April 20, 201214 yr comment_144641 Ouale rosii de la Pasti le-am servit cu sosul asta minunat care se face in doi timpi si trei miscari din: 3 linguri maioneza1 lingura iaurt grecesc1 lingurita de mustar50 gr castraveti in otet 30 gr arpagic in otetpatrunjel Cantitatile ingredientelor le puteti pune si la ochi in functie de ce va place mai mult.Se pun toate ingredientele in vasul mixerului, se mixeaza, dar nu de tot sa devina crema, ci sa se simta cat de cat castravetii si arpagicul.Noi am pus si peste cartofi fierti sau la cuptor si ne-a placut mult. Report
April 20, 201214 yr Author comment_144644 Any mai ai o portie de oua cu sos ? Oua nu mai am da' mai am sos ca ammai facut o tura aseara si azi ne-am pus peste cartofi si peste chiftele. Report
April 22, 201214 yr comment_144915 Bun sos. Se face ca-mi place. Si oua aaaammmmmmm, e frigiderul plin de oua, prospete of course. Report
April 22, 201214 yr Author comment_144919 Bun sos. Se face ca-mi place. Si oua aaaammmmmmm, e frigiderul plin de oua, prospete of course. E bun tare, sper sa-ti placa de-adavarat!Ma bucur sa te revad! Report