Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scrisoare pentru Mos Craciun...

Featured Replies

Eu am trimis pachetul acum 10 zile....dar renii mei nu au gps:)

Probabil ca saptamina asta va ajunge... .... daca il trimiteam de a dura.... ajungea mai repede :pupic:

Io-s in ceaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaa :pupic: :pupic: Habar nu am ce sa cumpar, cu timpul stau super prost si nu am cand sa umblu prin magazine sa ma inspir :blush:

Good job Peter, Shefa si Verber :pupic:

Si la mine e o mare problema timpul si umblatul prin cele magazine.

Daca am fi toate in satul tau:) niste invitatii muzicale ar fi fost niste surprize de Craciun de a dreptul minunate :pupic:

:pupic: :pupic:

Eu am finalizat cumpărăturile, doar de felicitare am uitat, așa că voi mai struni renii până mîine și apoi le dau bice, să ajungă la destinatar imediat după Miculaș!

Și mai am de făcut niște cadouri, am aflat de o inițiativă care m-a impresionat (sper că e voie să pun linkul, nu mă bat adminii), cadoul din cutia de pantofi și deja simt că se apropie Crăciunul! :-* Măcar o cutie vom umple și dărui și noi, poate chiar mai multe, atșeptăm zilele astea să ni se mai înzdrăvenească contul bancar și apoi vom acționa!

Eu am definitivat achizitiile, doar mai trebuie sa confectionez felicitarea si sa prind niste reni, ca vad ca-s cam zburdalnici pe la altii si pe acasa la mine nicicum. Am acum o perioada putin cam incarcata si in satul meu niiiiiiiinge de ma dispera, asa ca oricum nu pot trimite degraba renii. Dar sunt pe ...duca.

Eu am finalizat cumpărăturile, doar de felicitare am uitat, așa că voi mai struni renii până mîine și apoi le dau bice, să ajungă la destinatar imediat după Miculaș!

Și mai am de făcut niște cadouri, am aflat de o inițiativă care m-a impresionat (sper că e voie să pun linkul, nu mă bat adminii),

cadoul din cutia de pantofi și deja simt că se apropie Crăciunul! :wub: Măcar o cutie vom umple și dărui și noi, poate chiar mai multe, atșeptăm zilele astea să ni se mai înzdrăvenească contul bancar și apoi vom acționa!

Nu se deschide linkul tau....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif

A aparut o eroare

Ne pare rau, a aparut o eroare. Daca nu sunteti sigur cu privire la modul de a utiliza o facilitate, sau nu stiti de ce ati primit acest mesaj de eroare, incercati sa cautati prin fisiere de ajutor pentru mai multe informatii.

Nu am putut gasi postarea pe care incercati sa o vedeti

Eu am definitivat achizitiile, doar mai trebuie sa confectionez felicitarea si sa prind niste reni, ca vad ca-s cam zburdalnici pe la altii si pe acasa la mine nicicum. Am acum o perioada putin cam incarcata si in satul meu niiiiiiiinge de ma dispera, asa ca oricum nu pot trimite degraba renii. Dar sunt pe ...duca.

Aoleuuu, Julixo, resusciteaza-i repede, ca greu gasesti niste reni buni!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/ohmy.gif

Si eu-s aproape gata cu cumparatul.Urmeaza asamblarea, prinsul renilor (asta e mai greu, ca p-aici ploua! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif )

Și mai am de făcut niște cadouri, am aflat de o inițiativă care m-a impresionat (sper că e voie să pun linkul, nu mă bat adminii),

cadoul din cutia de pantofi și deja simt că se apropie Crăciunul! :wub: Măcar o cutie vom umple și dărui și noi, poate chiar mai multe, atșeptăm zilele astea să ni se mai înzdrăvenească contul bancar și apoi vom acționa!

Nu se deschide linkul tau....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif

A aparut o eroare

Ne pare rau, a aparut o eroare. Daca nu sunteti sigur cu privire la modul de a utiliza o facilitate, sau nu stiti de ce ati primit acest mesaj de eroare, incercati sa cautati prin fisiere de ajutor pentru mai multe informatii.

Am refacut eu link-ul, nu fusese inserat corect.

Incearca acum.

Neah, Fox! Aceeasi eroare:

A aparut o eroare

Neah, Fox! Aceeasi eroare:

A aparut o eroare

Ai incercat cu link-ul din mesajul original? Eu pe ala l-am reparat, nu pe cel din citatul tau.

merge primul link de la icecream

eu in urma, as fi dorit sa am ceva mai mult timp, dar promit sa recuperez cat sa fiu in time! :hug:

felicitari harnicutilor! :wub:

Cadoul meu se contureaza incet, incet. Sper sa reusesc sa-l pun la posta la sfarsitul saptamanii.

Cadoul meu se contureaza incet, incet. Sper sa reusesc sa-l pun la posta la sfarsitul saptamanii.

Si eu la fel... :wub:

Pachetul a ajuns deja aproape la destinatie. Macar in orasul cu pricina si este prelucrat. :scratch:

Peter

Gata, azi de dimineață am dat și eu bici renilor. Doar i-am plesnit delicat cu o jordiță- că tot vine Miculașul-nu i-am maltratat!

M-am mobilizat mai târziu decât plănuiam, dar sper să zboare până la copilașul cuminte, să ajungă la timp și să fie primit cu tot atâta drag cum a fost trimis!

eu ce sa mai vorbesc....:(noroc ca am chitanta ca sa i sparg pe 'cultivatii' de la posta fr......cu care m am luat in biza caci ei vroiau sa ma lamureasca ca RO nu e Europa. :rolleyes:

eu ce sa mai vorbesc....:(noroc ca am chitanta ca sa i sparg pe 'cultivatii' de la posta fr......cu care m am luat in biza caci ei vroiau sa ma lamureasca ca RO nu e Europa. :rolleyes:

:happy2: =))

Ai mei au stiut. Si la banca si la pachet.

=)) =))

Ai mei au stiut. Si la banca si la pachet.

Peter eu am relatii cordiale cu banca....deci nu se pune...la posta is mai ....hmmmm

da am cautat ...am fost debitata pe 21.11.2014

in fine asta e...or s a pierdut,or se fac"pozne"..la cutiile postale

dar speranta moare ultima :happy2: