Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tehnici de machiaj

Featured Replies

• Author

Sa revenim la tehnici, zic. Stiu ca ne spunem si la topicul de cosmetice ce rujuri si farduri folosim, poate nu ar fi rau sa le sort out putin. Ce e de machiat aici, ce e de ingrijit tenul acolo. Zic si eu, ca sa nu tac. Dupa cum vedeti, am timp de taclale. Chef am mereu.

Bun, vroiam sa va spun ca: de la o vreme, mai ales de cand tin oglinda pe care o folosesc langa fereastra si bate lumina zilei, am observat eu ca puful de pe pielea fetei se vede, mai ales cand bate soarele, ma intelegeti ce spun? Wow...ma gandesc eu. Wtf? Sau, era mereu acolo? Vorbesc cu sora-mea de lapte: aia obsedata cu sa stea schiloada. Schiloada rau. la 155 cm ai ei. Fata, tie tz-o crescut barba? Ea e bruneta tare, fir de par gros, bine, intre timp multe ale. Incepe sa rada - nu vreti sa stiti ce ras de zuza are. Puf din ala? Ai descoperit ca ai si tu? ohmy.gif Da! Zic: La turci se contureaza sprancenele cu o tehnica braziliana, cu ata. Cred ca ma duc la aia sa ii spun sa imi contureze obrajii, nu sprancenele. laugh.gif Zice: nu faci nimic, nu te atingi de el. Are rolul lui, lasa-te asa cum esti si incearca sa nu mai mananci asa multa carne de pui ori, mai bine zis, carne industriala despre care stim cu totii ca e umflata toata cu hormoni de crestere. Bine, zic. Am pus oglinda in alta parte intre timp. Cand il mai observ in oglinda imi aduc aminte de mamaia wub.gif : de multe ori de tinea in brate pe laita din bucataria ei de vara, si ne hataia pe genunchi, in lumina diminetilor de vara. Uneori razele soarelul o bateau din spate si cand ma uitam in sus la fata ei, ii vedeam puful acela auriu pe obraz. 105.gif

Intre timp, de cand au aparut turoriale, tehnici , jdemii de produse , secrete etc. (mama ce simpla si misto era viata cand eram eu pustoaica! 1 ora maxim la machiaj, hai doua-trei cu tot cu fetele pe care le machiam sambata inainte sa mergem la "bairam" si dupa aia haladuiala cu gasca. Of, viata!)

Asadar de cand cu toata massmedia asta moderna si productia in masa a orice, inclusiv a avalansei de informatie, m-am linistit complet. Pentru ca, iata:

Ca tot mi-am luat dracii din alea de conturat, ia sa descoperim si cu ce se mananca stiinta asta. Zidarie curata, bai frate!

Tot io, tot așa ca prima dată doar că mi-am tras o dungă la ochi și mi-am făcut 100 de selfie-uri pînă mi-a plăcut cum a ieșit o poză :spam1: iată-mă-s!

20191022_125636-452x804.jpg

Gata în 5 minute, maxim. Și am făcut doar vreo 5 selfie-uri :)

Si al meu, simplu de tot, spre inexistent facut azi dimineata la 5:30 :-*

post-314-0-70603600-1571753141_thumb.jpg

Edited by Titirimundi

• Author

Tot io, tot așa ca prima dată doar că mi-am tras o dungă la ochi și mi-am făcut 100 de selfie-uri pînă mi-a plăcut cum a ieșit o poză :D iată-mă-s!

20191022_125636-452x804.jpg

Gata în 5 minute, maxim. Și am făcut doar vreo 5 selfie-uri :D

Super iti dta cu dunga! Iti scoate foarte fain in evidenta culoarea irisului! Sa mai faci!

Azi machiaj de 3 minute crema,pudra,iluminator, fard de obraz,rimel si ruj

2019-10-22 15.40.16.jpg

Wow!!! Bai, inceteaza sa mai pui aici poze cu adolescenta de fiica-ta tongue.gif Moama, ai macar un 30 acolo?

Imi place coama ta maxim! Si ai un ten foarte fain!

Povesteste cu iluminatoru ala. Va spun, pentru mine machiatul a devenit un fel de rocket science...

bbb.jpg

Woman, ai niste ochi fabulosi! Cand ai timp, baga o tehnica din aia din tutorial cu farduri, luminator etc si arata-ne! Mama, ce mi-ar placea sa exersez pe tine machiajul ochilor.

Si pe Clau cel al fetei tongue.gif

• Author

Titi, ce cruciulita frumoasa ai, extraordinara! wub.gif

Mie azi mi-a venit un ruj no name comandat pe amazon, 1 euro si 99 centi. Seamana foarte mult cu primul meu ruj cumparat din alocatie happy.gif Sincer? Foarte mult imi place cremozitatea si culoarea:

72777033_654728948388146_7331508560091676672_n.jpg

Si pe buze, cu putin creion contur:

72777033_654728948388146_7331508560091676672_n.jpgcut.jpg

Mama si sprancenele tale Titi, perfecte! Pffff, cum reusiti, oameni?

Prietena mea cea mai buna din facultate se duce la needling la sprancene, wow wow!

Poftim, ruj nou nout... icon_fessee.gif

74335098_696501400849609_3130653790072471552_n.jpg

Ce-mi place să vă văd! Mai mult decît pe modelele din tutoriale :-*

Aici e la modă să te fardezi pentru evenimente la salon, la un make-up artist. Am fost de două ori, prima dată m-am șters imediat ce am ajuns acasă, a doua oară am stat așa, că m-am dus direct la eveniment, și nici prea rău nu era, dar era mai bine dacă mă făceam singură. Drept urmare nu mă voi mai duce niciodată, mai bine îmi iau un fond de ten care mă ține un an.

post-314-0-70603600-1571753141_thumb.jpg

Moama ce ocheane frumoase ai ???

Ei nu, ca voi ma faceti sa-mi cumpar farduri noi si sa incerc din nou! Ar fi niste chestii de la beautycounter- un brand mai pentru oamini care vor produse naturale.

Machiajul, ca machiajul, dar ajuta sa fii si frumoasa de la natura- ah?! Pai cum sa-mi pun io fata pe aici?!?

• Author

Ei nu, ca voi ma faceti sa-mi cumpar farduri noi si sa incerc din nou! Ar fi niste chestii de la beautycounter- un brand mai pentru oamini care vor produse naturale.

Machiajul, ca machiajul, dar ajuta sa fii si frumoasa de la natura- ah?! Pai cum sa-mi pun io fata pe aici?!?

Say wha?!? Nu te mai subestima, poate ma urc in cursa de Newark, ei hai!!! icon_fessee.gif

Eu, pe vremea cand locuiam pishti baltî , aveam zi dedicata magazinului Ulta. Doamne, o armata intreaga cred ca ar fi fost necesar sa ma scoata, daca eu nu vroiam. Ma uitau Dumniezäu shî cu Sf. Petru pe-acolo...

Aici un machiaj cu contur din plin so ochii machiati din toata inima cu toate cele.

Ia uitati ce nas subtitel mi-am tras cu ocazia asta. Cine are nevoie de operatii cand exista contur :-*

post-591-0-93576400-1571773528_thumb.jpg

• Author

Cadâna Clau

Ab-so-u-te-ly!!! Bi-ei-iu-ri-ful!

Si acum zi tehnica si materialele de constructii 71.gif Vad acolo un fine liner, doua linii chiar?

Asadar: e adevarat ca iti sta beton cu nuantele tari de ruj dar cu asta bej si contur, mmmmm.

Ce frumoase sunteti! Si ma faceti sa ma uit dupa fonduri de ten. Iluminatorul ala...trebuie sa citesc mai mult despre el. Clau, ti-a iesit minunat machiajul..poți sa dai mai multe detalii despre cum l-ai facut! Bravo fetele!
  • Author

Bau! Ia d-aici mutra in chelea goala dupa gatit fasole, placinti

Ia sa va arat mai bine nuanta rujului turtit. Foarte mult imi place cremozitatea lui:

20191022_192116.jpg

Da, pun poza de pe telefon si se rastoarna. Ata ete.

Aici un machiaj cu contur din plin so ochii machiati din toata inima cu toate cele.

Ia uitati ce nas subtitel mi-am tras cu ocazia asta. Cine are nevoie de operatii cand exista contur :-*

2019-10-22 22.40.08.jpg

My thoughts exactly!

20191022_192116.jpg

Ce faina e nuanta! Eu azi doar cu creion si ruj si o crema de fata de prin birou. Am uitat de rimel dimineata! Maine ma duc sa ma tund, abia astept sa dau pleata asta jos.

post-343-0-05466800-1571813428_thumb.jpg

Sunteti FRUMOASE! floare.gif Clau esti WOW!

Eu azi doar pudra, ruj si creion pe pleoapa

Tare-mi place rimelul si ar fi chiar indicat dat fiind ca-mi mareste putin ochii si asa mici si porcini laugh.gif Dar, din pacate, n-am gasit ceva care sa nu ma deranjeze. Acum am ceva de la L'Oreal, dar nu-l pot folosi zilnic. E pe terminate asa ca o sa-mi caut altul curand

Ce faina e nuanta! Eu azi doar cu creion si ruj si o crema de fata de prin birou. Am uitat de rimel dimineata! Maine ma duc sa ma tund, abia astept sa dau pleata asta jos.

Chiar și fără rimel ești foarte conturată și frumos colorată :-*

Nu m-am mai dat de mult cu verde sau albastru la ochi, dar mi s-a făcut dor :D

Chiar și fără rimel ești foarte conturată și frumos colorată :D

Nu m-am mai dat de mult cu verde sau albastru la ochi, dar mi s-a făcut dor :D

Multumesc! Ca tot vorbeam mai in urma...am observat ca mi s-au lasat pleoapele :-*

Ai ochi frumosi mino! Imi place ca folosesti culori indraznete!

Mino,mo roade gelozia vis-a-vis de culoarea ochilor tai :-*

Mino,mo roade gelozia vis-a-vis de culoarea ochilor tai :)

Las ca am si eu geloziile mele...asta e pentru tine!

Ai ochi frumosi mino! Imi place ca folosesti culori indraznete!

Prea multe culori nu mai folosesc acum, dar turquaz-ul este preferata mea.

post-343-0-96688700-1572003853_thumb.jpg

Edited by mino