December 16, 201312 yr comment_209942 Redivivo nu te supăra, iubire. Eu nu pot vorbi de ceea ce am trimis pt că încă nu a ajuns dar ce pot să-ți spun e că am ales cu inima și nu cu portofelul.Dulciurile le aveam deja în casă așa că nu au prezentat o cheltuială în plus pt mine.Mi-ar fi plăcut să fi avut timp pentru a face ceva cu mânuțele mele dar nu am avut timp. Nu, să nu mint ceva tot am reușit să fac și sunt mândră de asta, dar regret că nu am putut mai mult. Când hotărăsc să fac un cadou cuiva e ca și cum mi l-aș face mie, așa că trebuie mai întâi să fiu eu mulțumită. Atunci când l-ai trimis erai mulțumită? Atunci e totul în regulă. Nu ai niciun motiv să te superi. Mi-a plăcut mult ce a zis Zerda acum ceva timp în legătură cu costul cadoului și ceea ce i se potrivește unei persoane. Sunt total de acord cu ea. În altă ordine de idei, eu nu am crezut că Bobita s-a încadrat în buget. Mă mir și mă bucur că a reușit. Cărțile în Italia sunt scumpe. Ca să-ți faci o idee cărticica cu abțibilduri costă în jur de 10 euro. Așa că vezi e simplu să ne înșelăm în privința costului. Importantă e valoarea care o dăm noi.Ba a ajuns!!!!! Tocmai ce m-am intors cu pachetica. Din pacate, sunt la servici si mi-era cam nu-stiu-cum sa scotocesc in cutie in portbagaj (am mers cu masina dupa pachet, ca era taman in partea diametral opusa de oras). Iar la birou - nu se pune problema sa-l desfac.... Tre' sa savurez eu totul pe-ndelete, acasa. Tre' sa iau si copilotul de la gradinita diseara, asa ca.... iti dai seama cine vor fi personutele cele mai fericite, da? Copilu' biped si copilu' patruped..... O sa fie innebunita de foscaiala si-o sa ia la suturi (precis) fiecare hartiuta si punguta. Garantat! Revin diseara cu detalii....... Deja nu mai am rabdare!!!!!!! Colega de birou zice ca-s dusa, la cum ma manifest. Rade de mine, sunt mai rau ca un copil! Report
December 16, 201312 yr comment_209947 Mutti, ma bucur ca v-au placut cadourile, m-am tot gandit si razgandit pana le-am ales... nici nu stii ce bine le-ai nimerit! Report
December 16, 201312 yr comment_209952 Foxy, iubire, asa repede?! Ce ma bucur! Mie mi-au zis ca deabia maine ar ajunge.La fix ca e si copilotul prezent ca a fost luat si el in calcul, si pisica bineinteles.Si gata, nu mai zic nimic. Report
December 16, 201312 yr comment_209955 Super . Pupam in ordine Ioana zerda, copchilotul , foaxa , Bia, sorina, Cristina si toti mosii si destinatarii lor, plus tot hanul, hai s-o largim la tot forumul Report
December 16, 201312 yr comment_209956 Si gata, nu mai zic nimic. = dar zic eu! Tare-s fericita cand intru pe-aici.Oricat de trista si obosita as fi, bucuriile voastre imi incalzesc inima!Cristina e o talentata si-are gusturi rafinate.Am "patit-o" si stiu ce zic! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Cristina!Iar draga noastra Stellina...nu mai pot zice nimic! E Zana Buna in persoana! Bine, acum vorbesc in numele meu: mie, Stellina, si-o frunza din pom daca mi-ar da, tot mi-ar umple sufletul de-ncantare! Bre, baterie Duracell, de unde ai atat energie pozitiva? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Fox, astept si eu sa vad cadoiasul tau! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_santa.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Report
December 16, 201312 yr comment_209959 Super . Pupam in ordine Ioana zerda, copchilotul , foaxa , Bia, sorina, Cristina si toti mosii si destinatarii lor, plus tot hanul, hai s-o largim la tot forumul Iote un copchilot jambaret. Cu gura pana dincolo de urechi..... Mai multe poze nu s-au putut face. S-a dat atacul la punga si doar daca vroiai sa vezi o ceafa de puslama blonda, avea rost sa mai facem alte poze... Am crezut ca a intrat cu totul in punguta.. Si normal ca a dat atacul!!!!Stella, saru' mana din partea copilului. I-am zis ca-s de la tine si si-a amintit imediat despre cine vorbesc. Ai facut (iar) un copilot fericit. Report
December 16, 201312 yr comment_209961 Pupaciuni copkilotului zambaret si blondut.Si sa aiba un Craciun plin de zambete si bucurii, si voi sa va bucurati pe langa el. Report
December 16, 201312 yr comment_209963 Foxy, iubire, asa repede?! Ce ma bucur! Mie mi-au zis ca deabia maine ar ajunge.La fix ca e si copilotul prezent ca a fost luat si el in calcul, si pisica bineinteles.Si gata, nu mai zic nimic.Oooooooooo, da!!!!!! Ne-am simtit cu totii ca-n rai. Parol!Am zbughit-o eu frumos de la serviciu, ca sa recuperez pachetica, apoi m-am intors la birou si-am stat ca pe ace pana am reusit (intr-un final) sa ajung acasa. Iar acasa...... cine-a fost mai curios????? Indiciu: n-am reusit eu sa fiu cea rapida.... Jupanu' a dat iama rapid sa desfaca pachetul, sa vada el tot. Si sa pice pe spate. Pe cuvant ca asta ai reusit sa faci! Pe masura ce tot scoteam bunataturi (ce pareau sa nu se mai termine) din cutie, ne tot minunam. Pai cum sa nu ramai masca la dulciuri, la o superba lumanarica-manusa, la acel deosebit dop de sticla sau la setul splendid de ceai / cafea? Magnetul si-a intrat rapid in drepturi, pe frigider (pus de jupan, sa fim bine intelesi), iar Micky deja a degustat un baton cu somon si ton.... A raschetat minunatia in mai putin de-un minut! Si inca vreo 3 tot se-nvartea in jurul cozii, cautand continuarea! De motocicleta ce sa mai zic? S-au dat lupte (seculare) pe ea. Care s-o conduca.... Iar felicitarea ne-a uns pe amandoi la suflet. Cat de mult bine pot face cateva cuvinte. Sa fi primit doar felicitarea si tot boceam. Dar asa...... am si ras, cu gura pana dincolo de urechi. Jupanu' tot comenteaza, pe langa mine, ca se vede ca ma simt bine si-s incantata. Mda.... asta ca sa isi mascheze surpriza dumisale. Las' ca-s stiu eu.Pai cum sa nu ramai masca la asa ceva: Si mereu aceeasi intrebare: si chiar nu te-ai intalnit niciodata cu ea?????? Dupa cateva minute: si chiar faceti asta pe forum? Si... Sorina, ma opresc aici, ca altfel scriu romane. Si se blocheaza forumul.Mii de multumiri din partea tuturor, Mosul a fost extraordinar de darnic! Sunteti o familie deosebita si va multumim, cu totii, din suflet, pentru tot. Dulciurile vor fi savurate pe-ndelete, iar restul lucrusoarelor (impartite pe caprarii, normal) vor fi folosite de fiecare destinatar in parte cu foarte mare placere. Sarbatori Fericite si voua! Ati facut niste personute fericite. Am topait (mai ales eu, recunosc) pe aici la greu. Cred ca vecinul mai are-un pic si-si ia campii. Report
December 16, 201312 yr comment_209965 Ce mă bucur!Pot să mă laud? Noi fetele am făcut felicitarea cu mânuțele noastre. Nu-ți poți imagina ce ceartă era pe noi: cine, unde, ce și cum să lipească. Ne-am simțit bine! Cutia de la torta Bauli nu a mai încăput așa că a fost sacrificată. Report
December 16, 201312 yr comment_209966 Ce mă bucur!Pot să mă laud? Noi fetele am făcut felicitarea cu mânuțele noastre. Nu-ți poți imagina ce ceartă era pe noi: cine, unde, ce și cum să lipească. Ne-am simțit bine! Cutia de la torta Bauli nu a mai încăput așa că a fost sacrificată.I-am zis jupanului din start ca aia e felicitare facuta de voi. E nepretuita! Multumeste-le fetelor din partea noastra! Cat despre cutia de la chec.... cui ii pasa????? La atatea minunatii..... cutia era chiar inutila! Saru' mana inca o data! Report
December 16, 201312 yr comment_209967 2ut frumos mos, sa-l folosesti cu placere. Blondul meu preferat zambaret si fericit, sa-i aduca mosul in contiunuare numai lucruri frumoase. Foxi, frumos cadoul mosului, sa-l folositi respectiv haliti/ invartit in jurul cozii fericiti Report
December 16, 201312 yr comment_209968 Super poza cu Mitzi (Micky) a voastra ...si ovcors tot ce era in poza.Sorina felicitari la gagici pentru felicitarea comuna. Report
December 17, 201312 yr comment_209972 2ut frumos mos, sa-l folosesti cu placere. Blondul meu preferat zambaret si fericit, sa-i aduca mosul in contiunuare numai lucruri frumoase. Foxi, frumos cadoul mosului, sa-l folositi respectiv haliti/ invartit in jurul cozii fericiti Multumim, multumim! Inca ne mai invartim in jurul cozii.... Tot nu ne vine sa credem ca a venit Mosu'. Report
December 17, 201312 yr comment_209973 Super poza cu Mitzi (Micky) a voastra ...si ovcors tot ce era in poza.Sorina felicitari la gagici pentru felicitarea comuna.Micky era ocupata sa-ncerce sa-si faca rost de inca un baton de ros. N-a fost chip sa stea o clipa intr-un loc, era disperata..... Asa ca, din pacate, n-avem alte poze. S-a chinuit jupanu', da' mai mult de-atat n-am scos. Mai incercam diseara, cu batonul..... Cand i l-am dat pe primul, nici n-am apucat sa-ntind mana dupa aparat, deja balotase tot. Report
December 17, 201312 yr comment_209979 De fiecare data cand intru si citesc aici mi se fce pielea de gaina de emotie...nici n-am cuvinte sa exprim cat de minunat mi se pare topicul asta, de fapt nu topicul in sine ci oamenii care s-au adunat aici si care imi fac viata mai frumoasa... Report
December 17, 201312 yr comment_209983 De fiecare data cand intru si citesc aici mi se fce pielea de gaina de emotie...nici n-am cuvinte sa exprim cat de minunat mi se pare topicul asta, de fapt nu topicul in sine ci oamenii care s-au adunat aici si care imi fac viata mai frumoasa...La fel si mie! Report
December 17, 201312 yr comment_209995 Ce frumos ...ce frumos e atunci cand intru aici si vad atata fericire ... De asta imi place mie Craciunul ! Pentru ca orice necaz ai avea, uiti de toate si devii din nou copil atunci cand primesti chiar si o bombonica ,nu mai zic de darurile tare inspirate trimise de voi toate ! Felicitari Titirimundi pt initiativa de acum 1 an ,ai avut o ideea grozava ,ai reusit sa ne faci sa fim din nou copii,sa fim mai buni ,mai darnici ,sa ne gandim si la prietenii virtuali .. Va pup pe toate si va imbratisez cu drag ,va multumesc ca existati si ca imi faceti viata mai frumoasa ! Craciun fericit ! Report
December 17, 201312 yr comment_210002 Draga mea Craciunita, Diana (petunie) nu mi-ai adus un zambet in coltul gurii, ai adus chiuieli, rasete si zambete largi. Iti multumim din suflet, tie si familiei tale. O imbratisare mare si stransa de la puiutii mei pentru puiutii tai https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif si de la mine! Am intrat aseara in casa, nici nu m-au lasat sa ma descalt! Maaaaamiiiiiii! hai ca a venit Secret Santa de la Deutchland!!!!! Antonia este convinsa ca cineva ti-a spus ca azi e ziua ei si ai stiut ca ea are un "sweet tooth" si ca lui tati ii place numai ciocolata cu cocos! Cutia de ceai este nemaipomenita si cand am vazut scrisul tau pe etichete m-am inmuiat de tot. Podoabele sunt in pom. Acum vad ca in zapaceala momentului nu am prins in poza ingerasul lumanare Veti fi cu noi in ziua de Craciun: lumanarea va arde pe masa, dimineata vom bea ceai cu biscuiti si lebkuchen https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif in timp ce desfacem cadourile, iar martipanul va fi o premiera absoluta Multumesc inca o data, va pupam pe toti si va dorim Sarbatori FERICITE! Da, imi doresc din tot sufletul ca actiunea asta sa se petreaca negresit in fiecare an. Aici e o oaza de bucurie si lumina. Va pup pe toate Report
December 17, 201312 yr comment_210007 Draga mea Craciunita, Diana (petunie) nu mi-ai adus un zambet in coltul gurii, ai adus chiuieli, rasete si zambete largi. Iti multumim din suflet, tie si familiei tale. O imbratisare mare si stransa de la puiutii mei pentru puiutii tai https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif si de la mine!Da, imi doresc din tot sufletul ca actiunea asta sa se petreaca negresit in fiecare an. Aici e o oaza de bucurie si lumina. Va pup pe toateCe frumos!!!!!!!! Superbe cadouri! Felicitari si aplauze la scena deschisa pentru toata lumea! Si sper si eu sa reusim sa continuam "traditia" si de-acum incolo. Report
December 17, 201312 yr comment_210008 Ma bucur ca a ajuns si imi pare rau ca nu am reusit sa ma documentez un pic inainte,singurul reper a fost culoarea verde de la profil ."La multi ani " Antoniei .Va doresc sarbatori minunate si un An Nou sanatos! Report
December 17, 201312 yr comment_210009 Ma bucur ca a ajuns si imi pare rau ca nu am reusit sa ma documentez un pic inainte,singurul reper a fost culoarea verde de la profil https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif ."La multi ani " Antoniei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif .Va doresc sarbatori minunate si un An Nou sanatos! Ba sa nu-ti para rau deloc! ai fost extrem de inspirata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Multumesc! Report
December 17, 201312 yr comment_210032 Simteaam nevoia de bucurie si-am intrat aici! Am gasit exact ce ma asteptam: multe sufletele dulci si fericite!Micky, Copilotul, puiutii lui Alpha (LA multi ani, Antonia!) Foxulina, Alpha si jumatatile voastre...Sa le folositi / stapaniti cu mare bucurie! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_santa.gif Ooo, cat de bine-mi este, ce fericita ma simt pentru voi! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gifSorina si Diana, tare inspirate ati fost! Daca va continua? Pai cum sa nu? Eu sunt convinsa ca va continua.Ca vine Iepurasul tzup-tzup, acus-acus (Pastele le ortodoxi e pe 20 aprilie, la catolici ziceti voi!) Report
December 18, 201312 yr comment_210052 Simteaam nevoia de bucurie si-am intrat aici! Am gasit exact ce ma asteptam: multe sufletele dulci si fericite!Micky, Copilotul, puiutii lui Alpha (LA multi ani, Antonia!) Foxulina, Alpha si jumatatile voastre...Sa le folositi / stapaniti cu mare bucurie! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_santa.gif Ooo, cat de bine-mi este, ce fericita ma simt pentru voi! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gifSorina si Diana, tare inspirate ati fost! Daca va continua? Pai cum sa nu? Eu sunt convinsa ca va continua.Ca vine Iepurasul tzup-tzup, acus-acus (Pastele le ortodoxi e pe 20 aprilie, la catolici ziceti voi!)Pastele sunt deodata anul care vine Report
December 18, 201312 yr comment_210089 De fiecare data cand intru si citesc aici mi se fce pielea de gaina de emotie...nici n-am cuvinte sa exprim cat de minunat mi se pare topicul asta, de fapt nu topicul in sine ci oamenii care s-au adunat aici si care imi fac viata mai frumoasa... La fel si mie! Si mie la fel! Felicitari Mos Craciunilor si copiilor cuminti! Superbe daruri si splendida atmosfera in toate casele! Copiii de aici sunt din ce in ce mai cuminti si bag seama ca darurile din ce in ce mai variate, mai bogate, mai frumoase si Craciunul mai colorat! E absolut superb! Cel mai mult ador textul felicitarilor ...simt pana in centrul inimii bucuria celui ce daruieste. Imi plac toate, toate felicitarile facute de voi manual, sunt minunate (Stiti ca ultimamente am dat si noi in patima art craft, doar ca suntem la inceput, deci avem inspiratie de la voi dragele mele!). Foxyy, uite cum a tinut minte Sorina ca iti plac cescutele astea pe care le puneam noi la han. E superb setul! Fetelor, sa folositi cu mare placere darurile impreuna cu cei dragi, spre bucuria celor care au fost Mosi Craciunii vostri! I like it! Report