February 27, 201412 yr comment_214358 Daca tot am facut poze hai sa va vi le prezint si voua Fursecuri pt Mr. Eataly. Reteta originala by Lili: 2 banane zdrobite1 cana fulgi de ovaz2 linguri faina de migdale(sau cocos, sau nuci, sau alune, sau ...) Daca vreti adaugati un pic de ciocolata rasa, taxativ cea amaruie. Formati gogoloaie si coaceti la 180 de grade 15-20 de minute. Sfatul lui Boni Nu te oftica, fă un compromis şi fă-le de un aproximativ F2.Banana coaptă are IG=60. Dacă-i necoaptă e chiar 45. Dacă în loc de fulgi de ovăz foloseşti tărâţe cred că putem conveni că scade IG-ul sub 50. Cum reţeta nu are grăsimi, e ok de F2. Iar pentru stricteţe se poate folosi piure de avocado sau mere sau orice alt fruct cu IG mic. O idee Piure de mere stropit cu zeama de lamaie, tarate de ovaz, un pic de faina de in (ca sa lege), migdale (faina si/sau bucatele) si eventual ceva ciococlata min 70% cacao sau goji. Si experimentul de aseara: - 2 mere pricajite , dar nu la stadiu de pireut- o para uriasa, pireu - sucul de la o lamaie- tarate de ovaz- migdale ciopartite- goji Le-am tinut in jur de 30 de minute. Doar le-am uscat un pic. Data viitoare am sa incerc sa le las un pic mai mult - ca experiment. Va prezint maglavaitul final... Gogoloaiele frumos aliniate pregatite de cuptor... Si una mai de aproape... Proaspat scoase din cuptor... Si pt ca nu am reusit sa decid cateva mai de aproape... Si o sectiune... Bune, bune, bune! Se simte orice aroma! Report