Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scrisoare catre iepuras

Featured Replies

In alta ordine de idei.... in cateva minute spal putinica de la scarbi, ma duc sa-mi recuperez cadoul de la iepuras!!!! Cred ca pana acasa o sa topai tot intr-un picior!!!!! :toothy9; Abia astept! :floare:

Revin pe seara cu informatii suplimentare. :floare:

cred ca am facut carare batuta aici: intru-ies, intru-ies, doar doar o ajunge si urechiatul meu la draga destinatareasa

si el, nimicutza nimicutza

:floare:((((

Au cam dat navala iepurasii peste mine.. Nu stiu cu ce-am gresit anul asta, da' am capatat cadouri care mai de care.....

Ieri, la servici, am primit un cos cu bunataturi:

post-46-13673401092048_thumb.jpg

Dupa ce-am luat copilotul de la gradinita si i-am explicat ce am in sacose (am luat eu si cadoul jupanului), ma trezesc ca-mi zice, in tramvai:

- Sa stii ca eu o sa vreau sa-mi dai iepurasul, cand ajungem in parc, ca sa-l mananc!

- Pai si eu ce fac? Raman fara iepuras?

- Aaaaaaaa, nu, ca nu-l mananc chiar pe tot!!! :floare:

Cand ajungem in parc, ne intalnim cu Carmen si cu Zoazorel. Care ne cadorisesc si ele cu bunataturi:

post-46-13673402810387_thumb.jpg

Dupa cum bine se vede, un iepuras a fost atacat instant.... Au ramas amandoi la mine in frigider, pentru ca individutul mai are acasa cativa iepurasi si nu-i mai trebuie, se satura cu aia.... :toothy9;

Modestul casei! :floare:

De ce Redi, te-ai suparat? Vor ajunge si urechiatii vostri!Probabil s-au intersectat cu cei doi ai mei, veniti dupa morcovei!

Ia aici iepurasul de la Lenias (de va spusei luni!)

post-73-13673401680594_thumb.jpg

:floare: Lenias!

Si cel de la Foxy. Foxyyy, am recuperat iepurasu'!!!! :floare: :toothy9; :pupic:

Si am canita cu rotile!Sic, voi n-aveti! Ce mandra mi-s!:)

post-73-13673403062992_thumb.jpg

:floare: Foxulico!

De ce Redi, te-ai suparat? Vor ajunge si urechiatii vostri!Probabil s-au intersectat cu cei doi ai mei, veniti dupa morcovei!

cu ai tai sigur s-a intersectat, reiese din text

da'o sa ma razbun eu....

Ieri ma suna la telefon o doamna tare draguta, sora cu iepurasul. Din pacate, era prea tarziu (ora 8 seara) si cum aveam si copilotul dupa mine, nu am putut sa merg sa recuperez pachetica. Asa ca astazi m-am intalnit cu cealalta surioara a iepurasului care mi-a inmanat o punga plina cu minuni:

post-46-13673405123882_thumb.jpg

Normal ca n-am fost in stare sa rabd sa ajung acasa, asa ca in autobuz am bagat nasul in punga si-am verificat cate ce-i pe acolo. Normal ca intai si-ntai mi-au picat ochii pe felicitarea-scrisorica. Am citit-o pe nerasuflate si-am incheiat-o cu lacrimi in coltul ochilor. Cu greu am reusit sa ma "trezesc"... eram in autobuz, totusi...

Acasa am desfacut totul intr-un suflet, admirand si savurand fiecare cadou in parte. Namol de la Marea Moarta, suport de silicon pentru vase fierbinti, un suport de chei cu un banut-delfin numai bun de folosit la carucioarele din hypermarket-uri, dar si o cutie de matzos. Si.... deja am obosit enumerand. Se vede restul in poza.

Cami, mi-ai facut o surpriza nemaipomenita! :floare: Cadourile sunt minunate, le voi folosi pe toate cu cea mai mare placere! Iar scrisorica e pusa bine, sa o pot reciti din cand in cand. :floare:

Iti multumesc pentru tot, m-ai facut sa topai ca un copil! :floare: Iar jupanul (care a sosit acasa taman in timp ce faceam pozele) a bagat boticu' peste tot, sa stie si el ce-am primit. La final remarca: interesant, interesant! Foarte interesant! :toothy9;

cred ca am facut carare batuta aici: intru-ies, intru-ies, doar doar o ajunge si urechiatul meu la draga destinatareasa

si el, nimicutza nimicutza

:floare:((((

m-am suparat pe forumul asta

cu ai tai sigur s-a intersectat, reiese din text

da'o sa ma razbun eu....

Cami..... abia acum am ajuns acasa. Am facut poze, le-am descarcat si le-am postat. Acum ma duc si eu sa fac un dus. Nu mai fi suparici, dar la traficul din Bucuresti, n-am avut cum sa ajung mai repede acasa.

Mii de multumiri, inca o data, pentru cadouri si pentru gandurile bune! Din cauza ta mi s-au umezit ochisorii! :toothy9; Mi-ai trimis niste cadouri cu adevarat deosebite. Si foarte interesante, dupa cum bine remarca jupanul! :floare:

:floare: Lenias!

Si cel de la Foxy. Foxyyy, am recuperat iepurasu'!!!! :floare: :toothy9; :pupic:

Si am canita cu rotile!Sic, voi n-aveti! Ce mandra mi-s!:)

:floare: Foxulico!

Frumoase cadouri! Bag seama ca ai fost tare cumintica anul asta! :)

Pofta buna la iepuras si sa savurati cu mare placere cafeluta! :)

Cami..... abia acum am ajuns acasa. Am facut poze, le-am descarcat si le-am postat. Acum ma duc si eu sa fac un dus. Nu mai fi suparici, dar la traficul din Bucuresti, n-am avut cum sa ajung mai repede acasa.

Mii de multumiri, inca o data, pentru cadouri si pentru gandurile bune! Din cauza ta mi s-au umezit ochisorii! :toothy9; Mi-ai trimis niste cadouri cu adevarat deosebite. Si foarte interesante, dupa cum bine remarca jupanul! :floare:

Monica, eu nu am aflat decat de aici ca ai primit darul, ca surorile mele sunt cu treburi, asa ca ...eram si eu nerabdatoare, iarta-ma

toata lumea primea, se lauda, numai eu .... bine, darul pentru mine l-am primit de mult, dar eu voiam sa ajunga si al meu

acum m-am linistit

sa ne pui o poza muruita cu namol :floare:

daca-mi faceam mie cadou, mi-as fi dat suportul ala, m-a amuzat teribil. ma si vedeam cu degetul dus rapid in gura dupa ce ma ardeam cu oala.

din pacate, nu era decat unul singur, asa ca m-am sacrificat pentru tine, din dragoste :sad1:

ce de iepurasi dragalasi,care mai de care si se vede cu multe dintre voi ati fost tare cumintele ca au tzopait iepurasi din tufisuri tzup, tzup.

Nici al meu n-a ajuns inca si sunt poimaine 3 saptamani si tantica de la posta mi-a zis ca faca 10 max 15 zile :sad1:

Sper sa nu fi avut probleme la vama desi eu am declarat cadou.

Si de suparare ca n-a ajuns urecheatul meu , iepurila meu personal m-a cadorisit printre altele cu

post-479-13673425987896_thumb.jpg

Asta ca nu-s cuminte si nu mananc morcovi! =)) D-aia! ;)

Redi, mai esti suparata? Sper sa nu!:sad1: :(

Asta ca nu-s cuminte si nu mananc morcovi! =)) D-aia! :(

Redi, mai esti suparata? Sper sa nu!:sad1: :(

ei, mi-a trecut, dar pun eu mana pe tine vreodata! ca tu le-ai incurcat pe toate! ;))

Asta ca nu-s cuminte si nu mananc morcovi! :( D-aia! :(

Redi, mai esti suparata? Sper sa nu!;) :(

ei, mi-a trecut, dar pun eu mana pe tine vreodata! ca tu le-ai incurcat pe toate! :()

A, daca-i pe-asa, abia astept! :sad1: Chiar, tu cand vii p-aici? Sa pui mana pe mine, zic! Stau, nici macar nu fug!=))

SPER ca in august, daca ma ajuta Cel de sus

sanatoase sa fim!

:sad1: Asa sa fie! Voi fi prezenta sa ma prinzi!

daca-mi faceam mie cadou, mi-as fi dat suportul ala, m-a amuzat teribil. ma si vedeam cu degetul dus rapid in gura dupa ce ma ardeam cu oala.

din pacate, nu era decat unul singur, asa ca m-am sacrificat pentru tine, din dragoste :(

Hmmmm........... :sad1: Orice fapta buna trebuie pedepsita..... =))

E superb suportul. L-am si desfacut si e pus la loc de cinste, in bucatarie. Si va fi si folosit! ;)

ce de iepurasi dragalasi,care mai de care si se vede cu multe dintre voi ati fost tare cumintele ca au tzopait iepurasi din tufisuri tzup, tzup.

Nici al meu n-a ajuns inca si sunt poimaine 3 saptamani si tantica de la posta mi-a zis ca faca 10 max 15 zile ;)

Sper sa nu fi avut probleme la vama desi eu am declarat cadou.

Si de suparare ca n-a ajuns urecheatul meu , iepurila meu personal m-a cadorisit printre altele cu

Unii iepurasi se pare ca nu-s asa rapizi, precum se zice. Plus ca... daca-i vorba de vama... :sad1:

Speram ca or sa ajunga toti iepuroii la destinatie in timp util! =))

Nicoleta ma bucur ca ai primit coletul si ca ti/a placut mica mea surpriza. Sa le folosesti sanatoasa! :sad1:

=)) ;) :(