Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Barbati frumosi :)

Featured Replies

Doamnelor si domnisoarelor, vi-l presint pe Alex.Alex Belli, actor si fotomodel italian.Un actor de doi lei, dar ca barbat, ce ziceti?Admis sau respins?

...

Alex Belli, é bello!!!! Cati ani are? Mi-e ca daca-i sub 30 tre' sa-mi cenzurez anume ganduri... :notworthy:

Murihno????

Mai dar ce rapida esti Eataly, cum l-ai ghicit tu imediat!!! :notworthy:

Ia si o pozica mai recenta:

Eu privirea aia aroganta(sexy) o recunosc dintr-o mie! :notworthy:

Cred ca i-am scris gresit numele.Pedepsiti-ma! :notworthy:

Iote-l!

post-9-127470314745_thumb.jpg

Belli cred ca are vreo 30 de ani, mama e portugheza, tatal italian.Asa ca...nu te cenzura!

Mai am , mai vreti? :notworthy:

Eu privirea aia aroganta(sexy) o recunosc dintr-o mie! :director:

Cred ca i-am scris gresit numele.Pedepsiti-ma! :P

Iote-l!

...

Belli cred ca are vreo 30 de ani, mama e portugheza, tatal italian.Asa ca...nu te cenzura!

Mai am , mai vreti? :P

Il las pe el, pe Mourinho sa te pedepseasca fiinca' i-ai pocit numele! O sa te puna sa stai in genunchi, pe boabe de porumb, la vestiar! :P

Off, pai cu mama portugheza am si eu aici acasa. Nu-mi mai trebe! ^_^

Acuma serios, 30 e cam tinerel pentru mine, io ma apropii vertiginos de 40 de primaveri si nu stiu cum se explica dar parca si gusturile in materie de barbati s-au adaptat varstei, adica imi plac cei care au deja par alb pe la tample. :hungry:

Il las pe el, pe Mourinho sa te pedepseasca fiinca' i-ai pocit numele! O sa te puna sa stai in genunchi, pe boabe de porumb, la vestiar! :director:

Vai Laura, pai se poate?!?Nu stiai???!!

Uite asa pedepseste Mourinho:

post-9-127470642615_thumb.jpg

Mamma mia, mai bine ma duc sa sterg pozele din memorie ca am umplut rubrica. :hungry:

Asa nu ma ia nimeni la intrebari.Shhhh!

• Author

Aciia sunt maica!! Iaca aterizai si io. Vin de la maaaare departare, to'ma d'an Bayern. Si ce credeti ca face oama pe tren 5 ore giumate plus 1 intarziere (ca intre noi fie vorba, doar e vorba de the lousy deutsche Baaahhhhn :scratch: )...pii ci sa faca oama? Studiaza frumuseii d'an tren. Bai si in seara asta am vazut un mumushel, bai dar super dulcic zau, ca imi venea sa imi scot pixu si sa ii scriu repede numarul de telefon pe pectorali, dar...ma stiti... mi-s timida. Tre' sa ma tratez, claro!

Si nici camera foto nu mi-o luai, tz! Sa-mi fie invatatura de minte.

Acum ma duc sa ma tratez cu putin Murinho ca e fix pe gustul meu, dar fix, nu asa: frumos, dur, grizonat =))

Pupa mama la fete obraznice! Brazilienii aia imi dau fibrilatii!

Iar Alex...haulio!

• Author

Un barbat frumos si curajos - Julio Aparicio.

post-12-127477097387_thumb.jpg

Acum doua zile si-a vazut moartea cu ochii. Taurul Opiparo a razbunat tot neamul taurilor si a platit cu viata indrazneala.

post-12-127477108031_thumb.jpg

Dupa o operatie de 6 ore Julio Aparicio este in stare stabila. Trista poveste si o trista traditie.

Se pare ca Aparicio nu va mai fi in stare sa vorbeasca vreodata.

...

Haoleu Lapona asta ultima e o poza de groaza. :biggrin: Aici la noi in Portocalia lasitatea e in floare, coarnele taurului au o protectie si cica lupta e umana fiindca nu omoara taurul. Asta ar fi pentru protectia animalului!!! :tongue3: :cheers: :cheers: Nu-l omoara pe dracu' !!! Dupa ce-l chinuie in arena, il incarca asa muribund in camion si-l duc la abator. Lasitate pana-n maduva oaselor. :occasion14:

post-97-127479167617_thumb.jpg

Detest luptele de tauri ori alte animale insa din punctul asta de vedere spaniolii sunt mai onesti, macar dau o sansa animalului sa se apere.

• Author

Exact! Iar Opiparo a aratat ca omul este mic, cu tot cu armele lui si mai ales prin cruditatea lui. Meritam ca aceste animale sa fie niste fiare ucigase caci si noi suntem niste bestii ucigase. Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. Iar Aparicio a platit cu toti dintii. Si cred ca pedeapsa cea mai grea este ca a ramas in viata. Ma intreb daca va mai indrazni vreodata sa ridice sabia impotriva unui taur.

Ieri mi.a ramas cafeaua in gat cand am citit stirea in ziar. Foarte dur. A fost si pe youtube secventa dar au scos-o.

• Author

...

Acum ma duc sa ma tratez cu putin Murinho ca e fix pe gustul meu, dar fix, nu asa: frumos, dur, grizonat :)

...

Io cred ca si tu vrei sa stai la vestiar, in genunchi pe boabe de porumb! =)) Numai sa nu te iei la cearta cu Eataly! :violent6:

Io da...la vestiar cu sau fara boabe de porumb egal. Cum o vrea Murinho 'ca-l-ar mama :lol: pe el de incruntat si de rau.

• 2 weeks later...
  • Author

Cam de multisor nu ati mai activat pe aici. Sa il revigoram putin cu un rus frumusel. Pana vine Foxyy, iacata:

Nikolai Baskov:

post-12-12758141642_thumb.jpg

• Author

Personaju de mai sus e tare simpaticut.

Iar acum am ceva pentru gentlemeni, o muza cica pentru mintile creatoare masculine :blush:

Acesta este protejatul, muza si posibil mostenitorul lui Karl Lagerfeld:

Baptiste Giabiconi.

post-12-12762020129_thumb.jpg

post-12-127620202561_thumb.jpg

post-12-127620204069_thumb.jpg

post-12-127620205271_thumb.jpg

Baieti, nu va dati prea tare la el ca se supara tataie Lagerfeld :floare: .

• Author

Mie mi se facu dor de o sabie si o corabie, si de o mare infinitaaaaa, pe care sa o cercetez prin ocheanul pe care sa se fi incrustat sarea :occasion14:

post-12-127652159932_thumb.jpg

• Author

Barbatul cel mai urat dar cu cea mai frumoasa inima...barbatul care iubeste aceeasi femeie si dincolo de moarte :occasion14: Davy Jones:

post-12-127662766476_thumb.jpg