February 2, 201214 yr comment_126664 mai are si o folie in jurul radacinilor, nu stiu daca si asta a avut, dar de obicei au, si tb inlaturata si aia, ca sa se dezvolte radacinile.Te referi la ghivecele in care se pun semintele / rasadurile? Astea sunt organice, contin turba, mranita, pamant de telina si nisip, precum si ingrasaminte minerale si carbonat de calciu sau var (de pe net). Report
February 2, 201214 yr comment_126682 mai are si o folie in jurul radacinilor, nu stiu daca si asta a avut, dar de obicei au, si tb inlaturata si aia, ca sa se dezvolte radacinile.Te referi la ghivecele in care se pun semintele / rasadurile? Astea sunt organice, contin turba, mranita, pamant de telina si nisip, precum si ingrasaminte minerale si carbonat de calciu sau var (de pe net). nu, cand zic folie, e chiar o folie. ca un bandaj mai larg, asa apare. Report
February 13, 201214 yr comment_129669 Nu stiu de ce, dar eu asociez mai bine Lia cu chipul tau. Asa si eu.Si desi il aud pe Mr Eataly si pe Omu' Liei ca o striga Anca, eu tot Lia ii spun. Facem asa: vin la Baia Mare, te iau, coboram pe lapusel in jos si inotam pana in Sicilia cu mielu' in spate! ps: Any ai facut icrele alea?Au iesit?Nu stiu daca ai scris undeva ca n-am reusit sa citesc tot! Report
February 13, 201214 yr comment_129684 mai eu am fost acum o sapt la magazinul din zona flamanda si am platit 12.05EA fost o portie de pui pt copii plus inghetataun desert o spuma de pistas2apa 2 cafeleo portie de chiftele (15)cu cartofi prajitio portie de tarta de ciocolata(fff buna)Am avut cartea FAMILY care nu stiu daca se da in ROa fost perfect! Report
February 13, 201214 yr Author comment_129701 Nu stiu de ce, dar eu asociez mai bine Lia cu chipul tau. Asa si eu.Si desi il aud pe Mr Eataly si pe Omu' Liei ca o striga Anca, eu tot Lia ii spun. Facem asa: vin la Baia Mare, te iau, coboram pe lapusel in jos si inotam pana in Sicilia cu mielu' in spate! ps: Any ai facut icrele alea?Au iesit?Nu stiu daca ai scris undeva ca n-am reusit sa citesc tot! Nu le-am facut inca, vroiam sa le fac vineri, dar n-am avut rpea mult timp la dispozitie, asa afost sa fie.Cand le fac, dau de stire, ca le vad deuna in fata ochilor cand deschid frigiderul si chiar sunt curioasa. mai eu am fost acum o sapt la magazinul din zona flamanda si am platit 12.05EA fost o portie de pui pt copii plus inghetataun desert o spuma de pistas2apa 2 cafeleo portie de chiftele (15)cu cartofi prajitio portie de tarta de ciocolata(fff buna)Am avut cartea FAMILY care nu stiu daca se da in ROa fost perfect! Cartela ikea am si eu, insa la restaurant mi se pare ca nu e valabila. Nu stiu sigur. Report
February 13, 201214 yr comment_129703 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Cartela ikea am si eu, insa la restaurant mi se pare ca nu e valabila. Nu stiu sigur.Prezinti cartea la casa si ai bon pt cafea si bauturi(parca??) gratuit! Report
February 13, 201214 yr Author comment_129705 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Cartela ikea am si eu, insa la restaurant mi se pare ca nu e valabila. Nu stiu sigur.Prezinti cartea la casa si ai bon pt cafea si bauturi(parca??) gratuit! Aici nu e nimic gratuit.Cu cartela ikea poti lua la pret de 0,50 de centi cafea de la dozator.Eu n-am luat niciodata. Report
February 14, 201214 yr Author comment_129946 Asta-i fundul de lemn luat, ieri l-am folosit pentru prima data Report
March 29, 201214 yr comment_139799 Uite planta asta am luat-o eu azi, in oferta la 0,40 de centi e mica, eu o pun asa cu ghiveciul ei de plastic direct in alt ghiveci fara nimic altceva. 40 de centi? nu pot sa cred! si eu am luat tot una micuta, la promotie, am dat 8,99lei, putin peste 2euro.eu i-am scos ambalajul din magazin, am pus-o in alt ghiveci si am completat pamantul. mai are si o folie in jurul radacinilor, nu stiu daca si asta a avut, dar de obicei au, si tb inlaturata si aia, ca sa se dezvolte radacinile. Zerda, cum se comporta pisicile cu ea? E toxica pentru ele? Fetele mele zapacite si-ar baga coltii in ea in secunda nr. 2 si nu vreau sa pateasca ceva.Eu mi-am luat o plantuta din asta mica acum 12 ani, acum e mai inalta cam pana la mijlocul meu! Dar am schimbat-o din ghiveci, pentru ca mi-a zis o florareasa( deci nu o vanzatoare la colr, una de la o florarie adevarata) ca li se pun aditivi ca sa reziste cat mai mult pana sunt cumparate si daca nu le pui pamant in plus, pamant curat, concentratia aditivilor ajunge sa le arda radacinile. Cum a mea era asa ca a voastra 30 de cm si acum are un metru si mai bine, zic eu ca femeia nu m-a invatat prost. Si confirm ca e o planta rabdatoare cu uitucii! Report
March 29, 201214 yr comment_139805 cum se comporta pisicile cu ea? E toxica pentru ele? Fetele mele zapacite si-ar baga coltii in ea in secunda nr. 2 si nu vreau sa pateasca ceva.Pisicile mele nu s-au atins de Dracaena. Mi-a luat-o jupanu' acu' 8 ani, a durat muuuuult si bine pana i-am schimbat pamantull, iar acum e cat mine de inalta. Din ce mai stiu eu (cand am dus-o la mama, m-am interesat) frunza nu e otravitoare pentru pisici. Mai degraba invers, daca pisicile n-ajung repede la tavita si le e ghiveciul aproape.... ramai fara planta. Report
March 29, 201214 yr comment_139812 cum se comporta pisicile cu ea? E toxica pentru ele? Fetele mele zapacite si-ar baga coltii in ea in secunda nr. 2 si nu vreau sa pateasca ceva.Pisicile mele nu s-au atins de Dracaena. Mi-a luat-o jupanu' acu' 8 ani, a durat muuuuult si bine pana i-am schimbat pamantull, iar acum e cat mine de inalta. Din ce mai stiu eu (cand am dus-o la mama, m-am interesat) frunza nu e otravitoare pentru pisici. Mai degraba invers, daca pisicile n-ajung repede la tavita si le e ghiveciul aproape.... ramai fara planta. Mersi, Foxule. Cred ca ma risc, daca o gasesc la un pret decent. La Ikea din satul meu sunt tare scumpe plantele. Report
March 29, 201214 yr comment_139816 Mersi, Foxule. Cred ca ma risc, daca o gasesc la un pret decent. La Ikea din satul meu sunt tare scumpe plantele.Jupanu' mi-a luat-o de la Toom (din Hamburg). 1-2 euro a dat pe ea. Daca nu si mai putin... Deh, 8 ani inseamna multisor... Eu am vazut-o in toate hypermarket-urile de aici. Si-n Germania, Cehia sau in Franta, la fel, se gasea si la magazinele mai mici, gen Lidl, Rewe, Albert.... Report