December 15, 200916 yr comment_9392 [color=#808000][b]Va prezint cel mai recent tort al meu...Tort Pot-Pourri care are la baza exact un pot-pourri din cremele si blaturile torturilor mele mai vechi...adica blat de ciocolata, crema de nutella si bavareza de alune pralinate...Dupa parerea mea este o imbinare mai mult decat reusita [/b][/color] [color=#FF0000]Dora, mi-am permis sa editez linkurile postate de tine catre alte forumuri. Îti admir talentul si îti voi fi cu atît mai recunoscator cu cît vei respecta regulamentul forumului ArtaCulinara.com admin@artaculinara.com[/color] [color=#808000][b]Alexandru (ca banuiesc ca tu esti) recunosc ca n-am citit regulamentul...si-mi fac mia colpa ...dar am crezut ca este posibil atata timp cat si alti useri au postat link-uri cu trimiteri catre alte forumuri...Pana la urma este voie sau nu?...nu putem pune link-uri nici catre blogurile noastre??[/b][/color] Report
December 15, 200916 yr comment_9472 funda este superba,iar albastrul ala de pe bile nemaipomenit.ce colorant ai folosit?de gust nici nu ma indoiesc cc ca este exceptional. Report
December 16, 200916 yr comment_9665 Asa cum ne-ai obisnuit, iar ai facut o opera de arta culinara super delicioasa!!! Report
December 19, 200916 yr Author comment_10831 funda este superba,iar albastrul ala de pe bile nemaipomenit.ce colorant ai folosit?de gust nici nu ma indoiesc cc ca este exceptional. [color=#808000][b]Draga mea colorantul este de fapt o amestecatura de nuante de albastru (hyacinth, blubell si mai erau vreo 2)...culorile mele sunt praf, de la Sugarcraft...gustul intr-adevar este...bestial!!! [/b][/color] Report
December 26, 200916 yr Author comment_12180 Asa cum ne-ai obisnuit, iar ai facut o opera de arta culinara super delicioasa!!! [color=#808000][b]Multumesc Giorgiana...este intr-adevar foarte delicios...dar iti poti da seama doar daca il prepari [/b][/color] Report
December 26, 200916 yr comment_12181 Dora, arata atat de bine, parca e un exponat. Cred ca daca mi s-ar arata asa un tort mi-ar fi mila sa-l hacuiesc ca sa-l mananc. Report
January 20, 201016 yr Author comment_16609 Dora, arata atat de bine, parca e un exponat. Cred ca daca mi s-ar arata asa un tort mi-ar fi mila sa-l hacuiesc ca sa-l mananc. [color=#808000][b]Multumesc motanelule ...scusa-ma ca-ti raspund atat de tarziu...dar abia acum am vazut mesajul tau..din pacate torturile sunt facute pt a fi mancate...cateodata ma bucur ca nu asist la taierea lor :| [/b][/color] Report