Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Paste cu sarde si fenicul salbatic

Featured Replies

Iarba asta de fenicul salbatic e mai buna decat bulbul de fenicul =)) .

Eu antipasto calabrese l-am facut cu ansoa =)) .

Fa-l neaparat ca e foarte bun. Si eu trebuie sa-l refac.

ei vezi, eu din asta salbatic nu gasesc.Si sunt atatea chestii care nu le gasesc aici.Ia sa vad eu de unde fac rost sa-mi pun in gradina:)

Aaa pai asta-i floare la ureche. Ma pot interesa daca se gasesc de cumparat si le zbor catre tine :blush: .

=))

• Author

Iarba asta de fenicul salbatic e mai buna decat bulbul de fenicul =)) .

Eu antipasto calabrese l-am facut cu ansoa =)) .

Fa-l neaparat ca e foarte bun. Si eu trebuie sa-l refac.

ei vezi, eu din asta salbatic nu gasesc.Si sunt atatea chestii care nu le gasesc aici.Ia sa vad eu de unde fac rost sa-mi pun in gradina:)

Aaa pai asta-i floare la ureche. Ma pot interesa daca se gasesc de cumparat si le zbor catre tine =)) .

=))

Cu ocazia asta iau si pentru mine, nu m-am gandit niciodata sa-l plantez :blush: .

ioana, pasta con le sarde e una dintre cele mai renumite reţete ale bucătăriei siciliene şi merită făcută exact aşa cum e descrisă

PS nici eu nu găsesc fenicul sălbatic, am făcut cu bulb şi ciuful de la bulb, dar nu ştiu cît de aproape de adevăr a fost.

• Author

ioana, pasta con le sarde e una dintre cele mai renumite reţete ale bucătăriei siciliene şi merită făcută exact aşa cum e descrisă

PS nici eu nu găsesc fenicul sălbatic, am făcut cu bulb şi ciuful de la bulb, dar nu ştiu cît de aproape de adevăr a fost.

De ce cu bulb?

Ciuful de la bulb seamana ca aspect, insa feniculul salbatic e mult mai parfumat si gustul mult mai decis. E divers.

Asta salbatic creste spontan, de aia nici nu sunt sigura ca se gasesc seminte de plantat.

De ce cu bulb?

păi ciuful era cam anemic şi am zis să suplimentez cu cîteva bucăţi de bulb

ori improvizez si fac pasta chî sardi alla ioana :boohoo: , ori astept vara.

De ce cu bulb?

Ciuful de la bulb seamana ca aspect, insa feniculul salbatic e mult mai parfumat si gustul mult mai decis. E divers.

Asta salbatic creste spontan, de aia nici nu sunt sigura ca se gasesc seminte de plantat.

Any, smulge si tu de pe margine drumului si trimite si mie :boohoo: