Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Racituri (piftii) de porc

Featured Replies

Sarumana pentru ajutor fetelor :) multumita voua se pare ca voi avea racituri de Anul Nou, am urmat sfatul moatzei

Cris, sunt flatata ca ai urmat sfatul meu. Nu-i prea ortodox, dar shhht! asta va fi secretul nostru. Pai nu era pacat sa lipseasca racitura de pe masa? Ai facut o fusion-racitura. Aviz amatorilor data viitoare!

eu zic sa le scoti din platouri si sa le pui iar la fiert, cu tot cu carne, dar sa mai adaugi niste supa de oricare ar fi ea, merge si de pui. o potrivesti la gust doar prin adaugare de lichid, dar numai cu apa nu mi s-ar parea cea mai buna idee -Fox, sa nu te superi!

acuma: prin fierbere se distruge puterea gelatinei, dar fiind de porc, eu cred ca se incheaga si fara. Numai ca tu esti obligata sa adaugi alta supa si asta nu are potential de inchegare, deci adauga si niste gelatina. As mai pune si niste usturoi, ca prin fierbere i se cam duce aroma. Apoi o strecori, imparti iar carnea prin vase si adaugi zeama. Nu va mai fi limpede, dar macar ai salvat-o. Deci se poate, nu dispera!

indiferent ce vei face, drept pedeapsa esti obligata sa postezi zilnic macar un salut, la han!

edit: stii de gluma, nu?

Nu ma supar, ca n-am de ce! Pentru moment, alea au fost ideile mele... Eu personal nu pun sare la racituri, le prefer nesarate. Oricum pun usturoi, deci fade nu-s!

In plus, sarea impiedica formarea "tremuriciului"...

Nu va suparati nici voi, dar pentru mine mancare fara sare, Vasazica ca nu exista!

Eu pun sare la racituri si-mi ies beton mereu, se incheaga fara nazuri. Anul trecut asa de beton au iesit, ca le-am incalzit s-am mai pus apa, supa nexam, ghinion, si si asa s-au inchegat de minune!!

Anul asta cu asta m-a complimentat omul: "mai, dar ce piftii faci tu, buuune!!". De sarmale n-a zis nimic, le-a laudat pe alea de la mama, tot de mine facute, dar fara accidentul cu piperul!