October 22, 20196 yr Author comment_256655 Sa revenim la tehnici, zic. Stiu ca ne spunem si la topicul de cosmetice ce rujuri si farduri folosim, poate nu ar fi rau sa le sort out putin. Ce e de machiat aici, ce e de ingrijit tenul acolo. Zic si eu, ca sa nu tac. Dupa cum vedeti, am timp de taclale. Chef am mereu. Bun, vroiam sa va spun ca: de la o vreme, mai ales de cand tin oglinda pe care o folosesc langa fereastra si bate lumina zilei, am observat eu ca puful de pe pielea fetei se vede, mai ales cand bate soarele, ma intelegeti ce spun? Wow...ma gandesc eu. Wtf? Sau, era mereu acolo? Vorbesc cu sora-mea de lapte: aia obsedata cu sa stea schiloada. Schiloada rau. la 155 cm ai ei. Fata, tie tz-o crescut barba? Ea e bruneta tare, fir de par gros, bine, intre timp multe ale. Incepe sa rada - nu vreti sa stiti ce ras de zuza are. Puf din ala? Ai descoperit ca ai si tu? Da! Zic: La turci se contureaza sprancenele cu o tehnica braziliana, cu ata. Cred ca ma duc la aia sa ii spun sa imi contureze obrajii, nu sprancenele. Zice: nu faci nimic, nu te atingi de el. Are rolul lui, lasa-te asa cum esti si incearca sa nu mai mananci asa multa carne de pui ori, mai bine zis, carne industriala despre care stim cu totii ca e umflata toata cu hormoni de crestere. Bine, zic. Am pus oglinda in alta parte intre timp. Cand il mai observ in oglinda imi aduc aminte de mamaia : de multe ori de tinea in brate pe laita din bucataria ei de vara, si ne hataia pe genunchi, in lumina diminetilor de vara. Uneori razele soarelul o bateau din spate si cand ma uitam in sus la fata ei, ii vedeam puful acela auriu pe obraz. Intre timp, de cand au aparut turoriale, tehnici , jdemii de produse , secrete etc. (mama ce simpla si misto era viata cand eram eu pustoaica! 1 ora maxim la machiaj, hai doua-trei cu tot cu fetele pe care le machiam sambata inainte sa mergem la "bairam" si dupa aia haladuiala cu gasca. Of, viata!) Asadar de cand cu toata massmedia asta moderna si productia in masa a orice, inclusiv a avalansei de informatie, m-am linistit complet. Pentru ca, iata: Ca tot mi-am luat dracii din alea de conturat, ia sa descoperim si cu ce se mananca stiinta asta. Zidarie curata, bai frate! Report
October 22, 20196 yr comment_256658 Tot io, tot așa ca prima dată doar că mi-am tras o dungă la ochi și mi-am făcut 100 de selfie-uri pînă mi-a plăcut cum a ieșit o poză iată-mă-s! Gata în 5 minute, maxim. Și am făcut doar vreo 5 selfie-uri Report
October 22, 20196 yr comment_256661 Și am făcut doar vreo 5 selfie-uri Draga nu conteaza cite faci ca tot frumoasa esti Report
October 22, 20196 yr comment_256663 Azi machiaj de 3 minute crema,pudra,iluminator, fard de obraz,rimel si ruj Report
October 22, 20196 yr comment_256667 Si al meu, simplu de tot, spre inexistent facut azi dimineata la 5:30 Edited October 22, 20196 yr by Titirimundi Report
October 22, 20196 yr Author comment_256671 Tot io, tot așa ca prima dată doar că mi-am tras o dungă la ochi și mi-am făcut 100 de selfie-uri pînă mi-a plăcut cum a ieșit o poză iată-mă-s! Gata în 5 minute, maxim. Și am făcut doar vreo 5 selfie-uri Super iti dta cu dunga! Iti scoate foarte fain in evidenta culoarea irisului! Sa mai faci! Azi machiaj de 3 minute crema,pudra,iluminator, fard de obraz,rimel si ruj Wow!!! Bai, inceteaza sa mai pui aici poze cu adolescenta de fiica-ta Moama, ai macar un 30 acolo? Imi place coama ta maxim! Si ai un ten foarte fain! Povesteste cu iluminatoru ala. Va spun, pentru mine machiatul a devenit un fel de rocket science... Si al meu, simplu de tot, spre inexistent facut azi dimineata la 5:30 Woman, ai niste ochi fabulosi! Cand ai timp, baga o tehnica din aia din tutorial cu farduri, luminator etc si arata-ne! Mama, ce mi-ar placea sa exersez pe tine machiajul ochilor. Si pe Clau cel al fetei Report
October 22, 20196 yr Author comment_256672 Titi, ce cruciulita frumoasa ai, extraordinara! Mie azi mi-a venit un ruj no name comandat pe amazon, 1 euro si 99 centi. Seamana foarte mult cu primul meu ruj cumparat din alocatie Sincer? Foarte mult imi place cremozitatea si culoarea: Si pe buze, cu putin creion contur: Mama si sprancenele tale Titi, perfecte! Pffff, cum reusiti, oameni? Prietena mea cea mai buna din facultate se duce la needling la sprancene, wow wow!Poftim, ruj nou nout... Report
October 22, 20196 yr comment_256673 Ce-mi place să vă văd! Mai mult decît pe modelele din tutoriale Aici e la modă să te fardezi pentru evenimente la salon, la un make-up artist. Am fost de două ori, prima dată m-am șters imediat ce am ajuns acasă, a doua oară am stat așa, că m-am dus direct la eveniment, și nici prea rău nu era, dar era mai bine dacă mă făceam singură. Drept urmare nu mă voi mai duce niciodată, mai bine îmi iau un fond de ten care mă ține un an. Report
October 22, 20196 yr comment_256676 Si al meu, simplu de tot, spre inexistent facut azi dimineata la 5:30 Moama ce ocheane frumoase ai ??? Report
October 22, 20196 yr comment_256678 Ei nu, ca voi ma faceti sa-mi cumpar farduri noi si sa incerc din nou! Ar fi niste chestii de la beautycounter- un brand mai pentru oamini care vor produse naturale. Machiajul, ca machiajul, dar ajuta sa fii si frumoasa de la natura- ah?! Pai cum sa-mi pun io fata pe aici?!? Report
October 22, 20196 yr Author comment_256679 Ei nu, ca voi ma faceti sa-mi cumpar farduri noi si sa incerc din nou! Ar fi niste chestii de la beautycounter- un brand mai pentru oamini care vor produse naturale. Machiajul, ca machiajul, dar ajuta sa fii si frumoasa de la natura- ah?! Pai cum sa-mi pun io fata pe aici?!? Say wha?!? Nu te mai subestima, poate ma urc in cursa de Newark, ei hai!!! Eu, pe vremea cand locuiam pishti baltî , aveam zi dedicata magazinului Ulta. Doamne, o armata intreaga cred ca ar fi fost necesar sa ma scoata, daca eu nu vroiam. Ma uitau Dumniezäu shî cu Sf. Petru pe-acolo... Report
October 22, 20196 yr comment_256680 Aici un machiaj cu contur din plin so ochii machiati din toata inima cu toate cele.Ia uitati ce nas subtitel mi-am tras cu ocazia asta. Cine are nevoie de operatii cand exista contur Report
October 22, 20196 yr comment_256682 Clau si Titi sinteti si voi doua frumoase!Wowerful vii cu mine sa ne ascundem in colt? Report
October 23, 20196 yr Author comment_256684 Cadâna Clau Ab-so-u-te-ly!!! Bi-ei-iu-ri-ful!Si acum zi tehnica si materialele de constructii Vad acolo un fine liner, doua linii chiar? Asadar: e adevarat ca iti sta beton cu nuantele tari de ruj dar cu asta bej si contur, mmmmm. Report
October 23, 20196 yr comment_256687 Ce frumoase sunteti! Si ma faceti sa ma uit dupa fonduri de ten. Iluminatorul ala...trebuie sa citesc mai mult despre el. Clau, ti-a iesit minunat machiajul..poți sa dai mai multe detalii despre cum l-ai facut! Bravo fetele! Report
October 23, 20196 yr Author comment_256689 Bau! Ia d-aici mutra in chelea goala dupa gatit fasole, placinti Ia sa va arat mai bine nuanta rujului turtit. Foarte mult imi place cremozitatea lui: Da, pun poza de pe telefon si se rastoarna. Ata ete. Aici un machiaj cu contur din plin so ochii machiati din toata inima cu toate cele.Ia uitati ce nas subtitel mi-am tras cu ocazia asta. Cine are nevoie de operatii cand exista contur My thoughts exactly! Report
October 23, 20196 yr comment_256691 Ce faina e nuanta! Eu azi doar cu creion si ruj si o crema de fata de prin birou. Am uitat de rimel dimineata! Maine ma duc sa ma tund, abia astept sa dau pleata asta jos. Report
October 23, 20196 yr comment_256694 Clau, dar esti o maestra! numai din machiaj ai scos nasucul ala fin? Report
October 23, 20196 yr comment_256698 Sunteti FRUMOASE! Clau esti WOW! Eu azi doar pudra, ruj si creion pe pleoapa Tare-mi place rimelul si ar fi chiar indicat dat fiind ca-mi mareste putin ochii si asa mici si porcini Dar, din pacate, n-am gasit ceva care sa nu ma deranjeze. Acum am ceva de la L'Oreal, dar nu-l pot folosi zilnic. E pe terminate asa ca o sa-mi caut altul curand Report
October 23, 20196 yr comment_256702 Ce faina e nuanta! Eu azi doar cu creion si ruj si o crema de fata de prin birou. Am uitat de rimel dimineata! Maine ma duc sa ma tund, abia astept sa dau pleata asta jos. Chiar și fără rimel ești foarte conturată și frumos colorată Nu m-am mai dat de mult cu verde sau albastru la ochi, dar mi s-a făcut dor Report
October 23, 20196 yr comment_256703 Ce faina e nuanta! Eu azi doar cu creion si ruj si o crema de fata de prin birou. Am uitat de rimel dimineata! Maine ma duc sa ma tund, abia astept sa dau pleata asta jos. Chiar și fără rimel ești foarte conturată și frumos colorată Nu m-am mai dat de mult cu verde sau albastru la ochi, dar mi s-a făcut dor Multumesc! Ca tot vorbeam mai in urma...am observat ca mi s-au lasat pleoapele Report
October 23, 20196 yr comment_256705 Ce faina e nuanta! Eu azi doar cu creion si ruj si o crema de fata de prin birou. Am uitat de rimel dimineata! Maine ma duc sa ma tund, abia astept sa dau pleata asta jos.Ai ochi frumosi mino! Imi place ca folosesti culori indraznete! Report
October 24, 20196 yr comment_256709 Ce faina e nuanta! Eu azi doar cu creion si ruj si o crema de fata de prin birou. Am uitat de rimel dimineata! Maine ma duc sa ma tund, abia astept sa dau pleata asta jos. Mino,mo roade gelozia vis-a-vis de culoarea ochilor tai Report
October 25, 20196 yr comment_256727 Ce faina e nuanta! Eu azi doar cu creion si ruj si o crema de fata de prin birou. Am uitat de rimel dimineata! Maine ma duc sa ma tund, abia astept sa dau pleata asta jos. Mino,mo roade gelozia vis-a-vis de culoarea ochilor tai Las ca am si eu geloziile mele...asta e pentru tine! Ce faina e nuanta! Eu azi doar cu creion si ruj si o crema de fata de prin birou. Am uitat de rimel dimineata! Maine ma duc sa ma tund, abia astept sa dau pleata asta jos.Ai ochi frumosi mino! Imi place ca folosesti culori indraznete! Prea multe culori nu mai folosesc acum, dar turquaz-ul este preferata mea. Edited October 25, 20196 yr by mino Report