March 7, 201313 yr comment_188569 Baba mea a fost ieri pe 6, ca in fiecare an, a fost o zi calda si cu soare, eu in schimb sint racita cobza :-( Report
March 9, 201313 yr Author comment_188849 Baba mea a fost ieri pe 6, ca in fiecare an, a fost o zi calda si cu soare, eu in schimb sint racita cobza :-( Asa zicea o prietena de-a mea, lipoveanca, ca babele lor incep pe 9.Acuma...na! In Teleorman, asa ziceau colegii mei: pashpa'de pahare.Am auzit si varianta cu 40 de lingurite cu vin.Pai clei te faci! Mai bine cu paiul decat cu lingurita! Report
March 10, 201313 yr comment_188946 Baba mea a fost ieri pe 6, ca in fiecare an, a fost o zi calda si cu soare, eu in schimb sint racita cobza :-( Asa zicea o prietena de-a mea, lipoveanca, ca babele lor incep pe 9.Acuma...na! In Teleorman, asa ziceau colegii mei: pashpa'de pahare.Am auzit si varianta cu 40 de lingurite cu vin.Pai clei te faci! Mai bine cu paiul decat cu lingurita! Pui 40/44 de lingurite de vin intr-o cana si bei o data. Si-atunci nu te mai faci clei Report