i-au pus fiecare la patul patului, si mi-au spus " sa stii ca dimineata nu ne uitam in ghete. cred ca mos Nicolae ne aduce cadouri in ursuleti". asa ca, am pus dulciurile in "ursuleti".

Iar sambata, avem program de briose in familie, pt ca formele noastre nu sunt in forma de stea, si trebuie sa le incercam ;)

Cand mosul a pregatit pachetul pentru voi, nu erau inca in magazine lucruri de Craciun, si eram trista la gandul ca pachetul nu surprinde atmosfera de sarbatoare , asa ca atunci cand am vazut formele de silicon in forma de stelute m-am bucurat. Mai apoi, am asteptat totusi cateva zile si au aparut si ursuletii, astfel ca ceva din spiritul Craciunului am reusit sa-l impachetez si sa-l trimit :wub:

Spor la prajiturit :)

Foarte frumoasa actiunea voastra! M-a sunat Cris, i-a venit mosul si a adus ceva si pentru Mihnea...de la Alphahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif...Multumim mult draga mea, e o surpriza totala! Promitem poze!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Super Alpha. Pupaciuni lui Mihnea pe care il admir pe FB cand mai pune mamitza lui poze.

Kiken, sa va traiasca frumuselul, creste ca fat frumos ; ai deja baiat mare

Salutare, lume buna. Am ajuns si eu acasa. Desi sunt rupta de oboseala, ca am prestat si 6 ore de curs+una sedinta de consiliu profesoral, am desfacut bagajele, tot am intrat pe aici sa vad ce si cum. Dar stiu ca ati scris ceva pagini, n-ati stat degeaba.

Ma bucur ca ati primit cadouri frumoase, ca Mosul ne da inspiratie (cand trimitem) si emotii (cand primim).

Sunt fericita ca am reusit sa aduc bucurie si mai ales ca am fost inspirata in alegerea cadourilor. Bea, Daniela sa purtati sanatoase bijuurile. Din pacate, siragul cu pene este cumparat, pentru ca nu am avut materialele necesare (asta ca sa nu zic ca totusi talentele mele sunt limitate).

Cat despre bomboane, iti trebuie mult bun simt sa stii cand sa te opresti din mancat.