Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Albese

Featured Replies

Mai e un mesaj despre carne cruda condimentata dar e macinata deci n-am vrut sa ma lipesc acolo.

Este vorba aici de carne taiata felii subtiri probabil ceea ce peste tot in lume s-a raspindit cu numele de carpaccio.

Eu o condimentez cu suc de lamiie, ulei si schije de parmigiano, tura asta aveam niste lamii snack micute si le-am taiat fin de tot dupa ce inainte am scurs sucul peste carne

7.3.21.jpg

total pe gustul meu, as minca o ladă icon_thumleft.gif

dragos, eu congelelz carnea un pic, pina se intepeneste suprafata, dupa care o pot taia foarte subtire. pare vitel ce se vede la Adriana

total pe gustul meu, as minca o ladă icon_thumleft.gif

dragos, eu congelelz carnea un pic, pina se intepeneste suprafata, dupa care o pot taia foarte subtire. pare vitel ce se vede la Adriana

Ce carne?

Foarte mult imi place chestia asta! Eu am o masinarie din aia de taiat ... sta in boxa de cand am primit-o...Voi taiati la mana carnea asa subtire? Si lamaia?
  • Author

eu n-o tai pentru ca o taie macelaru

taietor avem si noi, dar de regula o trag jos si o folosim daca iau o bucata de bresaola sau speck sau prosciutto sau similare care trebuie taiate fin, doar ca face parte din chestiile alea care nu le ai la indemina pentru ca n-ai loc :rolleyes: si care trebuie apoi curatate si-ti piere cheful :pupic:

lamiia era moale si micuta si am taiat-o cu cutitul

Si eu ma gandeam, cu ani in urma, sa-mi iau o masina de taiat felii. Dar nu m-am lamurit, pe mine insumi, ce felii sa tai. Asa ca n-am luat.

Am luat, insa, atunci, un cutit electric de taiat chestii. Am incercat, odata, sa tai ceva si... plua! Cica nu aveam accesoriul care trebuia (lama speciala de taiat carne congelata, ca fiecarei chestii ii trebuia lama ei ca s-o tai). Asa ca l-am aruncat, la gunoi, mintenas.