January 28, 201412 yr comment_212316 by the way: dar, unde-i tzuica? oare ne primea la posta?Io cre'ca tuica a fost dijmuita.... Report
January 28, 201412 yr comment_212320 poza miscata nu e de la aparat, ci eu eram cat se poate de miscata PS: pot sa fac unghiile si fara dungi, sau e musai cu? Report
January 28, 201412 yr comment_212321 PPS: nu va primea nicio tuica, am vrut eu sa-i trmit ceva cremos, nu lichid, lui Titirimundi, si nu ne-au lasat de la postaei, dar ati inteles ca Dan glumea! macar de-ar bea 10% din cata gura face! Report
January 28, 201412 yr comment_212322 poza miscata nu e de la aparat, ci eu eram cat se poate de miscata PS: pot sa fac unghiile si fara dungi, sau e musai cu? Merge foarte bine si fara. Si ajunge un singur strat! Report
January 28, 201412 yr comment_212323 PPS: nu va primea nicio tuica, am vrut eu sa-i trmit ceva cremos, nu lichid, lui Titirimundi, si nu ne-au lasat de la postaei, dar ati inteles ca Dan glumea! macar de-ar bea 10% din cata gura face!Cand veniti in tara, o rezolvam noi si cu tuica! Daca de transportat nu merge..... veniti voi la ea! Report
January 28, 201412 yr comment_212347 Na belea, ca ma facurati sa-mi dea lacrimile!Pai de ce??????? Sunt sensibiloasa rau! Ma emotionai! Report
January 28, 201412 yr comment_212366 Na belea, ca ma facurati sa-mi dea lacrimile!Pai de ce??????? Sunt sensibiloasa rau! Ma emotionai! hai sa te pupam si pe tine, esti in club Report
January 28, 201412 yr comment_212369 Bravo, ma bucur ca toti Mosii au ajuns in final la destinatii. Report
January 29, 201412 yr comment_212394 Na belea, ca ma facurati sa-mi dea lacrimile!Pai de ce??????? Sunt sensibiloasa rau! Ma emotionai!hai sa te pupam si pe tine, esti in club Hai sa va pup si eu! Pe toate! Report
January 29, 201412 yr comment_212395 Bravo, ma bucur ca toti Mosii au ajuns in final la destinatii. Cu greu, cu chiu cu vai....... Dar au ajuns! Report
January 29, 201412 yr comment_212421 Redivivus ma bucur ca in sfarsit a ajuns mosul tau, sa te bucuri de cadou.Chiar daca se bea cate o gura la cate o ocazie, cand vii in tara ai de la mine tuica de pruna Sorina stai sa intru si eu in gramada pupacioasa si de la mine. Report
January 29, 201412 yr comment_212435 Si pt ca daca nu ati fi voi sa-mi tineti mintea ocupata cu siguranta as lua razna, va multumesc si va pup de nu va vedeti! :pupic: Report
February 2, 201412 yr comment_212716 Incercand sa recuperez evenimentele din ultima luna, in care timpul meu liber a fost insuficient, am realizat ca am uitat sa postez cadoul primit de la Daniella, asa ca, scuzati intarzierea si poza cam tremurata( aparatul meu foto a functionat cam rau in decembrie, intre timp am gasit si rezolvat problema)detaliez ceea ce nu se vede clar in poza: tavi, forme de silicon multe-multe, masina de nuci, pistol pentru fursecuri, carte, felicitare, dulciuri multe, lumanari si arome, esente, vanilie, cuisoare,boluri Ikea, decoratiuni de brad si bratara de la Bea , rochita rosie pe care am postat-o la poze cu artistii culinari, dar mai ales sentimentul de dragoste si apreciere pe care le-am simtit deschizand cadoul... Multumesc din suflet, Daniella si Bea, dar si voua, celor din familia artaculinara, pentru minunatele sarbatori de iarna pe care mi le-ati oferit!!!! Felicitari tuturor Mosilor oficiali si neoficiali ! Report
March 19, 201412 yr comment_215105 Abia acum am vazut ca am uitat sa arat si ultima parte a cadoului pe care l-am primit de la Sorina: Florile sunt splendide, am avut parte de 3 ture de floricele.... Report
March 19, 201412 yr comment_215111 Waw, ce frumoasa e!Ma bucur ca a rezistat. Tare frica imi mai era ca nu va ajunge intreaga... Report
March 20, 201412 yr comment_215118 Waw, ce frumoasa e!Ma bucur ca a rezistat. Tare frica imi mai era ca nu va ajunge intreaga...A rezistat eroic! Eu am fost neserioasa si nu l-am prezentat mai devreme. A facut 3 tije cu flori. Iti dai seama ca am avut ce admira toata iarna! Report
March 20, 201412 yr comment_215123 Aaaaa, asta-i floarea aia care-mi place mie cel mai mult! Fox, s-o stapanesti sanatoasa! E data din tot sufletul, de-asta a rezistat si-i asa frumoasa! Bravo, elfisor-Sorinica! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
August 18, 201412 yr comment_220032 Bobiță, iubire, trebuie să-mi detaliezi extractele home made că tare sunt curioasă. Sper doar să-mi zici că le pot folosi și pt mine nu doar pt poporul nemonti. Wow, cu asta chiar că m-ai dat gata. Mi s-a părut mie ceva suspect când am văzut etichetele. Am avut dreptate! Multă sănătate! Ooopppsss, nemonti cred ca sunt! Cel dement (adica din menta) este facut din greseala Bunica a smuls niste tufe de menta din gradina pt ca se intinsese prea mult. Eu le-am luat si le-am pus intr-o sticla cu zahar. Am redescoperit sticla un an jumatate mai tarziu. Am vrut sa o arunc dar inainte am desfacut dopul. Era un extract uleios, gros, minunat. Am pus alcool din cereale peste el si am facut cateva doze de esenta pentru prajituri. Celalalt este facut exact cum se face visinata. Se pare ca ciresele amare sunt un pic mai uleioase astfel incat am obtinut un fel de esenta Bobiță, iubire, am mentă, am fructoză zi-mi și mie, te rog frumos cam câtă mentă cam cât zahăr... o propoziție ceva. Mă poți ajuta? Mulțumesc mult! Report
October 19, 201411 yr comment_221447 Fetele, cand incepem actiunea Mos Craciun? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif Sa speram ca-n curand, Cami! Doar s-apara Fox si sa faca lista. Hai, pana apare Foxy p-aici, sa vedem cine vrea sa mai participe la Mos.Iar cand va aparea Foxa, deja sa faca inscrierile! Bine-asa? Report
October 20, 201411 yr comment_221465 Eu particip! Bea deja mi-a spus de cateva ori ca vrea sa mergem ca anul trecut la posta unde Doamna cu caciulita rosie de Craciunita ne da pachetul de la Mos Craciun Deci, nici o sansa sa nu se mai tina concursul, altminteri dezamagim Picea, sau trebuie sa imi trimit singura un cadou prin posta. Report