April 4, 201313 yr comment_192632 Un mic dejun delicios, sau de ce nu, chiar si un prînz rapid, servit alaturi de o salata... si tinînd cont ca nu necesita prea mult de lucru, în circumstante majore s-ar putea servi chiar si la ore indecente, dupa miezul noptii de exemplu, în cazul în care nu dormiti din stiu eu ce motive Ochiul din centrul atentiei, este un simplu ou, înconjurat de putina brînza, o rosioara si multa aroma de la uleiul de masline presat la rece. Reteta este inspirata de pe blogul Antoninei. [center][/center] Ingrediente: 1 felie maaare de pîine, de care va place 1 ou mai mititel 1 bucatica de parmezan, aschii subtirele 1 bucatica de gorgonzola, farîmitata/rupta cu degetele 1 rosie decojita si fara semnite, taiata bucatele putin ulei de masline sare, daca e nevoie [center]Pregatim ingredientele. Le aranjam pe pîinea stropita cu ceva ulei de masline. Dam toata afacerea în cuptorul preîncalzit la 200 °C pîna se coace oul asa cum va place. Vreau sa va arat ce frumos rumenit e dedesubt! Mmmmm! În rest... serviti cu pofta! [/center] Multumesc pentru reteta! Report
April 4, 201313 yr comment_192634 Urat din partea ta!! Trezesti mii de pitici mici si agitati! Report
April 4, 201313 yr comment_192650 Am pus ochiul pe tine. Hai ca eu am pregatit salata. Mmmm, papa simplu si bun. Report
April 5, 201313 yr Author comment_192722 Urat din partea ta!! Trezesti mii de pitici mici si agitati! Las' ca faci si tu, si-ti trece Report
April 5, 201313 yr Author comment_192723 Am pus ochiul pe tine. Hai ca eu am pregatit salata. Mmmm, papa simplu si bun. Da, cu salata ta copioasa merge de prînz... copios Report
April 5, 201313 yr comment_192737 Fac si eu des ochi in paine,dar la branza nu m-am gandit.Trebuie sa incerc varianta asta.Omul va fi incantat ca el e mort dupa mucegaieli si nici mie nu-mi displac .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
April 7, 201313 yr comment_192963 The Eye of Sauron Hobbitul din mine - mancacios, cum altel ? - nu poate sa spuna decat: Ai facut lucrarea Domnului! Report
May 17, 201313 yr comment_198015 Foarte misto (daca pot spune asa).Am si eu doi ochi dar.. din branza de vaci cu pleoape din smantana si fata de mamaliga.Data viitoare pun si ou sa fiu in tema topingului.Acum serios, felicitari Maya e foarte vesel ochiul facut de tine si minunat pentru un mic dejun. Report