February 1, 201313 yr comment_183303 Eu reteta am gasit-o pe blogul "Cucchiaio pieno" si de mult ma tot invart in jurul ei. 2 cepe tocate asa: Amestecate cu o cutie de cream cheese 175 gr. am adaugat 2 linguri pline de maioneza si 3-4 linguri de parmezan ras sare, piper Nu puneti pateul pana la buza formei ca bolboroseste de numai. Coaceti la 180 grade pana cand obtinem o crusta rumena. Lasati la racit si eventual si o ora la frigider. Variante: Cartofi umpluti cu pateu de ceapaVol au vent umplute cu pateu de ceapa. Report
February 1, 201313 yr comment_183304 Pateul cred ca e bun, ca n-ai pus impresiile tale, dar vasutul este mortal! Report
February 1, 201313 yr Author comment_183306 Pateul cred ca e bun, ca n-ai pus impresiile tale, dar vasutul este mortal! Ioana, atat de bun ca abia asteptam sa va spun si voua reteta. Azi am facut pateul, azi am pus reteta.Mai bun de atat? M-am grabit si am facut niste poze de doi lei.Dar nu-mi pasa ca sigur o refac.Cu poze cu tot. Report
February 1, 201313 yr comment_183326 Pai as putea s-o fac si eu pe luni asa, ca acum nu mai am parmezan, trebuie sa iau si in we nu stiu cat si cum am chef de experimente, prefer sa le fac singura! Dar n-am vasut asa frumos! ia, ca mi-a venit o idee, ai zis cartofi umpluti cu pateu de ceapa, n-o sa stie nimeni ce a vrut sa spuna poetul in poezie! Cartofii cruzi, semifierti, fierti sau copti? Report
February 1, 201313 yr Author comment_183344 Io zic fierti.Cum ai facut matalutza mai deunazi, dati la cuptor.De vasutz se rezolva! Report
February 1, 201313 yr comment_183362 Fain arata si pateul si vasul de papusi. Chestia asta cred c-ar fi delicioasa si pentru cine iubeste ceapa in stare cruda.Eu nu,pentru ca nu o tolerez nicicum,la fel si usturoiul.Pregatite,no problem,crude no way, si nu ma refer strict la mirosul de dupa.Asa ca tot varianta ta mi-e prietena,mai ales ca umplutura pentru cartofi. Report
February 2, 201313 yr comment_183406 TREBUIE s-o fac! La cat de mult ne place ceapa, mi-ar fi rusine sa n-o fac! Report
February 6, 201313 yr Author comment_183957 Ellani, atunci poti sa incerci si varianta "hot" a Gabitzei de aici.Oricum e bun. Fox, de astept cu impresii! Report
February 7, 201313 yr comment_184147 Merci,am 'tras' un ochi si pe-acolo,sa vad cand ajung sa si fac.Acum suntem in perioada tartei cu ceapa,pe care-am facut-o saptamana trecuta si-o fac iarasi in week-end,caci parca prea repede s-a terminat Report
February 7, 201313 yr comment_184151 Faina si reteta asta , mai ales ca mie nu-mi face rau ceapa, nici cruda nici gatita asa ca trebuie incercata si varianta ta. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
February 23, 201313 yr comment_187019 Cu ce pot inlocui cream cheese? In RO n-am vazut asemenea produs.Am cateva variante:- vajkrem - mascarpone- sau aceasta crema de branza proaspata - presupun ca aceasta din urma se apropie mai mult de cream cheese Report
February 23, 201313 yr Author comment_187030 E buna si aia.Branzeturile alea gen philadephia, Almette bla, bla.Si a mea era dietetica! Report