January 11, 201610 yr comment_233823 Reteta apartine doctorului Berrino, oncolog, nutritionist.Eu cautam ceva pentru micul dejun si biscuitii Diana mi s-au parut potriviti. Eu va pun ingredientele folosite de mine: 110 gr faina semi-integrala(eu am folosit faina de orez integrala)70 gr fulgi ovaz2 linguri seminte de chia75 gr migdale macinate nu foarte fin100 ml lapte orez40 gr stafide1 mar mic ras1 para mica rasascortisoara, sare, coaja lamaiejumatate de plic praf de copt La ingredientele uscate, adaugam ingredientele lichide. Laptele: Amestecam bine si formam bilute. Le turtim usor.Coacem la 180 de grade 20-25 minute. Bune, bune! Report
January 15, 201610 yr comment_233884 Eu va pun ingredientele folosite de mine: 110 gr faina semi-integrala(eu am folosit faina de orez integrala)... Faina monti sau făină integrală sau făină de migdale 70 gr fulgi ovaz... Migdale lamele sau bucățele 2 linguri seminte de chia... Bune sau quinoa 75 gr migdale macinate nu foarte fin100 ml lapte orez... Lapte monti sau lapte de migdale 40 gr stafide... Caise uscate 1 mar mic ras1 para mica rasascortisoara, sare, coaja lamaiejumatate de plic praf de copt Și așa ar fi Monti. Arăta tare bine, doar că nu mai am timp de nici o culoare. Report