December 14, 201114 yr Author comment_115592 arata super produsul tau finit.iar lamiile is acelasi sortiment cu ale mele Multumesc Nashico !Sper sa gasesc lamai bune pe saptamana viitoare, astea au fost asa de faine ca le-am mancat cu tot cu coaja. Report
December 27, 201114 yr Author comment_118003 Facute pentru ajunul Craciunului, eu nici n-am apucat sa le gust, au zburat pur si simplu. Tot din lamai biologice, 4 am facut Report
December 27, 201114 yr comment_118012 Am facut si eu reteta cu o zi inainte de Craciun si le-am pus la congelator. Am dublat cantitatile de la umplutura si mi-au iesit trei lamai mari. Foarte buna reteta, delicioasa. Singura mica frustrare este ca dupa ce le-am asezat pe masa si s-a mai dezghetat compozitia avea tendinta sa se desprinda de coaja de lamaie. Dar n-a fost bai ca nu prea a avut cand sa se desprinda!Multumim de reteta! Report
December 27, 201114 yr Author comment_118013 Cu placere Cris, ma bucur ca v-a placut , sunt aspectoase imi place cum se vad capperele.Asa si la mine de data asta, aveau tendinta sa se desprinda putin, dar a fost ok pana la urma.Eu nu le-am mai pus in congelator de data asta, le-am facut de vineri, puse in frigider, sambata sera in ajun taiate si servite.Ca sa nu se desprinda trebuie indesata bine compozitia in lamai. Report
January 5, 201214 yr comment_119872 Am facut lamaile umplute in sfarsit. Le-am facut pe 28 decembrie si le-am congelat. Am inlocuit 1/2 cantitate de unt cu branza Philadelphia si umplutura a iesit cremoasa, s-a lipit bine de marginile lamilor si nu s-a dezlipit dupa aia, cand am taiat feliile.Le-am scos din congelator pe 31 decembrie seara si le-am taiat si mancat pe 01 ianuarie dimineata. Stand insa 4 zile la congelator, umplutura a luat putina amaraciune din coaja de lamaie. Cred ca ideal e sa le faci, le congelezi putin cat sa se intareasca umplutura si apoi le tai si le servesti.M-am cam chinuit la scobitul lamailor, ca ramaneau pielitzi pe fundul lor. Nu am poze ca nu am apucat sa mai fac. Ideea e super, sunt aspectoase si bune la gust. La noi au mers la fix pe 1 ianuarie, dupa o noapte de chef Pupici Any pentru reteta! Report
January 5, 201214 yr Author comment_119873 Am facut lamaile umplute in sfarsit. Le-am facut pe 28 decembrie si le-am congelat. Am inlocuit 1/2 cantitate de unt cu branza Philadelphia si umplutura a iesit cremoasa, s-a lipit bine de marginile lamilor si nu s-a dezlipit dupa aia, cand am taiat feliile.Le-am scos din congelator pe 31 decembrie seara si le-am taiat si mancat pe 01 ianuarie dimineata. Stand insa 4 zile la congelator, umplutura a luat putina amaraciune din coaja de lamaie. Cred ca ideal e sa le faci, le congelezi putin cat sa se intareasca umplutura si apoi le tai si le servesti.M-am cam chinuit la scobitul lamailor, ca ramaneau pielitzi pe fundul lor. Nu am poze ca nu am apucat sa mai fac. Ideea e super, sunt aspectoase si bune la gust. La noi au mers la fix pe 1 ianuarie, dupa o noapte de chef Pupici Any pentru reteta! Mamaaa cat le-ai congelat ! Eu prima data cand le-am facut le-am congelat si parca a doua zi le-am taiat.Ma bucur tare ca le-ai facut si au fost pe masa ta in prima zi din an. Mi-ai dat o idee super cu philadelphia ! O sa incerc si eu. Report