Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce ascult acum...iarasi si din nou !!!

Featured Replies

Deci eu zilele trecute inca mai eram hetero. Si dupa aia am vazut clipul ei sleepy3.gifsleepy3.gifsleepy3.gif Cum poate fi o femeie atat de frumoasa??? Dupa 3 nasteri?!?!?!?!? Not fair!

Deci eu zilele trecute inca mai eram hetero. Si dupa aia am vazut clipul ei sleepy3.gifsleepy3.gifsleepy3.gif Cum poate fi o femeie atat de frumoasa??? Dupa 3 nasteri?!?!?!?!? Not fair!

Ei cum? Nemancand, dulciuri și alte chestii interzise în primul rând, apoi apelezi la diverse modalitati de înfrumusețare si nu in ultimul rand moștenirea genetică, sau poate asta in primul rand si apoi celelalte. Mama Antonie arata mai beton ca ea :bounce: :blackeye:

Eu o vad destul de zuza, nu cred ca isi impune prea multe restrictii, dar merge la sala regulat cu barbata-su . Genele in primul si in primul rand sunt de designer, ce sa mai...am gasit niste fotografii cand era mica, wow. Frumoasa maxim. Daca asta se duce in Beverly, pai le bate pe Kardashience la cooroo gol.

Imi place maxim in clipul asta, e si haioasa. O ador! love7.gif Heterosexualitatea mea e compromisa pe viata laugh.gif

• 3 weeks later...

Superbe peisaje in Canada smile.gif

Eu, de vreo doua luni aproape zilnic, iar in faza Black Sabbath . Il venerez pe omul asta si admir pentru tot curajul si autenticitatea lui desavarsita, niciodata nu a incercat sa fie altceva decat ce si cum este el.

• 2 weeks later...

O ascult din nou si din nou, nu ma mai satur! Ce voce pătrunzătoare!

• 3 weeks later...

Foarte fain, Mino! I-am descoperit si eu acum un an si ceva, originali!

Eu ascult de cateva zile asta pe repeat, repeat. Bestiala voce, bestiala personalitate, imi place gagica de mor. E p**doasa rau cool.gif Ma inspira femeile astea la maxim.

I was born a runner, I don't belong to anyone. My motto in life.

Am trecut sa vad ce mai faceti! :D

Rain, girl, esti ok? M-am gandit la tine zilele astea! 6.gif

Sunt bine Laponel,m-am intors la munca dupa 5 luni de carantina ( nu am fost bolnava, doar ca nu am lucrat). Si eu ma gandeam la tine! :D

Edited by Rain

mino melodia "In hell I'll be good company" ma gandeam sa o postez acu vreo doua zile. :D imi place tare mult.

mino melodia "In hell I'll be good company" ma gandeam sa o postez acu vreo doua zile. :D imi place tare mult.

Fain :D asta e interesul nostru, sa ascultam muzica buna! Ma bucur ca ai reinceput munca! Bafta!

De vreo jumătate de an găseam printre recomandările youtube un clip cu Paloma Faith pe care îl tot ocoleam, mi se părea prea frumos îmbrăcată artista ca să cînte și bine, dar odată am zis ”hai să văd ce e cu asta” și mi-a plăcut așa de muuult, că am ascultat-o pînă acum de vreo 100 de ori, cred :blackeye: îmi place muzica, ea, felul în care interpretează, coregrafia, punerea în scenă, totul mi se pare impresionant, așa cum trebuie să fie muzica bună.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...