December 17, 200916 yr comment_10312 Am un gratar de gradina pe gaz, care are si un arzator pe laterala, pentru sosuri. Nu l-am folosit pina de curind, iar cind l-am folost prima data mi-a afumat cumplit cratita in care am facut sosul. Ce pot sa ii fac ca sa nu mai afume? Report
December 18, 200916 yr comment_10345 Poti sa pui o plita pe el si cratita pe plita.Cred ca nu mai are cum sa afume asa Report
December 18, 200916 yr comment_10423 Ce pot sa ii fac ca sa nu mai afume? Probabil trebuie reglat debitul de aer, zic io.Acolo unde se imbină conducta de gaz cu arzătorul există probabil o fantă, acoperită de o tăbliţă care se poate mişca înainte-înapoi.Şi reglarea se face aprinzînd arzătorul şi mişcînd tăbliţa aia pînă cînd flacăra devine albăstruie, suficient de mare astfel încît să nu se stingă şi nu face zgomot.Dacă flacăra e roşie şi moale, debitul de aer trebuie mărit (adică să laşi fanta mai mult descoperită).Dacă face zgomot (un fel de vîjîit), debitul de aer trebuie micşorat. Report
December 18, 200916 yr Author comment_10429 Multumesc frumos, incerc sa ma uit sa vad daca se poate regla. Report