Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

de unde?

Featured Replies

Vreau sa ii fac tatalui meu o surpriza si sa fac un colaj de filmari,dar din pacate mai tot ce am nevoie se afla in arhivele TVR.

Stiu, poate o parte se afla pe youtube, da am cautat si imi da filme cu o formatie care e acum,da se numeste la fel cu ceea ce caut.

Din cate am inteles de la tata eu apareau la viata satului in emisiune, deci de emisiunea asta tb sa fac rost.Problema este ca e vorba de emisiuni incepand din 1953.

Ca sa fiu mai precisa, este vorba de ansmblul Perinita, ansamblu in care a fost si Maria Tanase.

Nu stiu daca pe vremuri se faceau filmari la Tetrul de revista C-tin Tanase si daca da , unde se gasesc.Bine mie imi si merge aiurea netul, multe filmulete de pe youtube nu le pot vedea ca nu sunt vizibile pt tara unde ma aflu.

Vreau sa ii fac tatalui meu o surpriza si sa fac un colaj de filmari,dar din pacate mai tot ce am nevoie se afla in arhivele TVR.

Stiu, poate o parte se afla pe youtube, da am cautat si imi da filme cu o formatie care e acum,da se numeste la fel cu ceea ce caut.

Din cate am inteles de la tata eu apareau la viata satului in emisiune, deci de emisiunea asta tb sa fac rost.Problema este ca e vorba de emisiuni incepand din 1953.

Ca sa fiu mai precisa, este vorba de ansmblul Perinita, ansamblu in care a fost si Maria Tanase.

Nu stiu daca pe vremuri se faceau filmari la Tetrul de revista C-tin Tanase si daca da , unde se gasesc.Bine mie imi si merge aiurea netul, multe filmulete de pe youtube nu le pot vedea ca nu sunt vizibile pt tara unde ma aflu.

http://www.discogs.com/Ansamblul-Perini%C5%A3a-Untitled/release/1418233

http://www.youtube.com/watch?v=o2HY0HAAAHo

http://www.youtube.com/watch?v=Gao0RyuRdCY

Macar e un inceput.

• Author

Dragos, merci.

Primul link nu e bun, cred ca oricum e vb de ansamblul de la Ploiesti, cel de acum.

Cele 2 filmultele de pe youtube le gasisem si eu, da nu reusesc sa le vad integral .:pupic:

Sper ca atunci cand am sa pun netul sa meraga mai bine.Ma interesa arhiva TVR,ca acolo sigur gaseam ceva.

Poze am cu tata din perioada aceea,dar voiam sa completez cu filmuletele.Ar fi un cadou foarte frumos care i l-as putea face.