September 30, 201213 yr comment_164750 [font=Comic Sans MS][size=4][b][i]Supa crema de ceapa cu radicchio[/i][/b][/size][/font] [center][/center] Ador supele creme si imi place chiar si supa de ceapa clasica, asa ca atunci cand am vazut retetea am zis ca asta este perfecta pentru mine.Aveam o capatana de radicchio ca marisoara si aveam in cap decat retetele clasice de paste si salata deja facusem din jumatate, asa ca punandu-ma pe cautat am dat peste reteta asta pe Cookaround.Este extrem de simpla si cu putine ingrediente.Reteta prevedea supa de vita, eu am inlocuit-o cu cea vegetala facuta din delicatul pasta facut in Thermomix. Fiind singura eu am facut jumatate de portie,dar am sa va dau cantitatile din reteta originala care sunt pentru 4 persoane 500 gr ceapa2 tije de telina300 gr radicchio1 catel usturoi4 linguri ulei de masline2 l supa vegetala2 linguri faina de orezsarepiper Eu am injumatatit cantitatea de ceapa,dar am pastrat cele 2 tije de telina si capatana de usturoi. Ceapa se curata si se toaca jumatate din cantitate.Tija de telina se spala si se taie si ea bucati potrivite.Se pune intr-o oala uleiul la incins si se adauga jumatate din cantitatea de ceapa, telina si usturoiul.Se lasa sa se dunstuioasa usor dupa care se adauga restul de ceapa tocata grob.Se adauga supa si se lasa la foc mic 40 de minute.La final se paseaza si se adauga faina de orez, eu personal n-am adaugat deoarece nu mi s-a parut necesar, consistenta cremei pentru mine era perfecta.Se condimenteaza.Radicchio se toaca marunt si se adauga peste supa in boluri.Se serveste cu felii de paine prajita pe care eu le-am frecat cu o capatana de usturoi.[center][/center] Report
October 9, 201213 yr comment_165742 O mamma mia ce bunatate ai facut tu aici si abia acu am descoperit-o Report
November 1, 201213 yr Author comment_168403 O mamma mia ce bunatate ai facut tu aici si abia acu am descoperit-o Sa sti ca a fost o bunaciune Report
November 1, 201213 yr comment_168439 Mmmm, Ioana, super bine arata supa, foarte potrivita pentru vremea asta. Cred ca este si foarte aromata. Report