April 24, 201016 yr comment_33917 Uma, vreau si eu la concertul lui Bon Jovi, iubirea mea inca din timpul liceului.... Report
April 25, 201016 yr Author comment_34076 Aha, aha...ia uite ca incep si io sa aflu pi uni umbla Jon acu cinshpici ani cand eu il asteptam cuminte cu mamaliga si friptura acasa. Ei zij tu! Oh, dar sa nu rascolim trecutul, sa privim in viitor! Ce ne mai arata globul de cristal? Iaca, cica: pentru fetele tinerici si destepte, singurele duminica, un Rodrigo sa le tie de cald Rodrigo Santoro: M-a starnit fata aia cu brazilienii! Report
April 25, 201016 yr Author comment_34078 Come to mama you crazy m...asta little thing, you Eddie Cibrian: Report
April 25, 201016 yr Author comment_34239 Moaaaamaaa, imi adusei aminte ce coama aveam si eu, mai dihai ca el...da asta era acum 17 ani..mdap. In curand o sa ajung si eu ca el Report
April 27, 201016 yr Author comment_34738 Azi e luna mare si in flacari. Ies ielele la vanatoare si piratii dupa prada. Care prada suficienta pe la noi pein Tortuga: Report
April 27, 201016 yr comment_34741 Azi e luna mare si in flacari. Ies ielele la vanatoare si piratii dupa prada. Care prada suficienta pe la noi pein Tortuga: Yumiiiiii!!!! Report
April 27, 201016 yr Author comment_34743 Chiar interesant Liam ...imi trezeste curiozitatea, dar rau nu asa... Report
April 27, 201016 yr comment_34761 Lapo, se zice ca curiosii mor repede )... dar mor satisfacuti Remember him? Si inca unul si ma duc... sa mai caut :P Chayanne Report
April 28, 201016 yr Author comment_34897 Olga, conform afirmatiei de mai sus trebuia sa fiu demult oale si ulcele! Oh da, dar Ricky a declarat public ca e gay...frumos tare gagiu'! Ce l-am mai iubit. Report
April 28, 201016 yr comment_34900 Olga, conform afirmatiei de mai sus trebuia sa fiu demult oale si ulcele! Oh da, dar Ricky a declarat public ca e gay...frumos tare gagiu'! Ce l-am mai iubit. Serios?!!! Auzisem eu ceva, dar trageam nadejde ca nu e adevarat... Mare pierdere.. din ambele parti ;) Report
April 28, 201016 yr comment_34908 Olga, conform afirmatiei de mai sus trebuia sa fiu demult oale si ulcele!Oh da, dar Ricky a declarat public ca e gay...frumos tare gagiu'! Ce l-am mai iubit. Serios?!!! Auzisem eu ceva, dar trageam nadejde ca nu e adevarat... Mare pierdere.. din ambele parti ;) Oare bone pentru copchiii lui n-o avea nevoie??? Report
May 17, 201016 yr comment_37713 Ce liniste pe-aici... imi cer scuze daca au mai fost postati, da' n-am citit tot topicul inca Will Smith Matthew Mcconaughey Report
May 18, 201016 yr Author comment_37727 Slabuta miscare pe aici papuselelor pii? Ce-i asta? Femei moderne ne numim noi? S-apoi io nu merit nimic dupa atata sapa? Report
May 23, 201016 yr comment_38554 Aseara m-am uitat la finala Champions League Inter-Bayern.Scuzati Maya si Pitt!Forza Inter! Uitati ce-am descoperit: Wesley Sneijder Loreee, unde iejti maica??Te gusta? Report
May 23, 201016 yr comment_38611 Ghicitoare! Cine-i personajul din imagine? Fotografia este din 1987 (scuzati calitatea), e cam mica si neclara, de aceea va voi ajuta putzin, e portughez, e faimos, sarmant si plin de bani, acum si divortat! Report
May 24, 201016 yr comment_38634 n stiu cine-i portughezul da' vreau sa va intreb cevace au in comun bosorogii urati cu femei frumoase(pagina din urma)?banii soro(sau faima), ca fara aia nici dracu nu se uita la ei nu-mi ziceti ca frumoasa aia statea langa trump(mi-e sila cand il vad) daca nu era cine este.i-a mai trantit si un copil sa se asigure Report
May 24, 201016 yr comment_38654 Doamnelor si domnisoarelor, vi-l presint pe Alex.Alex Belli, actor si fotomodel italian.Un actor de doi lei, dar ca barbat, ce ziceti?Admis sau respins? Report
May 24, 201016 yr comment_38662 Murihno???? Mai dar ce rapida esti Eataly, cum l-ai ghicit tu imediat!!! Ia si o pozica mai recenta: Report
May 24, 201016 yr comment_38663 n stiu cine-i portughezul da' vreau sa va intreb cevace au in comun bosorogii urati cu femei frumoase(pagina din urma)?banii soro(sau faima), ca fara aia nici dracu nu se uita la ei nu-mi ziceti ca frumoasa aia statea langa trump(mi-e sila cand il vad) daca nu era cine este.i-a mai trantit si un copil sa se asigure Vaaai draga Angel, cum poti tu afirma asa ceva? Nu mai crezi ca dragostea e oarba?? Pui la indoiala dragostea sincera a fetelor? Report