January 20, 201016 yr comment_16536 Multumesc mult! Si eu sunt curioasa sa vad ce va iesi... la partea artistica nu prea ma decurc chiar asa bine... revin ori la topicul tau (sper), ori la dezastre... Sorina Report
January 20, 201016 yr Author comment_16537 sorina, eu sper sa revii la topicul meu.. daca faci intocmai cum am aratat eu,nu are ce sa nu iti iese...te pup si iti tin pumnii! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 23, 201016 yr comment_16727 Atiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, esti?Cam in cat timp se usuca foitele de ciocolata? Ca m-am cam plictisit de cand ma uit la ele si nu vor sa se usuce... pana la urma o parte le-am bagat in frigider... sper sa fi facut bine... Sorina Report
January 23, 201016 yr Author comment_16747 Sorina,foile se usuca cam in 15 -20 d min.ai grija dak le-ai pus la frigi sa nu se intareasca prea tare si sa nu mai poti taia marginile! Report
January 25, 201016 yr comment_17037 Ciao, Atia! Multumesc pt raspuns... dar, oricum trecuse deja mai bine de o jumatate de ora si cioclata nu dadea semne ca ar fi vrut sa se intareasca...Pt mine a fost un dezastru... imi pare rau... sa-ti explic ce-am patit...Cum le scoteam din frigider cum se topeau... nu am reusit in veci sa scot de pe hartia cerata o foita intreaga... ca sa nu mint, din 12 foite patratoase si 6 inimioare o singura foita a vrut sa-mi dea satisfactie...Trecand peste partea estetica... care, pt mine a fost un dezastru - pt invitati a fost un succes... a avut un gust divin...M-am salvat cu tortul diplomat (o gargarita in iarba)...Totusi, as vrea sa stiu unde am gresit. Asa ca, te 'iau la intrebari' dupa ce dezastrul a avut loc...Din cantitatile date, tu cati 'trandafiri' ai facut? Cat de subtiri (mm) erau foitele tale?... si tot asa... ca eu nu am nici cea mai vaga idee unde am gresit...Eu am topit 300g ciocolata neagra cu 12lg ulei si am incercat sa fac 6 'trandafiri'... tu cam ce prostie crezi ca am facut?Asa de rau imi pare ca am dat-o in bara... SorinaPs. mi-e si rusine sa-i fac poza ultimului 'trandafir' care a ramas in frigider... Report
January 25, 201016 yr Author comment_17046 sorina,imi pare nespus de rau sa aud ca nu ti-a iesit.uneorì se intampla asa si din cauza ciocolatei.daca ciocolata nu e de calitate,oricat ai incerca sa respecti reteta,nu se ajunge la nici un rezultat. e singura explicatie.eu am patit asa cand am facut niste ciocolata plastica. am facut compozitia.am facut trandafirii.cat timp stateau in frigider era ok,cand ii scoteam afara se topeau. deci eu cred ca ciocolata a fost de vina. si mai cred ca poate si lingurile de ulei erau prea mari zic. uite iti jur ca eu nu am facut nimic special la reteta mea. e exact cum o vezi in imagini! Report
January 25, 201016 yr comment_17053 Stai linistita, Atia, tu nu ai nici-o vina... e toata a mea. Am folosit jumatate cioc Novi si jumatate o cioc fara nume (de copertura)... daca ma mai incumet, data viitoare am sa folosesc doar Novi, sau orice altceva de marca... si voi folosi mai putin ulei...Cred ca ai dreptate cu ciocolata... Oricum, daca pt mine a fost un dezastru (estetic) pt musafiri a fost un succes, atat estetic cat si papilo-gustativ... asa ca tu nu-ti face probleme... reteta si ideea ta sunt geniale, eu sunt de aruncat la gunoi... Sorina Report