March 5, 201016 yr comment_24696 Garou imi place si mie la nebunie, are o voce care imi face pielea de gaina. am vazut si eu punerea in scena a Cocosatului de la NotreDame, si vocea lui facea toti banii. stiam toate versurile, ascultam unele cintece toata ziua. Report
March 5, 201016 yr Author comment_24697 Alina uelcam tu za clab beibi As fi jurat ca ai pus numele gresit si ai vrut sa zici Bardem. Ala e chiar Jeffrey nush cum? As fi bagat mana in foc ca e Javier. Report
March 5, 201016 yr comment_24735 Eu pe Bardem.. nu-l cunosc... da' cand vad cat de bine seamana cu Jeffrey.. nu pot sa nu ma gandesc ca poate l-am inselat pe iubitul "mieu" vreodata... confuzandu-i... uof uof...Foxxy, sa stii ca merge si Fiori.. amu.. ma benoclai mai bine la el.. in Notre Dame de Paris.. nu mi-a atras atentiunea.Laponica... tencs.Catigrec... si eu il ador in Notre Dame de Paris... mie si vacsuit asa in cocosat.. mi se pare superb... cand incepe sa cante.. ma ia cu orgasme mentale. Report
March 5, 201016 yr comment_24736 Alina,Esti de coma cu orgasmele mentale.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Mai si pe mine ma furnica....pielea cand il ascult pe Garou,dar la orgasme nu m-am ganditVezi sa nu faci un pui brunet dupa ingerul ala mic si blond,ca intra barbatul tau la idei.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif No hai ca mi-ai inveeslit seara.Esti o scumpa.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Fetelor va doresc un week end fain si sa-l petreceti cu barbatii din inima voastra.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif Report
March 6, 201016 yr comment_24755 Piscotel.. m-am scos sa stii daca fac altul brunet.. ca barbate-miu.. e brunet si putin inchis la piele... daca-si lasa si barba o saptamana.. trece drept tigan.. ) Da n-are el sansa sa ii fac un pui sa semene... toti ca mine, ca sa-i facem capul toaca.. si daca se nimereste eventual si aceeasi zodie, cum s-a nimerit la Darius... si mai bine:))Is genele mai puternice la mine s-ar parea... Report
March 9, 201016 yr Author comment_25472 Trecu 8 Martie si nu ne cadorisiram cu ninika...da' ce-i cu manastirismu' asta surate ai? Ia, atencion! Sa ne punem niste toreadori, ca is hot, hot, hoooootttt. Jose Maria Manzanares: Aici cu un coleg de-al lui: Va mai pun aci un 'telectual, cica da bine cu stiloul Nicolas Fargues: Aveti chef de roacari nebuni, à la Axel Rose? Iaca, Jamie Burke: Report
March 9, 201016 yr Author comment_25473 Eu m-am blocat la Manzanares oricum Ai de steaua mea... Report
March 9, 201016 yr Author comment_25476 Pentru toate fetele, chiar daca azi e 9 martie, un cadou de la mine http://www.youtube.com/watch?v=ktUacxF8U0M&feature=related Report
March 12, 201016 yr Author comment_26357 Stiam eu ca esti partener de incredere! Cum il impartim? Report
March 12, 201016 yr comment_26360 Stiam eu ca esti partener de incredere! Cum il impartim? Sper ... ca nu prin sectiune Report
March 12, 201016 yr comment_26362 Am venit cu marfa proaspata!!! Isi prapadise careva ocheanele??? Iote cine le-a sutit: Ceva mai tinerel, da' aratos tare!!! Cin' se duce langa el, pe pat??? N-arata rau deloc! Yumii.... Asta-i cea mai recenta, proaspat facuta-n Caraibe!!! Report
March 12, 201016 yr comment_26364 Stiam eu ca esti partener de incredere! Cum il impartim? Sper ... ca nu prin sectiune Ahhh nuuuuuooo, eventual prin sexiune .Ia uite la Maya, vrea si ea in Caraibe.... nu?Pai noi ii impartim frateste: unu' tu, unu' eu, iara tu, iarasi eu... si tot asa! Am impartit noi liceu' si profa de fizica, credeti ca nu suntem in stare sa-mpartim niste barbati???? Report
March 12, 201016 yr comment_26370 Eu,nu ma pot hotarî!Cred ca libanonianu! Io-s cu tuciureii,stiti voi Report
March 12, 201016 yr Author comment_26377 Doamne, ca bine ne mai intelegem noi Voi ramaneti de va hotarati ca io raman deocamdata in arena de corida .Deh,io mai cu tabieturi asa Report
March 12, 201016 yr comment_26381 Eu,nu ma pot hotarî!Cred ca libanonianu! Io-s cu tuciureii,stiti voi Doamne, ca bine ne mai intelegem noi Voi ramaneti de va hotarati ca io raman deocamdata in arena de corida .Deh,io mai cu tabieturi asa Sa stiti ca io nu ma supar deloc de raman singurica alaturi de cele 2 bunaciuni... voi mereti cu treburile voastre la tuciurii si toreadori, ca io-mi gasesc de lucru cu JD si KR..... Report
March 12, 201016 yr comment_26391 Eu,nu ma pot hotarî!Cred ca libanonianu! Io-s cu tuciureii,stiti voi Doamne, ca bine ne mai intelegem noi Voi ramaneti de va hotarati ca io raman deocamdata in arena de corida .Deh,io mai cu tabieturi asa Sa stiti ca io nu ma supar deloc de raman singurica alaturi de cele 2 bunaciuni... voi mereti cu treburile voastre la tuciurii si toreadori, ca io-mi gasesc de lucru cu JD si KR..... Mai fomee ce esti,KR e nascut în Beirut,deci tre' sa-l împarti cu mine...colega! Nu-mi plac toreadorii!Le doresc cît mai multe coarne în coor! Report
March 12, 201016 yr comment_26396 Mai fomee ce esti,KR e nascut în Beirut,deci tre' sa-l împarti cu mine...colega! Nu-mi plac toreadorii!Le doresc cît mai multe coarne în coor! Auci, scuzati pardoane, am dat cu bata-n balta! Pe cuvant ca nu m-am gandit la origini! Da'-l impartim, nu-i cu suparare! Report
March 12, 201016 yr Author comment_26397 Nu-mi plac toreadorii!Le doresc cît mai multe coarne în coor! Draga de juma' de ora ma tot chinui sa ma transform in tauroaica da' nu-mi iese Tre' sa fie neaparat coarne? Report
March 12, 201016 yr comment_26399 Nu-mi plac toreadorii!Le doresc cît mai multe coarne în coor! Draga de juma' de ora ma tot chinui sa ma transform in tauroaica da' nu-mi iese Tre' sa fie neaparat coarne? Pai numai Maya poate.... ca ea e taurasa! Maine, o sa merg la Munchen, deci nu stiu cat o sa va mai urmaresc, da' poate nu scrieti romane, da? Report
March 13, 201016 yr Author comment_26445 Calatorie placuta la München! Noi aici nu prea cu scrisu, mai mult cu pozele Ia sa aduci niste baieti in Lederhöschen, sa ne mai clatim ochii. Report
March 13, 201016 yr comment_26573 Calatorie placuta la München! Noi aici nu prea cu scrisu, mai mult cu pozele Ia sa aduci niste baieti in Lederhöschen, sa ne mai clatim ochii. Aista-i bon? Report
March 14, 201016 yr Author comment_26667 Mai, in lipsa de alsheva, merge. Cat ii lasam pantalonasii pe el? Report