Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Saratele cu susan

Featured Replies

Reteta de pe forumul italian

http://www.coquinaria.it/forum/showthread.php?120275-Gradite-un-cracker

300 gr faina

60 gr seminte de susan

70 ml ulei

140 ml vin alb

4 gr sare

Am facut aluatul, l-am lasat sa se odihneasca un pic si apoi am intins o foaie pe care am pus-o in tava mare a cuptorului, am pus deasupra sablonul si am apasat

post-4-13589763280038_thumb.jpg

et voilà saratelele gata taiate si asezate in tava :)

post-4-13589767106699_thumb.jpg

coapte la 200°C 15 minute

post-4-13589767995357_thumb.jpg

Daca apari si cu biscuiti umpluti, pling :D Ce misto poa' sa fie forma asta!

+1! :thumleft:

Vreau si euuuuuuuuuuu!!!!!!!! :snorting:

+1 !!!!!

tre sa recunosc ca Adriana a fost o mare sursa de inspiratie pt gadget-urile culinare :P

pacat ca nici un Ro nu este Tescoma :(

ooo, ce utila-i forma asta! chiar merita s-o ingramadesti intr-un sertar.

Bravo, Adriana!

Sunt convinsa ca si saratelele sunt excelente dar fosrma ma face si pe mine sa plang(da Maya un servetel)

am sa caut si eu dupa ea.

Iulia nicoleta se gasesc produse tescoma prin supermarketuri, la Cora de exemplu, dar nu to ce e pe situl lor.

Carmen, n-am Cora la mine-n targ :headbang:

Da` am eu si ti-as cumpara si trimite ce iti doresti si exista pe raft.

Am sa ma uit ce sabloane sunt dar nu cred ca au din cele cumparate de Adriana, mi-ar fi sarit in ochi.Scuze Adriana ca discutam pe marginea sabloanelor in loc sa facem saratele =))

Nu-mi ramane decat sa ma inregistrez la Tescoma si sa-mi dau ordin ca nu mai pot. Am incercat azi dar nu stiu ce s-a intamplat ca nu am reusit. Dar nu-i bai, incerc pana ma lasa.

Chiar aveam in gand sa-mi fac niste saratele.

• Author

Any am facut aluatul intocmai ca in reteta giuliei dar data viitoare il fac pe cel clasic cu vin din cartea Thermomixului pe care il fac mereu la tarte sarate, eventual adaug ceva seminte, ca pe ala il cunosc si ma impac bine cu el =))

Imi pare rau ca va fac sa plingeti dar la fel mi s-a intimplat si mie =)) alte fete au aratat forma asta si n-am avut pace pin'ce n-o fost a mea :headbang:

Any am facut aluatul intocmai ca in reteta giuliei dar data viitoare il fac pe cel clasic cu vin din cartea Thermomixului pe care il fac mereu la tarte sarate, eventual adaug ceva seminte, ca pe ala il cunosc si ma impac bine cu el =))

Imi pare rau ca va fac sa plingeti dar la fel mi s-a intimplat si mie =)) alte fete au aratat forma asta si n-am avut pace pin'ce n-o fost a mea :headbang:

Adriana te referi la aluatul de tarta sarata, faci si saratele cu el?

De cand l-ai postat il folosesc mereu la tarte dar simplu ca rontaiala nu, se pastreaza bine nu se intareste fara umplutura pe el?

Imi pare rau ca va fac sa plingeti dar la fel mi s-a intimplat si mie ;) alte fete au aratat forma asta si n-am avut pace pin'ce n-o fost a mea =))

Ma faci sa mi-o cumpar si eu, ba nu...sigur mi-o cumpar :headbang: ! Tura viitoare cand o sa ma delectez cu ceva cumparaturi pe net, poposesc la Tescoma, ca si asa vreau sa-mi iau o palnie de pus dulceata in borcane. Profit si-mi iau si forma de saratele.

Aluatul cu vin imi place foarte mult si eu l-am folosit si e super =)) .

• Author

Da Carmen, de el zic, pai daca ramine tarisor e bine pentru saratele nu? mie asa imi plac crocante nu moi.

Any mie imi plac produsele lor, sunt toate de buna calitate si nu costa exagerat de mult, si sunt si interesante =))