January 2, 201412 yr comment_210754 M-a atras imediat cum am vazut-o. Reteta ideala, munca zero, rezultat de nota 10. [i]1 cana de cereale(fulgi de ovaz, granola, cornfalkes cu ciocolata eu).... 1 cană de făină de migdale și caise uscate tocate 1 cana de fructe uscate(eu un mix de curmale si alune cashew).Voi folositi ce aveti: stafide, merisoare, fructe confiate, nuci, alune... 1 cană de migdale, alune, cashew1 cana lapte... 1 cană lapte monti1 cana zahar... jumătate (chiar mai putin) cană de fructoză 1 cana faina amestecata cu o lingurita rasa de praf de copt... 1 cană de făină monti[/i] Se amesteca toate, apoi se toarna in tava de chec imbracata in hartie de copt si se baga la cuptor la 170gradeC pt aproximativ 20 de minute. Eu am lasat-o un pic mai mult, pana cand scobitoarea a iesit asa cum trebuie.Atat in varianta monti cat si in cea nemonti a fost apreciata. Pofta buna! Report
January 3, 201412 yr comment_210795 M-a atras imediat cum am vazut-o.Și pe mine. Era normal. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gifDeocamdată așa o lene mare am încât nici măcar de rețeta asta nu mă apuc. Dar va fi prima la rând, că prea-i rapidă și e pe placul meu. Report
January 4, 201412 yr comment_210818 Si unde mai pui ca e si frumoasa. Sorina, ti-a iesit superb! Report
January 4, 201412 yr Author comment_210821 Eu am muncit și luni înainte de Crăciun așa că a trebuit să fac ceva rapid, simplu... 5 căni a fost alegerea perfectă. Unde mai pui că am făcut-o împreună cu fetele iar ca bonus socrela mi-a cerut rețeta. Boni, gând la gând cu bucurie! Mulțumesc Aura! Și eu am fost foarte surprinsă de rezultat. Report