Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Barbati frumosi :)

Featured Replies

Garou imi place si mie la nebunie, are o voce care imi face pielea de gaina. am vazut si eu punerea in scena a Cocosatului de la NotreDame, si vocea lui facea toti banii. stiam toate versurile, ascultam unele cintece toata ziua.
  • Author

Alina uelcam tu za clab beibi :occasion14:

As fi jurat ca ai pus numele gresit si ai vrut sa zici Bardem. Ala e chiar Jeffrey nush cum? As fi bagat mana in foc ca e Javier.

Eu pe Bardem.. nu-l cunosc... da' cand vad cat de bine seamana cu Jeffrey.. nu pot sa nu ma gandesc ca poate l-am inselat pe iubitul "mieu" vreodata... confuzandu-i... uof uof...

Foxxy, sa stii ca merge si Fiori.. amu.. ma benoclai mai bine la el.. in Notre Dame de Paris.. nu mi-a atras atentiunea.

Laponica... tencs.

Catigrec... si eu il ador in Notre Dame de Paris... mie si vacsuit asa in cocosat.. mi se pare superb... cand incepe sa cante.. ma ia cu orgasme mentale.

Alina,

Esti de coma cu orgasmele mentale.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Mai si pe mine ma furnica....pielea cand il ascult pe Garou,dar la orgasme nu m-am gandit

Vezi sa nu faci un pui brunet dupa ingerul ala mic si blond,ca intra barbatul tau la idei.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

No hai ca mi-ai inveeslit seara.

Esti o scumpa.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Fetelor va doresc un week end fain si sa-l petreceti cu barbatii din inima voastra.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif

Piscotel.. m-am scos sa stii daca fac altul brunet.. ca barbate-miu.. e brunet si putin inchis la piele... daca-si lasa si barba o saptamana.. trece drept tigan.. :floare:)

Da n-are el sansa sa ii fac un pui sa semene... toti ca mine, ca sa-i facem capul toaca.. si daca se nimereste eventual si aceeasi zodie, cum s-a nimerit la Darius... si mai bine:))

Is genele mai puternice la mine s-ar parea...:-*

• Author

Trecu 8 Martie si nu ne cadorisiram cu ninika...da' ce-i cu manastirismu' asta surate ai?

Ia, atencion! Sa ne punem niste toreadori, ca is hot, hot, hoooootttt.

Jose Maria Manzanares:

post-12-126815282385_thumb.jpg

Aici cu un coleg de-al lui:

post-12-126815285817_thumb.jpg

Va mai pun aci un 'telectual, cica da bine cu stiloul :D Nicolas Fargues:

post-12-126815293958_thumb.jpg

Aveti chef de roacari nebuni, à la Axel Rose? Iaca, Jamie Burke:

post-12-126815297686_thumb.jpeg

Am venit cu marfa proaspata!!! Isi prapadise careva ocheanele??? Iote cine le-a sutit:

post-46-126842617673_thumb.jpg

Ceva mai tinerel, da' aratos tare!!! :floare:

post-46-126842621376_thumb.jpg

Cin' se duce langa el, pe pat??? :floare:

post-46-126842626241_thumb.gif

N-arata rau deloc! :tongue3:

post-46-126842628859_thumb.jpg

Yumii.... :scratch:

post-46-126842631634_thumb.jpg

Asta-i cea mai recenta, proaspat facuta-n Caraibe!!! :floare:

post-46-126842635395_thumb.jpg

:tongue3: :floare: :scratch:

Stiam eu ca esti partener de incredere! Cum il impartim? :floare:

Sper ... ca nu prin sectiune :lol:

Ahhh nuuuuuooo, eventual prin sexiune :floare: .

Ia uite la Maya, vrea si ea in Caraibe.... nu?

Pai noi ii impartim frateste: unu' tu, unu' eu, iara tu, iarasi eu... si tot asa! :floare: Am impartit noi liceu' si profa de fizica, credeti ca nu suntem in stare sa-mpartim niste barbati???? :drool:

• Author

Doamne, ca bine ne mai intelegem noi :scratch:

Voi ramaneti de va hotarati ca io raman deocamdata in arena de corida :tongue3: .Deh,io mai cu tabieturi asa :floare:

Eu,nu ma pot hotarî!Cred ca libanonianu! :floare: Io-s cu tuciureii,stiti voi :floare:

Doamne, ca bine ne mai intelegem noi :scratch:

Voi ramaneti de va hotarati ca io raman deocamdata in arena de corida :tongue3: .Deh,io mai cu tabieturi asa :floare:

Sa stiti ca io nu ma supar deloc de raman singurica alaturi de cele 2 bunaciuni... voi mereti cu treburile voastre la tuciurii si toreadori, ca io-mi gasesc de lucru cu JD si KR..... :floare:

Eu,nu ma pot hotarî!Cred ca libanonianu! :D Io-s cu tuciureii,stiti voi :P

Doamne, ca bine ne mai intelegem noi :floare:

Voi ramaneti de va hotarati ca io raman deocamdata in arena de corida :tongue3: .Deh,io mai cu tabieturi asa :D

Sa stiti ca io nu ma supar deloc de raman singurica alaturi de cele 2 bunaciuni... voi mereti cu treburile voastre la tuciurii si toreadori, ca io-mi gasesc de lucru cu JD si KR..... =))

Mai fomee ce esti,KR e nascut în Beirut,deci tre' sa-l împarti cu mine...colega! :D

Nu-mi plac toreadorii!Le doresc cît mai multe coarne în coor! :D

Mai fomee ce esti,KR e nascut în Beirut,deci tre' sa-l împarti cu mine...colega! :P

Nu-mi plac toreadorii!Le doresc cît mai multe coarne în coor! :D

Auci, scuzati pardoane, am dat cu bata-n balta! :tongue3: Pe cuvant ca nu m-am gandit la origini! :floare: Da'-l impartim, nu-i cu suparare! =))

• Author

Nu-mi plac toreadorii!Le doresc cît mai multe coarne în coor! :floare:

Draga de juma' de ora ma tot chinui sa ma transform in tauroaica da' nu-mi iese :tongue3: Tre' sa fie neaparat coarne?

Nu-mi plac toreadorii!Le doresc cît mai multe coarne în coor! :floare:

Draga de juma' de ora ma tot chinui sa ma transform in tauroaica da' nu-mi iese :tongue3: Tre' sa fie neaparat coarne?

Pai numai Maya poate.... ca ea e taurasa! =))

Maine, o sa merg la Munchen, deci nu stiu cat o sa va mai urmaresc, da' poate nu scrieti romane, da? :P

• Author

Calatorie placuta la München! Noi aici nu prea cu scrisu, mai mult cu pozele :occasion15:

Ia sa aduci niste baieti in Lederhöschen, sa ne mai clatim ochii.