December 11, 201411 yr comment_223298 Eu dupa mine! A mai aterizat un Mos!Tare drag, pe care l-as pupa mult, ca simte ce-mi trebuie cateodata:endorfine!STELLINAAAA!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_santa.gif Mosuleata mea draga, stafide si cafea erau in plan sa cumpar maine, si ciocolata neagra e perfecta pentru tortul copilutului.In fiecare an, are in tort o bucatica din sufletul tau mare cat Asia! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifIar tava face toti banii! Priviti bogatie de MOS! Tare cuminte ma cred unii, iar eu ma starduiesc sa nu dezamagesc! Nu ma puneti sa va insir ce-i p-acolo, ca n-am loc tot forumul! Dar, cel mai important, am gasit o bucatica din sufletul drag al Stellinei, vreo cateva zambete si multa energie d-aia buna, care ma-ncarca pe mine!Gata, ca-s coplesita de emotie!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
December 11, 201411 yr comment_223302 Heeii!! da' cine indrazneste sa ma deranjeze,de la ultimul episod din Suleyman magnificul?!! ,ca la mine nici iarba nu creste! ...Iaca se vede treaba ca iarba creste,creste se aud niste reni tropaind la usa!Nu vad nici o scrisorica nici un belet' nik,dar banuiesc manuta Stelutzei,care se vede treaba ca ne-a adoptat O sa revin cu detalii imediat ce ma lamuresc si eu ce si cum.... Fetelor ce cadouri frumoase ,sa le stapaniti sanatoase! (minunat ploverul cu pingu') Report
December 11, 201411 yr comment_223303 Revin cu detaliile! M-a luat ca din oala ca nu ma asteptam deloc . Mos f. darnic si generos eu am primit o esarfa f. frumoasa si colorata asa pe gustul meu + pastaie de vanilie,cacao ciocolata amaruie in rest domnu' Geany' s-a bucurat nespus de cafea,restul ciocolate,ciocolatele,fursecuri si bomboane si multe multe... Bub' estrem' de fericit cu lego elicopter(deja isi prinde urechile cu el) Si poate nu vedeti prea bine shtirbosenia' Avem si o casca:''Vruumm,vruuummm,vvrrruuummmm!!!!!'' Si evident,atentia delicata a Stelinei' Anul trecut,cutia era invelita in hartie rosie cu sclipici,care e pastrata cu mare sfintenie de bub' ,e cutia lui cu comori(acolo isi pastreaza dulciurile,ciocolatele etc)acum e iar plina cu vf. ... Multumim din suflet,sa dea d-zeu de o mie de ori inapoi,si multa sanatate si fericire tuturor! Report
December 11, 201411 yr comment_223306 Ma bucur ca au ajuns mosii extra, dar vad ca cel oficial inca nu a ajuns, sper sa nu se fi impotmolit prin omat.Ce bine-i sade Bubului cu casca de bitziclist.Sarbatori fericite tuturor. Report
December 11, 201411 yr comment_223308 Ce bine-i sade Bubului cu casca de bitziclist.Sarbatori fericite tuturor. Apai',numa' cu ea pe cap a stat ,si nici nu se terminase bine sultanul' meu ca bub' asamblase lego(si are catai crtea,cred ca domnu' Geany' ar fi stat cel putin fro' 3 zile la el ) Multumim din suflet mamutza' Stelutza' Report
December 12, 201411 yr comment_223312 Koral, ce mă bucur c-a sosit pachetul cu bine și că v-a fost pe plac. Am ales cadourile din toată inima, și chiar eram foc de mândră de istețimea mea după ce cumpărasem steluțele fosforescente pentru Tudor, ca apoi să mă desumflu ca un balon când ulterior am mai săpat pe forum în căutare de informații și am văzut că mai primise așa ceva...Era cât pe ce să nu le trimit și să caut altceva dar m-a îmbărbătat fie-mea (căreia îi plac oile și le colecționează în toate formele, mai puțin vii) spunându-mi că dacă-ți place ceva nu ai niciodată destul! Ea are oi fosforescente (surori cu steluțele) în jurul patului și are grijă seara să le lumineze special cu o veioză ca să le încarce și are 27 de ani!Și cu agenda am stat în cumpănă și am pus-o și scos-o din coș de câteva ori- v-am spus că-s balanță, nu? Și pachetul a ieșit cam ciufulit că am uitat felicitarea (scuze pentru scrisul oribil dar altul n-am) și l-am dezlipit și apoi l-am ambalat din nou..Dar totul e bine când se termnă cu bine!Ce frumos e Bub și ce fericit e! E grozavă fericirea din ochii copiilor și sinceritatea lor, asta-mi lipsește de Crăciun de cănd a crescut copilul din dotare, inocența cu care copiii se bucură din tot sufletul! Aci pe forum captez o parte și mă încarc. Mulțumesc! Report
December 12, 201411 yr comment_223317 Cumintenia se rasplateste!!Sa va bucurati dragele mele de cadourile primite:) Report
December 12, 201411 yr comment_223322 E randul meu acum sa vin, multumesc mult de tot mosului Olguta, uite si poza: Saculetul rosu nu se vede foarte bine, dar e tare fain. Multumim inca o data Olguta pentru toate darurile trimise (de-abia astept sa incerc formele, am in plan o gramada de fursecuri pentru Craciun). Ce-mi place ca au inceput mosii sa soseasca, intotdeauna ma incarc cu energie pozitiva si bucurie cand intru aici. Report
December 12, 201411 yr comment_223338 E randul meu acum sa vin, multumesc mult de tot mosului Olguta, uite si poza: Saculetul rosu nu se vede foarte bine, dar e tare fain. Multumim inca o data Olguta pentru toate darurile trimise (de-abia astept sa incerc formele, am in plan o gramada de fursecuri pentru Craciun). Ce-mi place ca au inceput mosii sa soseasca, intotdeauna ma incarc cu energie pozitiva si bucurie cand intru aici. Ah ce ma bucur ca a ajuns ca are o saptamana de cand l-am pus. Sa folosesti sanatoasa formele de fursecuri. Ce bine ca a supravietuit globuletul, am avut ceva emotii cu el, desi era impachetat temeinic. Si sper ca ai gasit felicitarea - am incropit-o cu ce aveam in casa in ultimul moment caci pe aici nu prea ai unde sa cumperi felicitari frumoase.Floricelele sunt handmade, apropo. Sarbatori fericite! Report
December 12, 201411 yr comment_223340 E randul meu acum sa vin, multumesc mult de tot mosului Olguta, uite si poza: Saculetul rosu nu se vede foarte bine, dar e tare fain. Multumim inca o data Olguta pentru toate darurile trimise (de-abia astept sa incerc formele, am in plan o gramada de fursecuri pentru Craciun). Ce-mi place ca au inceput mosii sa soseasca, intotdeauna ma incarc cu energie pozitiva si bucurie cand intru aici. Ah ce ma bucur ca a ajuns ca are o saptamana de cand l-am pus. Sa folosesti sanatoasa formele de fursecuri. Ce bine ca a supravietuit globuletul, am avut ceva emotii cu el, desi era impachetat temeinic. Si sper ca ai gasit felicitarea - am incropit-o cu ce aveam in casa in ultimul moment caci pe aici nu prea ai unde sa cumperi felicitari frumoase.Floricelele sunt handmade, apropo. Sarbatori fericite! Sarbatori fericite si voua!Sunt tare frumoase floricelele, nu mi-am dat seama ca sunt handmade (desi, la ce minunatii iti ies din maiini trebuia sa ma astept).Multumim mult, inca o data! Report
December 12, 201411 yr comment_223341 woaw ce frumos! chiar am si eu ochii umezi de emotie! M I N U N A T! Report
December 12, 201411 yr comment_223345 E randul meu acum sa vin, multumesc mult de tot mosului Olguta, uite si poza: Saculetul rosu nu se vede foarte bine, dar e tare fain. Multumim inca o data Olguta pentru toate darurile trimise (de-abia astept sa incerc formele, am in plan o gramada de fursecuri pentru Craciun). Ce-mi place ca au inceput mosii sa soseasca, intotdeauna ma incarc cu energie pozitiva si bucurie cand intru aici. Ah ce ma bucur ca a ajuns ca are o saptamana de cand l-am pus. Sa folosesti sanatoasa formele de fursecuri. Ce bine ca a supravietuit globuletul, am avut ceva emotii cu el, desi era impachetat temeinic. Si sper ca ai gasit felicitarea - am incropit-o cu ce aveam in casa in ultimul moment caci pe aici nu prea ai unde sa cumperi felicitari frumoase.Floricelele sunt handmade, apropo. Sarbatori fericite! Sarbatori fericite si voua!Sunt tare frumoase floricelele, nu mi-am dat seama ca sunt handmade (desi, la ce minunatii iti ies din maiini trebuia sa ma astept).Multumim mult, inca o data!Mama e cea cu pasiunea pentru floricele, eu raman la deserturi, desi ma tenteaza tare Ma bucur ca iti plac. Report
December 12, 201411 yr comment_223352 perfecte floricelele handmade! se vede traba ca si mama ta are maini de aur! Olguta, iti mai tb lapte condensat, ca ma duc acum la Lidl sa vad daca au? Report
December 12, 201411 yr comment_223357 perfecte floricelele handmade! se vede traba ca si mama ta are maini de aur! Olguta, iti mai tb lapte condensat, ca ma duc acum la Lidl sa vad daca au? Dana, multumesc, dar am rezolvat cu Iulia. Report
December 12, 201411 yr comment_223362 Ma bucur ca au ajuns mosii extra, dar vad ca cel oficial inca nu a ajuns, sper sa nu se fi impotmolit prin omat.Ce bine-i sade Bubului cu casca de bitziclist.Sarbatori fericite tuturor. A ajuns draga Stella !!! Azi dimineata ! Noroc ca am fost libera Eu cred ca Mosul meu a avut foarte multa fantezie ...sa spun si de ce ... -de 2 saptamani incerc sa ajung sa imi cumpar papuci de casa ...nu am reusit ...a venit Mosul cu ei !-recent am vrut sa imi mai cumpar 2 gratare pt racit/glasat prajiturile(al meu mi-a zis ca am deja,de ce mi-ar mai trebui:)) a venit Mosul ! -de 10 ani cumpar produse cosmetice doar de la Yves Rocher..-am un storcator de citrice de vreo 3 ani ,dar e de lemn si trebuia neaparat schimbat -am vrut de black friday sa-mi cumpar o geanta in genul acesteia si nu am avut timp (nu port genti clasice,acestea inscriptionate sau pictate sunt genul meu) -cutiuta cu scortisoara sta deja la loc de cinste pe raftul cu, condimente-de pungute aveam nevoie pt fursecurile de Craciun In concluzie ,stau si ma minunez si nu imi explic cum a putut fi asa mare potriveala! Draga Stella ,iti multumesc din suflet pt tot ,ai fost mult prea darnica,nu stiu daca merit asa multe ...Iti doresc tot binele din lume ,sarbatori frumoase si linistite ! p.s: ai facut un copil tare fericit! Report
December 12, 201411 yr comment_223363 Ohoho Cristina, ce mult ma bucur ca a ajuns Mosul tau, si mai ales ca esti multumita de daruri.Cum am scris , a fot mai putin fantezist *Mosul* si mai pragmatic, dar cu atat mai bine ca a nimerit.Sa le foosesi cu placere pe toate si Sarbatori fericite. PS Cum tu ai fost unul din "copilasii" fara Iepurila, s-a gandit Mosul ca meriti din plin mai multe si marunte Report
December 12, 201411 yr comment_223364 Stellina, cum ar putea cineva sa nu fie multumit de darurile tale? Asa bine le nimeresti si-asa de mult suflet pui in ele, incit as vrea sa vad persoana aia care ar putea spune: nu m-ai nimerit, nu-mi place!Cristinooo, ai avut dreptate cu bucuriile inlantuite! Bravo! Report
December 15, 201411 yr comment_223412 Ce de copii cuminti si de mosuleti inspirati Felicitari Raportez si eu ca am dat bice renilor . Probabil o sa ajunga cu intarziere cadoul meu, din pacate, dar sper sa se dovedeasca la fel de inspirat ca celelalte de pe aici. Cer scuze anticipat pentru cutia reciclata de amazon.com, dar nu am avut alta Report
December 15, 201411 yr comment_223417 Acum o ora au zburat si renii mei! Cica maine-poimaine ar trebui sa sune la copilas!Deocamdata-i cred, dar si daca n-o fac...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifDar cum i-am infricosat, sper sa se tina de cuvant!Rog copilul cuminte, dupa ce deschide cadoul, sa arunce pungile cu vatelina de de-asupra.Le-am pus pentru amortizarea socurilor! Report
December 15, 201411 yr comment_223429 Ohoho Cristina, ce mult ma bucur ca a ajuns Mosul tau, si mai ales ca esti multumita de daruri.Cum am scris , a fot mai putin fantezist *Mosul* si mai pragmatic, dar cu atat mai bine ca a nimerit.Sa le foosesi cu placere pe toate si Sarbatori fericite. PS Cum tu ai fost unul din "copilasii" fara Iepurila, s-a gandit Mosul ca meriti din plin mai multe si marunte Nu sunt multumita ,sunt mai mult decat atat ,sunt foarte fericita si ma bucur ca fac parte din "familia" acestui forum de atatia ani ,chiar daca nu sunt atat de prezenta cum mi-as dori! p.s: deja am folosit o parte din ele ! Multumesc inca o data !!! Renii mei au plecat azi dimineata ....peste 2 zile ar trebui sa ajunga ! Report
December 15, 201411 yr comment_223450 Fetelor ne bucuram cu voi de cadourile frumoase deja primite. Nu mica ne-a fost mirarea si bucuria cind acum citeva minute am descoperit pachetul Mosului ( in afara concursului). Foxyy nu esti normala!Multumim frumos si jur ca nici macar nu am banuit ceva. Cit de mult am stat in contact in ultimul timp, dar nu am fost deloc pregatiti sa ne iei chiar asa prin surprindere. Merci, merci si iarasi merci! Deci raminem datori vanduti. Brigitte si Peter Report
December 15, 201411 yr comment_223451 Fetelor ne bucuram cu voi de cadourile frumoase deja primite. Nu mica ne-a fost mirarea si bucuria cind acum citeva minute am descoperit pachetul Mosului ( in afara concursului). Foxyy nu esti normala!Multumim frumos si jur ca nici macar nu am banuit ceva. Cit de mult am stat in contact in ultimul timp, dar nu am fost deloc pregatiti sa ne iei chiar asa prin surprindere. Merci, merci si iarasi merci! Deci raminem datori vanduti. Brigitte si Peter Iaaaa, ce frumoooosss! A venit Mosul! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_santa.gif (aici eu tzopai si bat din palme si ma bucur mult-mult!)Petere, de ce te mai miri tu atat? E o perioada magica, plina de mistere.Si de frumusete!(Intrebari: 1. de ce-i o singura pisica? 2. Unde-i cea de-a doua?)Asta-i si ideea: sa te paleasca fericirea! Bravooo Foxulico! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifSi iar: ce frumooosss! Report
December 15, 201411 yr comment_223452 (Intrebari: 1. de ce-i o singura pisica? 2. Unde-i cea de-a doua?) Nu-ti fie frica, cit de curioase sunt, crezi ca nu au navalit imediat? Amindoua. Peter Report
December 15, 201411 yr comment_223454 Nepoatele sunt in culmea fericirii, stiu ca anii trecuti erau matusile lor, printre ambalaje si cu nasul bagat in pachet!!!! Ma bucur pentru voi, cum ne intelegem noi, pisicarii!!! Ale mele au primit si cadouri intr-un an! Pai, pentru toata familia!! Ele au fost in delir si acum mai zornaie cate o mingiuta cand o regasesc prin casa, de unde au pus-o bine!! Dar cutia si ambalajul sunt priceless!! Ma bucur si eu de bucuria voastra! Report
December 16, 201411 yr comment_223458 Dragul meu Mos, am gasit in cutia postala instiintarea ca a ajuns darul tau. Trebuie doar sa ajung eu la posta sa-l recuperez( incerc din rasputeri s-o fac azi, dar nu e sigur ca ajung) . Merci Gitte&Pàtru merciiiiiiiiiiiii , ce surpriza minunata mi-ati facut.pun si poze mai incolo. musai tre s-o sterg in urbe la diverse. Report