Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tehnici de machiaj

Featured Replies

Rujul pe care il folosesc sa ascund cearcanele bate spre portocaliu, intradevar. Il aplic peste crema de ochi, peste el pun anticearcan si apoi fond de ten. Cantitatile sunt minime, more is less. Poza e de azi dimineata, inainte de a pleca la munca, dar lumina nu era grozava.

O infatistare foarte fresh Hazel! Love it!

• Author
Absolut de acord! Si nuanta aia de ruj foarte fain iti sta . Place mult si frizura si naunta parului dar mai ales ochii si expresia lor :)

O infatistare foarte fresh Hazel! Love it!

Hazel, super machiajul. Te avantajeaza.

Absolut de acord! Si nuanta aia de ruj foarte fain iti sta . Place mult si frizura si naunta parului dar mai ales ochii si expresia lor :)

Multumesc frumos fetelor!

As vrea eu sa am priceperea si rabdarea lui Clau, dar cum zicea si moatza, cred ca de la o varsta nu mai merge sa pui prea multe farduri, ca se aduna in riduri, cute etc

aa, Clau, f interesant, se vede ca te preocupa!

ar merita incercat, dar niciodata n-am suficienta rabdare.

de fapt, nici nu cred ca mi-ar mai trebui, dar imi place sa stiu, am sa-i spun Ralucai.

:)

Moata,le am cu bibilitul. De orice fel. La machiaj, la crosetat, acu fac figurine de polymer clay :) .... cum ziceam bibilit.

Sa revin la machiaj, un machiaj de Purim de anul trecut (este o sarbatoare cand toata lumea se mascheaza)

post-591-0-74291400-1572372076_thumb.jpg

Moata,le am cu bibilitul. De orice fel. La machiaj, la crosetat, acu fac figurine de polymer clay :) .... cum ziceam bibilit.

Sa revin la machiaj, un machiaj de Purim de anul trecut (este o sarbatoare cand toata lumea se mascheaza)

post-591-0-74291400-1572372076_thumb.jpg

Super! Esti foarte talentata!

• Author

aa, Clau, f interesant, se vede ca te preocupa!

ar merita incercat, dar niciodata n-am suficienta rabdare.

de fapt, nici nu cred ca mi-ar mai trebui, dar imi place sa stiu, am sa-i spun Ralucai.

:)

2019-10-29 20.00.18.jpg

So coooool! Ador tot ce are de-a face cu dark, gothic, Halloween, witches, wizards, etc. etc. :)

Wow Clau, ce rabdare poti avea! Si indemanare! Hazel ce imi place cum arati! Si frizura imi place rau! :)

Wow Clau, ce rabdare poti avea! Si indemanare! Hazel ce imi place cum arati! Si frizura imi place rau! :)

Multumesc Mino, si mie imi place tare parul tau, iar ochii tai sunt superbi! :)