Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scrisoare pentru Mos Craciun...

Featured Replies

Ana Maria poze n-am facut!am muncit pe rupte minus ziua de azi, cand n-am muncit am facut sarmale si piftie! Azi le-am dat soricelul labutzelor, a urmat o jumate de ora de delir! Daca Dumnezeu iubeste si animalutzele, pe tine te iubeste, ca erau toate fericite, acum dorm!

Asa ca dintr-un somn dulce de pisici rasfatate iti vine un gand bun pentru inima ta frumoasa!

De revelion imi pun absolut toate bratarile, o sa zdrangan ca in filmele cu cavaleri, dar pe toate le pun!

Ma bucur ca tzi-au placut , Ioana !

Mosul a reusit sa ma lase fara cuvinte anul asta. Multumesc din suflet ajutoarelor sale! Ma simt parte din familie deja si v-as imbratisa pe toate la gramada ca o meritati din plin. :-* Multumesc din tot sufletul! :) :) :) :)

Felicitari pentru cadouri, numai unul si unul.

Cred ca nu am fost foarte cuminte, sau renii stau de povesti, fiindca la mine nu au ajuns, dar poate vin mai incet :D

Renii tai stau cu siguranta si se pregatesc de Revelion cu ai mei :D

Si cu ai mei, fetelor, ca le-am pierdut urma, si i-am trimis pe 19 noiembrie. anul trecut tot asa noroc am avut, cred ca mosul meu a ajuns ultimul. Mai avea putin si ajungea de Sf Valentin. Sper sa nu trebuiasca iar sa ma apuc de cautat chitanta, ca nici nu stiu pe unde am pus-o.

Mosul a reusit sa ma lase fara cuvinte anul asta. Multumesc din suflet ajutoarelor sale! Ma simt parte din familie deja si v-as imbratisa pe toate la gramada ca o meritati din plin. :pupic: Multumesc din tot sufletul! :notworthy: :floare: :floare: :floare:

Olguta, inseamna ca ai fost cuminte ;) . Un an nou cu bucurii si si mult mai bun decat cel care se termina, pentru tine si piticotul tau :pupic:

Lia&Petu si Milena, :notworthy: rabdare, ca-s si renii aia obositi de atata alergatura si tevatura.

Olgutza :floare: ti-am admirat *bunatatile ciocolatoase * pe FB :floare:

Ahm, permitet-mi sa imi dreg vocea gatuita de emotie :floare: .

Azi ma relaxam la un film in asteptarea petrecerii de revelion. Azi toata lumea se pregateste sa intampine noul an, deci, daca ieri nu era nimic la posta, azi sigur nu e – gandeam eu. Ma relaxam deci, cand suna cineva la usa. Sarim toti ca la comanda, deschidem si ce sa vezi, renii mosului cu un pachet din Israel. Am amutit, abia am reusit sa semnez de primire. Nu-l mai asteptam anul asta, dar se pare ca Mosul nu lasa nimic nefinalizat, pe anul viitor.

Motana multumesc frumos pentru toate cele impachetate separat cu multa atentie, soprindu-mi astfel surpriza. Am despachetat fiecare pachetel cu maini tremurande. Nu exagerez, nu am mai cunoscut asa o emotie, este tare placut . Multumesc! :notworthy:

Fiecare lucrusor imi e drag si potrivit, ne-ai facut fericiti pe toti si pe fiecare in parte.

An nou fericit, cu multa sanatate si bucurii!

Am sa atasez si fotografii, zilele ce urmeaza.

Ahm, permitet-mi sa imi dreg vocea gatuita de emotie :) .

Azi ma relaxam la un film in asteptarea petrecerii de revelion. Azi toata lumea se pregateste sa intampine noul an, deci, daca ieri nu era nimic la posta, azi sigur nu e – gandeam eu. Ma relaxam deci, cand suna cineva la usa. Sarim toti ca la comanda, deschidem si ce sa vezi, renii mosului cu un pachet din Israel. Am amutit, abia am reusit sa semnez de primire. Nu-l mai asteptam anul asta, dar se pare ca Mosul nu lasa nimic nefinalizat, pe anul viitor.

Motana multumesc frumos pentru toate cele impachetate separat cu multa atentie, soprindu-mi astfel surpriza. Am despachetat fiecare pachetel cu maini tremurande. Nu exagerez, nu am mai cunoscut asa o emotie, este tare placut . Multumesc! :pupic:

Fiecare lucrusor imi e drag si potrivit, ne-ai facut fericiti pe toti si pe fiecare in parte.

An nou fericit, cu multa sanatate si bucurii!

Am sa atasez si fotografii, zilele ce urmeaza.

Draga Mosului,

In sfarsit renii au ajuns ! Se pare ca sunt ca au fost cam puturosi si toropiti de soarele Levantului B). Ma bucur ca micile mele daruri te-au bucurat in prag de An Nou si iti urez sa ai un an asa cum iti doresti :floare:

Mosul Motana :) si ajutoarele Vasile, Pui si Tigris !

Milenaaaaaaa! A sosit Mosul!!!!! :pupic:

Happy, I'm so happy!!!! :)

Iti multumesc, Mosule cel bun! B)

Am fost asa emotionata si fericita incat nimic nu mi-a putut sterge zambetul de pe chip toata ziua de ieri.

Iar adolescentul meu nu intelege nici acum care e mecanismul care poate face pe cineva sa trimita daruri cuiva pe care nu l-a cunoscut! Deh, Mos craciun e un subiect tabu prin satul meu B)

Darurile sunt minunate si foarte dragi mie (mai putin :floare: bomboanele din sirop de artar, care au disparut subit in burta aceluiasi adolescent sceptic B), asa ca le-am putut testa doar vizual )

Sa ai un an bun, fericit si plin de dragoste :)

post-94-13887445719795_thumb.jpg

post-94-13887446089999_thumb.jpg

post-94-13887442832769_thumb.jpg

post-94-1388744626331_thumb.jpg

post-94-13887446524258_thumb.jpg

Draga Motana, ce ma bucur ca a sosit. Cand am primit adresa, mi-am zis, mai bine merg eu si duc pachetul, ca nu stiu cand o sa ajunga. A ajuns mai repede la tine, decat a ajuns anul trecut in Romania.

Sunt bucuroasa ca ti-au placut micile atentii.

Draga Motana, ce ma bucur ca a sosit. Cand am primit adresa, mi-am zis, mai bine merg eu si duc pachetul, ca nu stiu cand o sa ajunga. A ajuns mai repede la tine, decat a ajuns anul trecut in Romania.

Sunt bucuroasa ca ti-au placut micile atentii.

Milena, ai facut copilul din mine fericit! Hahaha, nu ar fi fost rau sa-l aduci personal - un pat, o strachina, o ceasca de cafea sau ceai si o traista de povesti se gaseste intotdeauna. :floare:

P.S.: Am recitit ce ti-am scris, de emotie nici nu am bagat de seama ca se intelege aiurea: nu-I vorba ca nu mi-ar fi placut bomboanele , dar nu am mai apucat nici sa le miros :floare: :lol:

P.S.: Am recitit ce ti-am scris, de emotie nici nu am bagat de seama ca se intelege aiurea: nu-I vorba ca nu mi-ar fi placut bomboanele , dar nu am mai apucat nici sa le miros :floare: :lol:

Stai linistita ca am inteles :floare:

Au ajuns si renii din Abu Dhabi,dupa ce au poposit si pe la Zoll la noi.Nu am apucat sa deschid ca trebuie sa iau copiii de la antrenament.Revin mai tarziu,uiui ca nu mai am rabdare.Editez ca sa adaug si pozele

post-59-13888380292112_thumb.jpg

post-59-13888380387984_thumb.jpg

Globurile sunt deja in brad,imi plac taaaarrreee mult,calendarul cu mosul e la Patrick,iar Amelie s-a bucurat foarte mult de agrafe (niciodata nu are destule :floare: ).Calendarul cu imagini isi are locul in bucatarie,numai sa-mi scriu in el,pe sapun era sa ne batem,pacat ca nu puteti simti parfumul prin poza.Cand am gustat jeleul ma si imaginam pe o terasa sub palmieri,in cateva cuvinte,draga Cami,ne-ai nimerit la fix,si iti multumim tare mult.Te pupam toti si iti uram un 2014 plin de bucurii.

Hahaha, am zis eu ca renii mei si ai Cameliei au stat impreuna cu burta la soare :)

Petunie, foarte frumoase cadouri, sa va bucurati de ele :floare:

O, dragutii de reni, eu ii inteleg ca au stat sa huzureasca la soare.

Faine cadourile Motana&Petu.

Mai sunt cei ai lui Pisco impotmoliti ?

Tare dragute cadourile, Petu!Dar ce este acel calendar de panza? Servetel? E tare ingenios! Bravo, Cami!

Milenaaaaaaa! A sosit Mosul!!!!! :)

Happy, I'm so happy!!!! :P

Iti multumesc, Mosule cel bun! :P

Am fost asa emotionata si fericita incat nimic nu mi-a putut sterge zambetul de pe chip toata ziua de ieri.

Iar adolescentul meu nu intelege nici acum care e mecanismul care poate face pe cineva sa trimita daruri cuiva pe care nu l-a cunoscut! Deh, Mos craciun e un subiect tabu prin satul meu :D

Darurile sunt minunate si foarte dragi mie (mai putin :floare: bomboanele din sirop de artar, care au disparut subit in burta aceluiasi adolescent sceptic :P, asa ca le-am putut testa doar vizual )

Sa ai un an bun, fericit si plin de dragoste :P

Bun si bogat Mosul canadian! Milena, esti o ingenioasa!

Petunel, ce ma bucur ca au ajuns in sfarsit renii mei puturosi :) Bine ca ai mai apucat sa pui globurile in brad :floare: Ma gandeam ca strici bradul pana ajung la tine....

Ma bucur tare mult ca v-au placut cadourile. Datat viitoare o sa trimit mai multe sapunuri, ca acuma stiu de unde sa le iau :D Prima data am gasit din greseala :P

Zoazo, calendarul de Craciun sau Advent Calendar, este un calendar de 24 de zile (1-24 Dec), fiecarei zile corespunzandu-i un buzunaras (in cazul celui trimis de mine) si se foloseste pentru a numara/celebra zilele ramase pana la Craciun. In buzunarase se pun fie dulciuri, fie jucarioare micute, pe care trebuie sa le gaseasca piticii casei in fiecare zi, cautand in buzunarul corespunzator zilei respective. La ortodocsi nu am vazut asa ceva, dar imi place tare mult ideea :P

Va pup si eu si va doresc un an plin de zambete si bucurii.

Cami, asa un calendar aveam eu la fiimea, dar in buzunarase ii puneam *ritzi-pitzi* aka clame de par , elastice din astea, si cateodata cativa banuti,

ca a mea copila nu iubea dulciurile...si nici acum nu se da in vant; numeri pe degetele uneo maini deserturile preferate ( inghetata vanilie/cioco, tiramisu, tort preferat cu mousse ciocolata de la un cofetar anume ) si gata

Ce draguta idee! Da, eu n-am vazut asa ceva pe-aici, dar e superba ideea de-a face asa surprize copiilor! Chiar si cu ritzi-pitzi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

ce fain arata globul cu "camiloiul" in brad!

redi, nu dispera, va ajunge si mosul tau. al meu anul trecut a ajuns pe la sfarsitul lui ianuarie.

Motana atasez poza cadoului cu scuze pentru intarziere, cu atatea sarbatori abia acum am reusit sa o descarc.

Multumesc Mosului darnic inca odata :)

post-42-1389088064068_thumb.jpg

Oooo, Carmenusha, da' ce cuminte-ai fost! Motana, superb cadou! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif

A veniiiitttttt, a venit si Mosul meu!! Am asa: niste fursecuri despre care Mosul stia ca nu m-apuc sa fac ca mi-e frica, o gramada de bratari, pentru ca Mosul stie ca nu port multe bijuterii si bratarile sunt cel mai usor de purtat, jucarii pentru labutze, mirodenii de care m-am plans ca nu gasesc, decoratiuni de Craciun( de unde stia Mosul ca eu ziceam ca ma duc diseara sa iau unele care sa nu fie comestibile de catre aceleasi labutze?!!!!), o casetuta de bijuterii cu un elefant incrustat pe capac(elefantii aduc noroc), cercei, si o efarfa IN CULOAREA MEA PREFERATA portocaliu!!

Baterii n-am, dar va pun diseara pozele!! Cand am vazut esarfa si bratarile mi-au dat lacrimile, ca sunt lucruri despre care iti zici vesnic ca o sa-ti iei si nu-ti iei si decoratiunile au cazut fix in ziua potrivita!!

Anamaria sa ai sarbatori fericite cu elful tau mic- Elena si cu sotul tau, ai facut un om fericit!!!

Ia uite ce Mos informat! :notworthy: Bravo! Si sa porti / folosesti cu placere toate cadourile! :notworthy:

Brava Mutti! :headbang: