Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scrisoare pentru Mos Craciun...

Featured Replies

Woaw ce de minunatii! Ce ma bucur, ma bucur, ma bucur! Ce atmosfera frumoasa anul acesta! Superb!

:love7: :love7: :love7:

Bea si cu mine am fost azi preferatele craciunitelor de pe arta: Stella, Carmen L. Si Foxyy! Cand m-a vazut Bea luand pungutele din portbagaj, a iceput sa intre in trepidatii:

- ce ai acolo?, ma intreaba cu ochii sclipitori

- un cadou de la Mos Craciun, de la Secret Santa si prietenele mamei

- pentru mine?

- Pentru amandoua...vedem noi...

A intrat in casa, nu a mai avut rabdare sa dea jos geaca, fular, caciula a tras pungutele sub brad si a inceput sa desfaca surpriza dupa surpriza... Ciocolata elvetiana, fructe de mare (de cioco), set de accesorii de Craciunita, un set complet de Elsa (multiple accesorii, coronita si ROCHITA Elsei) si o felicitare scrisa din inima ...care face cat inca o suta de cadouri....

Fericire in cascada.... a inceput sa guste din toateeeeee, a probat, sa cante, sa danseze, sa ma pupe pe unde apuca si sa spuna: mami, dar ce prietene bune si frumoase ai tu! Te rog sa le transmiti ca le iubesc mult si ca ne uitam din cand in cand la poze...si le stiu pe fiecare!!!

Ati facut inca un copil fericit si o mama care traieste fericirea privind bucuria nemasurata, sincera si imposibil de descris in cuvinte prea sarace....

PRIETENIA ESTE UNUL DINTRE CELE MAI MINUNATE DARURI PE CARE LE PRIMIM DE LA VIATA!

Va iubesc, fete dragi!

Foto urmeaza, ca iar nu mai stiu sa le micsorez :rolleyes:

Foxyy, Sa stii ca am remarcat bijouxurile..., dar nu stiam ca s de la Mosul! Sa le porti cu placere, foarte frumoase, la fel platoul!

Ma bucur ca iti plac ojele, dar eu sunt speachless..., cum ai nimerit-o tu pe Bea...cu Elsa... ...inchipuie-ti ca rochita a fost ultima deschisa...., ma asteptam sa fie o canuta ...ca asa arata pachetul....surpriza in crescendo, ca un Concert de Craciun!

wow ce fain. Pupaciuni beutei si mamitzei ei.

Pupam cea mai grozava Craciunita a Elvetiei! :love7: :rolleyes: :love7: , care pune multa dulceata si dragoste in sarbatorile noastre la pachet!

Fie ca de aceste sarbatori sa simti Toata fericirea lumii in inima ta plina de iubire!

E bravo, ma bucur si eu de bucuria voastra, dar sa stiiti ca mi-ati dat emotii cand m-a sunat Zozo plangand mi-a sarit inima, am luat-o tare daca a patit ceva mama ei, ca nu aveam ce sa inteleg din ce baiguia!!

Iar Bea cu costumul ei de Elsa, sigur, sigur o sa tina minte anul asta!!

Bravo mosilor mai mult sau mai putin, secreti!!

Doamne, fetelor, in cutia aia este jumate din sufletul oamenilor alora.

Va iubesc mult, din tot sufletul meu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Promit sa fiu cuminte tare-tare!

Sarbatori luminate, in pace, liniste si lumina, frumoase ca sufletele voastre!

Gata, ca iar plang!

Nicoleta, noi ne bucuram cu tine. Cind rozi la o bucatica din dulcele ala sau ciocniti un paharel, sa va ganditi la noi. :rolleyes:

Sarbatori fericite si voua. :love7:

Peter

Dragii mei frumoase cadouri ati primit si daruit, emotionante epistole si nesfarsite ganduri bune.

Sa le folositi cu drag!

Foxy ma bucur de bucuria ta sa fi sigura de asta. Bijuteriile strigau prin sticla numele tau, cum sa le lasam acolo?

Daniella as fi vrut sa-i vad fetisoara dulce a Beutei, sigur e minunata imbracata ca Elsa.

Stella ai reusit sa ma emotionezi nespus, a fost o surpriza neasteptata.

Multumesc! E multa dulceata si dragoste in pachet.

Te pupam.

post-42-14189856190464_thumb.jpg

Foxulina vulpita sireata te-ai deghizat intr-un mos surpriza si m-ai lasat

fara cuvinte. Cand le gasesc, cuvintele si emotiile le voi trimite spre tine.

Multumesc!

post-42-14189857791258_thumb.jpg

Si surprizele de ieri s-au tinut lant.

De unde nu ma asteptam a mai aparut un mos darnic si bun.

Daniella multumesc frumos, a fost o surpriza tare placuta.

Imi plac mult culorile si ar fi prima oara cand o sa am gherute albastre,

de dragul tau le vopsesc.

Te invit la oje sa-mi explici cum se folosesc cele doua oje pereche.

Sau,nu e nici un secret?

Multumesc!

post-42-14189860726237_thumb.jpg

OOoooff, Carmencito, acum vezi cum e? Ai trecut si tu prin ce-am trecut eu.(aici cu emotie-n glas) esti in stare sa ma-ntelegi pentru emotiile de-aseara! (oftez din greu, ca ma coplesesc emotiile!)

Si de s-ar fi terminat aici! Nuuuu, azi a venit si Mosul oficial!

Si-alta bogatie si dulceata sufleteasca, si-alta felicitare scrisa cu sufletul cald si bun.Al cui? Al CRISTINEI RADU!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Cristina Radu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Ti-a soptit o steluta ca vreau sa fac turta dulce si nu prea am condimente? Sau ca se-nteteste frigul si-un ceai fierbinte si aromat ar fi superb? Sau ca, inca, desi azi am fost in piata, n-am luat servetele de Craciun?

Bogatie de suflet mi-a inundat iarasi casa:

post-73-14190088073844_thumb.jpg

post-73-14190088258847_thumb.jpg

post-73-14190088273793_thumb.jpg

post-73-14190088288124_thumb.jpg

Si, pentru toti cei carora le era dor de mine, aici aveti un Zoazorel fericit! (sunt tare, nu? Mi-am facut Selfie! Yeees!)

post-73-14190088247434_thumb.jpg

post-73-14190089475638_thumb.jpg

Si va datorez asta voua, prietenii mei dragi de pretutindeni! Va iubesc pe toti si va multumesc din suflet ca existati! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Sarbatori cu multa sanatate, fericire, caldura, lumina si iubire!

Sa fie viata darnica si cu voi, asa cum e cu mine!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Super...Mosii astia se intrec in bunatate si abundenta!

Sa va bucurati cu totii de sarbatori magice si Mosi si copii cuminti deopotriva!

Ma bucur ca a ajuns cu bine !

Dupa o zi aglomerata ,am parte o o bucurie ,multumesc Nico !

Sper sa iti fie de folos ce am trimis ,sa porti sanatoasa fularul crosetat cu drag !

Sa ai sarbatori frumoase !

A ajuns si Mosul meu. Multumesc din inima, Roth, ai facut 2 copilasi fericiti :floare: Nu mai pot dupa decoratiune in forma de cupcake.. si dupa braduti. si sofranul chiar ma gandeam ieri oare de ce nu mi-oi fi luat cand a fost in Lidl. Multumim mult si sa-ti dea Domnezeu sanatate sa mai fii Mos si la anul si anii care urmeaza.

post-90-14190280590743_thumb.jpg

post-90-1419028071441_thumb.jpg

Wow ce de mosi ce de moasi...si la mine a venit un Mos surpriza aka Foxulina.

merci Moni , ai exagerat zic eu .

post-16-14190297053008_thumb.jpg

ce de mosi!!!!!!

frumos!!!

pe listuta sau nu s au prezentat multi la apel!

bucurie! :floare: :floare: :floare: :pupic: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa:

A ajuns si Mosul meu. Multumesc din inima, Roth, ai facut 2 copilasi fericiti :floare: Nu mai pot dupa decoratiune in forma de cupcake.. si dupa braduti. si sofranul chiar ma gandeam ieri oare de ce nu mi-oi fi luat cand a fost in Lidl. Multumim mult si sa-ti dea Domnezeu sanatate sa mai fii Mos si la anul si anii care urmeaza.

post-90-14190280590743_thumb.jpg

post-90-1419028071441_thumb.jpg

Since, e o mare bucurie faptul ca a placut cadoul, spun asta fiindca trebuia sa fie un pic altfel insa timpul si treburile nu au avut cel mai comun numitor de aceasta data. Schimbarea de ultim moment se pare ca a fost inspirata, scuze pentru "vederea' improvizata, iar cupcake-ul a fost gatit in fuga si trebuia sa fie proaspat, proaspat :floare: :floare:

Sa va bucurati de sarbatoarea Craciunului, sa aveti sufletele pline de bucurie si inimile de soare.

Sunt bucuroasa si invidioasa pentru si pe voi! Eu am ratat perioada initierii concursului, stiti/banuiti ca am o viata mai complicata, dar uite ca am intrat azi aici si m-am bucurat asa de mult pentru legaturile minunate pe care le-a intermediat forumul asta pe care-l iubesc asa de mult. Poate nu pare, dupa tacerea din ultimul an jumate, dar Dumnezeu stie ce m-a impiedicat si ma rog Lui sa ma ajute sa revin printre voi.

Va doresc tuturor fericire maxima in continuare si Sarbatori cu mult bine!

Redi/Camelia, sarbatori de Craciuni line si cu multa sanatate iti doresc tie si celor dragi.

multumesc, Stella draga, Craciunita harnica si grijulie ce esti! :cheers: :occasion14:

Sunt bucuroasa si invidioasa pentru si pe voi! Eu am ratat perioada initierii concursului, stiti/banuiti ca am o viata mai complicata, dar uite ca am intrat azi aici si m-am bucurat asa de mult pentru legaturile minunate pe care le-a intermediat forumul asta pe care-l iubesc asa de mult. Poate nu pare, dupa tacerea din ultimul an jumate, dar Dumnezeu stie ce m-a impiedicat si ma rog Lui sa ma ajute sa revin printre voi.

Va doresc tuturor fericire maxima in continuare si Sarbatori cu mult bine!

Si eu iti urez Craciun fericit si te astept cu noi povestiri.

Dar, in primul rand, va urez sanatate tuturor! Pace si lumina!

Sarbatori fericite Camelia Cristina si La multi ani pentru onomastica ta, ne pare bine ca te mai vedem, multe bucurii si sanatate tuturor!

P.S. dupa intamplarea cu iepurasul vagabond, daca ai stii de cate ori vedeam o cutie mai solida, ma gandeam ca asta imi trebuia mie! :occasion14:

Am niste nervi si nu am pe cine sa ii vars. M-am saturat de oamenii si serviciile de rahat din tara asta, care e frumoasa, dar pacat ca este locuita.

De 1 luna de zile, am pregatit cadoul care trebuia sa fi ajuns haaaat demult. Dar nu, de ce sa fie totul bine si frumos, cand poate fi rau si urat. Am incercat sa trimit prin mesageri, ghinion. Asta e, nu era nimeni obligat sa sara hopa sus. Asa ca am zis sa pun pachetul la posta. De 2 saptamani o tot tin intr-o peripetie, ma trimit unii de la Ana la Caiafa, ca nu de aici se trimite, ca e ue ca nu e ue, ca una, ca alta, ca azi nu vine vamesul, ca de fapt nu aici la oficiu, ci la mama naibii in praznic. Am facut deja 4 drumuri la Suceava si abia astazi am reusit sa-l las la un oficiu postal. Imi cer scuze daca nu ajunge de Craciunul pe nou, dar cum la ortodocsi mai este si Craciunul pe vechi, sper din inima sa ajunga macar atunci.