September 10, 20179 yr comment_242662 Reteta lui Martha Stewart vazuta la o prietena pe FbIngredientele mele:180 gr faina180 gr zahar4 linguri de cacao7 linguri de ulei de alune1 lingura de otet din miere1 lingurita de esenta de rom250 ml suc de afine1/2 lingurita de bicarbonat1 strop de sareevident se poate folosi orice alt ulei din seminte, orice alt otet, orice alt suc de fructe sau apaSe amesteca cu lingura intr-un castron faina, zaharul, cacao si bicarbonat, se adauga lichidele, se varsa compozitia intr-o forma de tort de 18 captusita cu hirtie de cuptor umezita cu apase coace in cuptor la 180°C pentru circa 35/40 de minutedecoratie consistenta este moale, umeda si pufoasa. Eu as reduce un picut zaharul si as incerca sa adaug ceva gen stafide, afine uscate sau bucatele de rahat. Sa vedem data viitoare Report
September 11, 20179 yr Author comment_242672 Reteta prevedea apa sau suc de fructe si eu aveam 2 sticlute de suc de afine de care vroiam sa scap Report
September 13, 20179 yr comment_242686 In general nu cumpar suc de fructe, dar am sirop de capsuni sau zmeura de la Ramo.Asa il diluez. Report