December 15, 200916 yr comment_9419 Boni si M (, sa va traiasca pustiul sa fie sanatos si sa-si intromisioneze mintile in cap cit mai rapid Iar voi, sa va bucurati de el!Petrecere frumoasa! Report
December 20, 200916 yr comment_10974 Abia acum vazui topik-ul, dar cum eu nu stiu un Sorin mic, nu mi-a picat fisa ca e vorba de JR de 1,97.Sa traiesti Sorine, sa fii fericit , sanatos si voios , si sa ai bafta la examene le de la fac. Report
December 20, 200916 yr comment_11069 Vai de mine, acum am deschis si eu aici, zic sa vad a cui a mai fost ziua (ca deh io am fost prinsa cu sarbatoriri proprii :laughing7: ) si ce-mi vad ochii?Va multumesc tare mult, in numele meu, al lui MdeB si-al lui "Sorin cel mic" . %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Ia sa va servesc io cu neste bomboane noi. Report
December 20, 200916 yr comment_11075 Deci...sa va traiasca Bonicelu' junior! Sa fie sanatos, vesel si fericit si sa va aduca, in continuare, multe-multe bucurii! Si ca sa vezi ca io am fost paparata, uite poza cu Sorin langa tort! Scuze, unghiul n-a fost prea bun, ca ma gadila Jimmy cu coada! Report
December 20, 200916 yr comment_11079 Deci...sa va traiasca Bonicelu' junior! Sa fie sanatos, vesel si fericit si sa va aduca, in continuare, multe-multe bucurii! Si ca sa vezi ca io am fost paparata, uite poza cu Sorin langa tort! Ha, ha, paparatzo, te-am prins, deci tu faceai poze acum 17 ani?. (cred ca ala mic din poza n-are mai mult de 2 ani. Multumesc mult. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 20, 200916 yr comment_11082 :oops: Ihim, pot sa iau o BomBonicica? Ti-am zis ca n-a fost unghiul prea bun! Report