Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problemele copiilor, teroarea mamelor

Featured Replies

Ca si Hazel, cand au stat bine in sezut i-am pus pe olita. La baiat, nascut in '87, se si impunea, scutecele alea de finet ma disperau. Fata, nascuta in '95, a avut parte de acelasi tratament, ca de, asa mi se fixase pe creier. A functionat si n-am avut probleme cu ei. Sincer, ma minunez ca la 2 ani copiii mai "poarta" pampersi, dar e decizia fiecaruia si nu comentez.
Eu pe ai mei i-am pus pe olita cand au stat bine in sezut. Adica pe la 8 luni, daca mi-aduc bine aminte. Ii puneam dimineata imediat ce se trezeau sau cand credeam eu ca ar mai face in timpul zilei. De multe ori o nimeream. Nu-i lasam sa stea mult pe olita, nici sa se joace, sa manance sau alte activitati. sa inteleaga ca acolo se face pipi/kk si atat. Nu-i lasam uitati acolo, daca nu faceau, ii ridicam imbracam si mai incercam mai tarziu. Bineinteles ca la inceput se nimerea sa faca, nu intelegeau ei cum vine chestia, dar cu bravo, baiat/fata mare, alte alea dupa ce facea, si-au creat un reflex. Faptul ca pe vremea aia nu erau diapers ci scutece de finet, care le crea un disconfort cand erau ude/murdare, i-a facut sa isi educe reflexele mult mai repede. Asa ca bunicile stiu ele ce stiu, dar la datele de azi ale problemei sunt mai greu de aplicat :D

A, si fecior'meu avea vreo 2 ani si intreba ce ii fac la coca, sor'sa, o schimb, ca a facut pipi/kk in scutece! Si se suie el in pat si ii tine morala, Tii pipi, caca a oala, stii pipi, caca la oala! :D

:floare: :drool: :appl: =)) =)) :D :D :D :D :D

mi-a sarit ceaiu' pe nas

eh, oricum n-am scapare, o sa-i cumpar uolitza. si daca n-o vrea-o acu', o pun in "depozit" linga altele gen caditza (da, nu mai sta in aia nici cu politia) si oi scoate-o mai princolo.

saracu, azi a facut un ditamai caca care a iesit din scutec (s-a oprit, s-a "concentrat", p-orma s-a pus in 4 labe si fuga dupa motan, si din cauza aia s-a "raspindit"). nevazmea saraca a ramas perplexa cind a vazut ce-a facut junioru' ... mdeh, primu' copil. la al doilea creca nu o sa ma mai mire nimic.

• Author

stai, inca nu a bagat mana sa vada ce e in pampers. a mea, sara, a bagat mana in magazin, era cu o amica de-a mea, eu ma uitam la faiante , etc.

a adus-o cu mana in aer la mine, mirosind in tot magazinul si cu vanzatoarele razand(probabil pt ca nu era a lor) :appl:

acasa a facut la fel. statea la tv cu tati, a bagat mana pe la spate si s-a sters pe blugii lui. lui, mirosindu-i, s-a uitat la ea si ea facea chiftelute cu mainile si kk, murdara pana la cot. m-a strigat si i-am zis si eu: you're on your own! :roll: :drool:

a spalat-o, schimbat-o, etc dar tot mirosea.

atunci a vazut si el urmele de maini pe blugi =)) =))

cate o sa mai vezi vaxile, n-ai vazut nimic pana acum :floare:

stai, inca nu a bagat mana sa vada ce e in pampers. a mea, sara, a bagat mana in magazin, era cu o amica de-a mea, eu ma uitam la faiante , etc.

a adus-o cu mana in aer la mine, mirosind in tot magazinul si cu vanzatoarele razand(probabil pt ca nu era a lor) :appl:

acasa a facut la fel. statea la tv cu tati, a bagat mana pe la spate si s-a sters pe blugii lui. lui, mirosindu-i, s-a uitat la ea si ea facea chiftelute cu mainile si kk, murdara pana la cot. m-a strigat si i-am zis si eu: you're on your own! :roll: :drool:

a spalat-o, schimbat-o, etc dar tot mirosea.

atunci a vazut si el urmele de maini pe blugi =)) =))

cate o sa mai vezi vaxile, n-ai vazut nimic pana acum :floare:

auzi, asa am facut si noi cind eram mici? ca doar generatia noo tre' sa semene cu aia veche, ca doar n-or fi extraterestri ...

• Author

io stiu ca sor'mea a facut, a si gustat :floare: si are un noroc orb acum :drool:

de mine nu stiu nimic :appl:

io stiu ca sor'mea a facut, a si gustat :floare: si are un noroc orb acum :drool:

de mine nu stiu nimic :appl:

pai ... cum stai cu norocu'? =)) =))

• Author

prost, oare asta sa fie explicatia? :mrgreen:

o fi prea tarziu sa mananc acum? :floare:

Sa nu spuneti la nimeni... da' si eu cica ma mazgaleam toata pe fata de kk, nu de alta, dar nu prea nimeream gura... sssstttttt, sa nu ziceti la nimeni, da? Sorina
Sa nu spuneti la nimeni... da' si eu cica ma mazgaleam toata pe fata de kk, nu de alta, dar nu prea nimeream gura... sssstttttt, sa nu ziceti la nimeni, da? Sorina

ok, da' te pun sa-mi alegi un loz, ceva. conform teoriei unanim acceptate, nu se poa' sa dai gres!! :floare: :lol: :lol: :D :D