April 30, 201313 yr comment_196092 In alta ordine de idei.... in cateva minute spal putinica de la scarbi, ma duc sa-mi recuperez cadoul de la iepuras!!!! Cred ca pana acasa o sa topai tot intr-un picior!!!!! Abia astept! Revin pe seara cu informatii suplimentare. Report
April 30, 201313 yr comment_196110 Pe unde umbla iepurasii meiiiii Au fugit in lume cu al meuuuuu Linkul meu Report
April 30, 201313 yr comment_196115 cred ca am facut carare batuta aici: intru-ies, intru-ies, doar doar o ajunge si urechiatul meu la draga destinatareasasi el, nimicutza nimicutza(((( Report
April 30, 201313 yr comment_196120 Au cam dat navala iepurasii peste mine.. Nu stiu cu ce-am gresit anul asta, da' am capatat cadouri care mai de care.....Ieri, la servici, am primit un cos cu bunataturi: Dupa ce-am luat copilotul de la gradinita si i-am explicat ce am in sacose (am luat eu si cadoul jupanului), ma trezesc ca-mi zice, in tramvai:- Sa stii ca eu o sa vreau sa-mi dai iepurasul, cand ajungem in parc, ca sa-l mananc!- Pai si eu ce fac? Raman fara iepuras?- Aaaaaaaa, nu, ca nu-l mananc chiar pe tot!!! Cand ajungem in parc, ne intalnim cu Carmen si cu Zoazorel. Care ne cadorisesc si ele cu bunataturi: Dupa cum bine se vede, un iepuras a fost atacat instant.... Au ramas amandoi la mine in frigider, pentru ca individutul mai are acasa cativa iepurasi si nu-i mai trebuie, se satura cu aia.... Modestul casei! Report
April 30, 201313 yr comment_196121 De ce Redi, te-ai suparat? Vor ajunge si urechiatii vostri!Probabil s-au intersectat cu cei doi ai mei, veniti dupa morcovei! Ia aici iepurasul de la Lenias (de va spusei luni!) Lenias! Si cel de la Foxy. Foxyyy, am recuperat iepurasu'!!!! Si am canita cu rotile!Sic, voi n-aveti! Ce mandra mi-s! Foxulico! Report
April 30, 201313 yr comment_196123 De ce Redi, te-ai suparat? Vor ajunge si urechiatii vostri!Probabil s-au intersectat cu cei doi ai mei, veniti dupa morcovei! cu ai tai sigur s-a intersectat, reiese din textda'o sa ma razbun eu.... Report
April 30, 201313 yr comment_196124 Ieri ma suna la telefon o doamna tare draguta, sora cu iepurasul. Din pacate, era prea tarziu (ora 8 seara) si cum aveam si copilotul dupa mine, nu am putut sa merg sa recuperez pachetica. Asa ca astazi m-am intalnit cu cealalta surioara a iepurasului care mi-a inmanat o punga plina cu minuni: Normal ca n-am fost in stare sa rabd sa ajung acasa, asa ca in autobuz am bagat nasul in punga si-am verificat cate ce-i pe acolo. Normal ca intai si-ntai mi-au picat ochii pe felicitarea-scrisorica. Am citit-o pe nerasuflate si-am incheiat-o cu lacrimi in coltul ochilor. Cu greu am reusit sa ma "trezesc"... eram in autobuz, totusi...Acasa am desfacut totul intr-un suflet, admirand si savurand fiecare cadou in parte. Namol de la Marea Moarta, suport de silicon pentru vase fierbinti, un suport de chei cu un banut-delfin numai bun de folosit la carucioarele din hypermarket-uri, dar si o cutie de matzos. Si.... deja am obosit enumerand. Se vede restul in poza.Cami, mi-ai facut o surpriza nemaipomenita! Cadourile sunt minunate, le voi folosi pe toate cu cea mai mare placere! Iar scrisorica e pusa bine, sa o pot reciti din cand in cand. Iti multumesc pentru tot, m-ai facut sa topai ca un copil! Iar jupanul (care a sosit acasa taman in timp ce faceam pozele) a bagat boticu' peste tot, sa stie si el ce-am primit. La final remarca: interesant, interesant! Foarte interesant! Report
April 30, 201313 yr comment_196126 Pe unde umbla iepurasii meiiiii Au fugit in lume cu al meuuuuu Linkul meuSper sa ajunga iepurasii vostri la destinatie cat mai curand! Report
April 30, 201313 yr comment_196127 cred ca am facut carare batuta aici: intru-ies, intru-ies, doar doar o ajunge si urechiatul meu la draga destinatareasasi el, nimicutza nimicutza(((( m-am suparat pe forumul asta cu ai tai sigur s-a intersectat, reiese din textda'o sa ma razbun eu....Cami..... abia acum am ajuns acasa. Am facut poze, le-am descarcat si le-am postat. Acum ma duc si eu sa fac un dus. Nu mai fi suparici, dar la traficul din Bucuresti, n-am avut cum sa ajung mai repede acasa.Mii de multumiri, inca o data, pentru cadouri si pentru gandurile bune! Din cauza ta mi s-au umezit ochisorii! Mi-ai trimis niste cadouri cu adevarat deosebite. Si foarte interesante, dupa cum bine remarca jupanul! Report
April 30, 201313 yr comment_196128 De ce Redi, te-ai suparat? Vor ajunge si urechiatii vostri!Probabil s-au intersectat cu cei doi ai mei, veniti dupa morcovei! Ia aici iepurasul de la Lenias (de va spusei luni!) Lenias! Si cel de la Foxy. Foxyyy, am recuperat iepurasu'!!!! Si am canita cu rotile!Sic, voi n-aveti! Ce mandra mi-s! Foxulico!Frumoase cadouri! Bag seama ca ai fost tare cumintica anul asta! Pofta buna la iepuras si sa savurati cu mare placere cafeluta! Report
April 30, 201313 yr comment_196134 Cami..... abia acum am ajuns acasa. Am facut poze, le-am descarcat si le-am postat. Acum ma duc si eu sa fac un dus. Nu mai fi suparici, dar la traficul din Bucuresti, n-am avut cum sa ajung mai repede acasa.Mii de multumiri, inca o data, pentru cadouri si pentru gandurile bune! Din cauza ta mi s-au umezit ochisorii! Mi-ai trimis niste cadouri cu adevarat deosebite. Si foarte interesante, dupa cum bine remarca jupanul! Monica, eu nu am aflat decat de aici ca ai primit darul, ca surorile mele sunt cu treburi, asa ca ...eram si eu nerabdatoare, iarta-matoata lumea primea, se lauda, numai eu .... bine, darul pentru mine l-am primit de mult, dar eu voiam sa ajunga si al meu acum m-am linistit sa ne pui o poza muruita cu namol Report
April 30, 201313 yr comment_196136 Bre e delir aici ci tzup-tzupii Felicitari la destinatari si la trimitzatori. Report
April 30, 201313 yr comment_196137 daca-mi faceam mie cadou, mi-as fi dat suportul ala, m-a amuzat teribil. ma si vedeam cu degetul dus rapid in gura dupa ce ma ardeam cu oala.din pacate, nu era decat unul singur, asa ca m-am sacrificat pentru tine, din dragoste Report
April 30, 201313 yr comment_196138 ce de iepurasi dragalasi,care mai de care si se vede cu multe dintre voi ati fost tare cumintele ca au tzopait iepurasi din tufisuri tzup, tzup. Nici al meu n-a ajuns inca si sunt poimaine 3 saptamani si tantica de la posta mi-a zis ca faca 10 max 15 zile Sper sa nu fi avut probleme la vama desi eu am declarat cadou. Si de suparare ca n-a ajuns urecheatul meu , iepurila meu personal m-a cadorisit printre altele cu Report
April 30, 201313 yr comment_196139 Asta ca nu-s cuminte si nu mananc morcovi! D-aia! Redi, mai esti suparata? Sper sa nu! Report
April 30, 201313 yr comment_196141 Asta ca nu-s cuminte si nu mananc morcovi! D-aia! Redi, mai esti suparata? Sper sa nu! ei, mi-a trecut, dar pun eu mana pe tine vreodata! ca tu le-ai incurcat pe toate! ) Report
April 30, 201313 yr comment_196144 Asta ca nu-s cuminte si nu mananc morcovi! D-aia! Redi, mai esti suparata? Sper sa nu! ei, mi-a trecut, dar pun eu mana pe tine vreodata! ca tu le-ai incurcat pe toate! ) A, daca-i pe-asa, abia astept! Chiar, tu cand vii p-aici? Sa pui mana pe mine, zic! Stau, nici macar nu fug! Report
April 30, 201313 yr comment_196146 SPER ca in august, daca ma ajuta Cel de sussanatoase sa fim! Report
April 30, 201313 yr comment_196147 SPER ca in august, daca ma ajuta Cel de sussanatoase sa fim! Asa sa fie! Voi fi prezenta sa ma prinzi! Report
April 30, 201313 yr comment_196152 daca-mi faceam mie cadou, mi-as fi dat suportul ala, m-a amuzat teribil. ma si vedeam cu degetul dus rapid in gura dupa ce ma ardeam cu oala.din pacate, nu era decat unul singur, asa ca m-am sacrificat pentru tine, din dragoste Hmmmm........... Orice fapta buna trebuie pedepsita..... E superb suportul. L-am si desfacut si e pus la loc de cinste, in bucatarie. Si va fi si folosit! Report
April 30, 201313 yr comment_196153 ce de iepurasi dragalasi,care mai de care si se vede cu multe dintre voi ati fost tare cumintele ca au tzopait iepurasi din tufisuri tzup, tzup. Nici al meu n-a ajuns inca si sunt poimaine 3 saptamani si tantica de la posta mi-a zis ca faca 10 max 15 zile Sper sa nu fi avut probleme la vama desi eu am declarat cadou. Si de suparare ca n-a ajuns urecheatul meu , iepurila meu personal m-a cadorisit printre altele cuUnii iepurasi se pare ca nu-s asa rapizi, precum se zice. Plus ca... daca-i vorba de vama... Speram ca or sa ajunga toti iepuroii la destinatie in timp util! Report
April 30, 201313 yr comment_196154 Vad ca iepurasii aduc si vesti bune, nu doar cadouri.... Se lasa cu planuri de intalneli, nebunii..... Place! Place! Report
April 30, 201313 yr comment_196165 Ia aici iepurasul de la Lenias (de va spusei luni!) Nicoleta ma bucur ca ai primit coletul si ca ti/a placut mica mea surpriza. Sa le folosesti sanatoasa! Report